Hawking neden felç – Kehf girişi – Kıtmir

<> Peki, Hawking neden diğerlerinden ayrı?

Bunun yanıtı şu: TimeBulance‘a binen TeamBulance ekipmanı (Team) aynı günlerde klonlanmış olmalıydı. Yani doğum tarihleri (yıl farketmez) AYNI GÜN olmalıdır. Mesela 14 Şubat! (Yıl farketmiyor, burada Allah’ımızın and içtiği BURÇ önemli. Buruc-1.)

Fakat Time Patrol denen bekleyen ekipte o gün bir 14 Şubat’lı eksikti. Plan ise ACİL idi. Ya bir eksikle yola çıkılacak; ya da bir başkası alınacaktı. Tarık yolculuğunda son anda o meşhuuuur bir metreye tutunan GÖNÜLLÜ işte mrs.cp idi.

Kalan kimse gönüllü değildi. Binenler de gönüllü değildi. Sadece fireman’ler gibi, acil yangın çıkmasına hazırlıklıydılar.

O bir metrelik Tarık-Dabbet arası/gök ve yer arası kalınlıkta kurşuni hiçliğe (KEHF diyelim) girişte, mrs.cp KAPI ağzında kaldı.

Başka bir mealden, MEDHAL kelimesini yazar mısınız? Yani köpekleri de iki kolunu mağaranın MEDHAL’inden dışarıya uzatmıştı biçiminde bir meal yazar mısınız? (meDHaL >>> Dahil kökünden türemedir.) DHL, meDHaL.

<> Herkes uyuyor mu?

Uyku değil, 309 yıllık bir yolculuk bu! Ama içeridekiler için günün dörtte-biri, dışarıdakiler için her bir saniyesi 1080 kez yavaşlayan bir relativistik fark! MOTOR dönüyordu sağa-sola, fakat DAHİL olanlar için dönüyordu. Ama mrs.cp tamamen dahil olmamıştı. meDHaL’de kalmıştı.

O yüzden bu zamana tamamıyla transfer olamadı. Sadece gözleri/beyninin yarısı ve dört parmağı GELEBİLDİ! Diğerleri aslında fiilen ölü! Ama bu da bir şehitlik! Tüm organlarınız ÖLMÜYOR anlamında bir şehidlik.

<> Kehf/18: Ve tahsebühüm eykazav ve hüm rukudüv ve nükallibühüm zatel yemıni ve zateş şimali ve kelbühüm basitun ziraayhi bil vesıyd* levit tala’te aleyhim le velleyte minhüm firarav ve le müli”e minhüm ru”a

<> Kehf/18: Bir de onları uyanıklar zannedersin, halbuki uykudadırlar ve biz onları sağa sola çeviririz, köpekleri de medhalde iki kolunu uzatmış, üzerlerine çıkıversen mutlaka onlardan döner kaçardım ve herhalde onlardan dehşet dolardın.

Sağol. 😉

O Medhal’e bir örnek verelim: UFO’nun neresine zıplıyorsunuz?

<> Borda

MEDHAL‘ine, yani MEDHAL >>> GİRİŞ’ine. Bir anlamda da Board veya Deck diyebilirsiniz. Veya source >>> Tabak diyebilirsiniz. Bunların Kur’an’da tek ismi var >>>>> MEDHAL!

mrs.cp sistemle birlikte dönemedi! Dönen yerleri TRANSFER oldu! Bu kişi nakli değil de sanki ORGAN nakli gibiydi. Vücut ölü/şehit ama bir kaç organınız (göz/beyin vb.) GAZİ! (ĞAAZİ). UFONOT değil de sanki ORGAN nakli…

Kur’an böyle paranormalliklerle dopdolu…

22: “Üç kişiydiler, dördüncüleri köpekleriydi.” diyecekler. Şunu da diyecekler: “Beş kişiydiler, altıncıları köpekleriydi.” Gaybı taşlamaktır/bilinmeyen şey hakkında atıp tutmaktır bu. Şöyle de derler: “Yedi kişidirler, sekizincileri de köpekleridir.” De ki: “Onların sayısını Rabbim daha iyi bilir. Onlar hakkıda bilgisi olan, çok azdır.” O halde, onlar hakkında yüzeysel bir tartışma dışında hiçbir çekişmeye girme. Onlar hakkında, konuşup duranlardan hiç kimseye bir şey sorma.

Hans von Aiberg, 26/09/2003 (192/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 192 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

192-07-ufo-wanen-hawking

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar