İhlas suresi – Samed – Tek kutupluluk – Rızk nasıl iner – Hala kalubeladayız

Şimdi Allah’ımızın SAMED tek kutbundan bizlere nasıl bir fonksiyonla RIZK iniyor? RUH’lar Kalubela’da (halen hepimiz yine oradayız)

Orası >>> NEFHİ SUR’un berzah=TEKİLLİK (Atar ve toplar damarın TERSİNMEMESİ haline BERZAH deniyor.) yani HORN HOLE denen bir boru biçimli yer olup, bunun dışında DEĞİL; içinde/cidarında yer alıyoruz.

O borunun DIŞI RAHMAN. (Allah baba Rahmeti taşır) O borunun içi RAHİM. (Allah Anne Rahmeti taşır)

BİZ İÇİNDEYİZ! RAHİM İÇİNDEYİZ! Allah rahminden, Ana rahmine intikal ile transfer olmaktayız. DIŞI bir erkek organ gibi; içi bir dişi organ gibi… Ama bunları BENZETMEK bile abes! Allah er-dişi değil; her ikisi gibi RAHMET sahibidir (RahmanürRahim).

Evrende sadece İSRAFİL bu CORN HOLE’un en dar yerinde ve dışındadır. Berzah o kadar dardır ki, İsrafil’in ağzına kadar sığmaktadır. O bir korna (corn, Horn, kornet, hornet çalgılardır) gibi bir sestir.

O ses, tüm evreni bir CAM BARDAK gibi düşünürseniz, ONU kıracak güçte bir sestir. (Sopranoların bardak kırması, korna seslerinden BİRİNİN, asma köprünün ÖZTİTREŞİMİNİ yakalayarak, koca köprüyü yıkması gibi) Evren tuzbuz olacaktır. İsrafil bile… O bile tuzbuz olacaktır. Unufak olacaktır!

Demek ki bizim HİÇ AYRILMADIĞIMIZ yerimiz/Kalu Bela, sadece >>>>>> HORN HOLE/Nefhi Sur’dur. Bunu da anladık mı?

<> evet

O yaratılış başlangıcında ORADAYDIK.

DÜNYAYA GELMEK İÇİN sıra beklerken ORADAYDIK.

Dünyaya gelince RUH’umuz olarak ŞİMDİ halen oradayız.

Ölünce yine oradayız.

Kıyamette orada olacağız ve kabzedileceğiz.

Yeniden yaratılışta YİNE orada olacağız!

Ta ki dirilince oradan alınıp >>> ASIL YERLERİMİZE >>> CENNET/CEHENNEME konacağız. O güne kadar (şu an dahi) ORADAYIZ!

RUH’larımız BURADA değil; HEP orada! Buna dikkat ediniz! Z boyutundaki Ruhlarımız HEP ORADADIR. İster doğmamış, ister ölmüş, ister yaşayan olalım, RUH oradadır. CESET burada! Bunu da anladık mı?

Hans von Aiberg, 19/09/2003 (190/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 190 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

190-05-bridge-vibration

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar