Kuranda Türkler

<> Fetih-16: bedevilerden, geri bırakılmış olanlara de ki: “Siz yakında çok zorlu savaş veren bir kavimle çarpışmaya çağrılacaksınız. Ya onlarla çarpışırsınız, yahut onlar Müslüman olurlar. Eğer itaat ederseniz, Allah size güzel bir ödül verecektir. Yok eğer önceden döndüğünüz gibi yüz çevirirseniz, Allah sizi acıklı bir azapla cezalandırır.”

 

ARAPLARDAN gerizekalı olanlara de ki: Talas savaşından itibaren çok ASKER bir kavimle çarpışacaksınız”.

“Çarpışmaya çağrılacaksınız. Ya onlarla çarpışırsınız”,

Talas savaşında Zalim Haccac 12 bin Türkü KIYMA KIYMA doğrattı. Esirleri öldürttü. Müslümanlığın Türk dünyasında yayılması yerine NEFRET ve zulüm tohumları attı. Bunun üzerine Türk dünyası Arapları yeniden ÇÖLLERE sürmeye geliyordu. İslamiyeti geldiği yere geri süreceklerdi. Sonra bir MUCİZE oldu. “Ya onlarla çarpışırsınız, yahut onlar Müslüman olurlar.” sırrınca Satuk Buğra Han RÜYASINDA müslüman oldu.

Bu bir mucizeydi. Çünkü türkler içinde en milliyetçi ve cengaver ve de İNTİKAMCI devlet KARAHANLILAR’dır. Arabistana İslamiyeti geri sürecek ve Batı Göktürklerin öldürülmesinin hesabını soracak ZORLU ve YAMAN aşırı Türk milliyetçisi ve de Arap düşmanı olan KARAHANLILAR

Öyle ki TÜRKÇE‘den başka hiçbir dili kabul etmiyor. Onların efsane lideri Buğra Han birden ŞAMAN iken  M Ü S L Ü M A N  oldu. Resulullah rüyasında göründü ve onu etkiledi. Ve İslamiyet Arabistana geri sürülmedi. Tam tersine Haçlılar sürmek isterken O Karahanlısı Akhanlısı (Selçuklu) ve Seladin’i olup İslamiyete kale oldular.

Allah, yakında, kendilerini sevdiği ve kendisini seven, müminlere karşı boynu bükük, kafirlere karşı başı dik bir topluluk getirecektir. Bunlar Allah yolunda savaşırlar, hiçbir kınayanın kınamasından korkmazlar. Bu, Allah’ın, dilediğine yönelttiği bir lütuftur. Allah, yaratılışı ve yarattıklarını genişletir, her şeyi bilir“.

BU AYET GELDİĞİNDE Resulullah’a soruldu. SİYER der ki: o zaman Resulullah, “Türkçeyi öğrenin, Çünkü Türkçede SALTANAT vardır”. Yani “bu millet kimdir? Türkler midir?” diye kuşku duyulmayacak biçimde resulullah SİYERdeki sözünü söyledi.

<> Maide-54: Ey inananlar! İçinizden kim dininden dönerse şunu bilsin: Allah, yakında, kendilerini sevdiği ve kendisini seven, müminlere karşı boynu bükük, kafirlere karşı başı dik bir topluluk getirecektir. Bunlar Allah yolunda savaşırlar, hiçbir kınayanın kınamasından korkmazlar. Bu, Allah’ın, dilediğine yönelttiği bir lütuftur. Allah, yaratılışı ve yarattıklarını genişletir, her şeyi bilir.

 

Türk’ün karakteri:

1. kendilerini sevdiği ve kendisini seven,

2. müminlere karşı boynu bükük,

3. kafirlere karşı başı dik,

4. Bunlar Allah yolunda savaşırlar,

5. hiçbir kınayanın kınamasından korkmazlar.

Bu, Allah’ın, dilediğine yönelttiği bir lütuftur. “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” derken şimdiye kadar şöven olduğunu düşünenler, ARTIK DÜŞÜNMEYİN, siz KUR’AN’DAN onaylısınız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. (O kadar millet dururken, boşuna mı TÜRKLÜĞÜ seçtim. Ben işimi bilirim Arkadaş 🙂

138-00-bugrahan-satuk

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar