Zaman savaşı – Uri Geller – Jana – Sınav

Selam selam candaşlar.

<> selam selam

Konumuz nedir? Soruları bekliyorum. Kayıt dışı sorular. Hemen akla gelenler.  İlk soran kazanır.

<> euzübillah bismillah

Euzübillah candaş. Bismillah. Er Rahman Er Rahim. Maliki yewmidddin. Rabbil alemin.

Allah, Rabb, Alim, Rahman, Rahim, Malik.

<> Okudum ki, hannas serbest kalmış artık iyice şart oldu “euzübesmele”.

Hannas SERBEST maalesef, katılım ve elinizde olmayan depresifler bu yüzden…

Kontrollü serbest. Yoksa dünyada ilk nükleer savaşı İran ve Kuzey Kore birlikte başlatacaklar. Mekke bombalanmadı ama DUHAN ve DUHA olmamalı henüz! Kontrol dahilinde İŞBİRLİĞİ yapıyoruz. Üçüncü BAĞ diye bir şer grubuna karşı… Olay bu candaşım…

<> Allah bizleri milleti İbrahim’den ayırmasın.

<> amin

Amin. Ellerinde olmadan bizden bile 23 kişi SEBEPSİZ ayrıldı. “İstifa etmek için istifa ettim” diyenler var. Hannas’ın kontrollü serbestliği bile bu kadar EMEĞİ boşa çıkarıyor.

<> Bu da bir sınav olsa gerek.

Elbette sınav. Sınavı aslında EN ZOR Timebulance ekibi çekiyor. Size çoook hafif olarak yansıyor.

Allah’ın DAĞ gibi RAHMET bulutlarını her öğlen gönderdiği dünyanın gözyaşları olan Amazon’dan söz edeyim.

Birden burada hava kararıyor >>> YEREL SAAT İLE tastamam >>>>>>> Salatı Vusta’da. Nuh tufanı gibi bir sağanak boşalıyor. Bir buçuk saat sonra geçip gidiyor ve herşey aniden kupkuru!

Kutupları gördüm bu yıl. Ekvatoru da gördüm bu yıl.

Rabbimin dünyası ne kadar farklı! Kaldı ki cennet ve cehennem bir yana; iki CENNET bile ne kadar farklı olmalı!

Rabbimin ilk kulu Adem’in zürriyeti de farklı. Bir Kızılderili (İndios) ve bir Zambo (Negro). Onlar el ele vermişler Jana’yı GÖNÜLLÜ koruyorlar. Yılanlar bile Jana ile dost. Ama insanlar kalleş! Cinsel tacize dolanıyorlar “Beyaz kadını”. Ulaşamayan ona taş atıyor, reddedilen ona daha beter saldırıyor. Şu imtihana bakar mısınız? Sınav devam ediyor.

<> 2-Bakara/155: Sizi biraz korku, biraz açlık; mallardan-canlardan-ürünlerden eksiltme türünden bir şeyle mutlaka imtihan edeceğiz. Sabredenlere müjdele.

Türk lirası olarak yaklaşık her ay 180 ila 200 milyon TL. internet parası ödüyor Jana! BİZLER için bunu yapıyor. Bunu yaparken de -ben çok üzüldüm- bir kadın olarak -eczaneye PED’ini borç olarak yazdırıyor-.

Bundan daha ağır bir sınav daha düşünün bakalım!

Cennet’te Zümrüt ormanlarında mı yaşıyor sanıyorsunuz. Yanıt hem evet hem hayır. Dekor cennet ama yaşayan cehennemde…

O bizim için orada yaşıyor. Oysa o ABD doğumlu bir Brezilyalı… İstediği yerde istediğinden daha lüks yaşar İDİ! Bizler için bunu yapıyor. Basit yemekler ve üzerine bir avocado, hepsi bu! YYx olmak işte böyle olmak demek!

Hawking’in şahsi bir tek STERLİN’i bile yok (pound her neyse). Ona bakan BİLİM camiasının devlet bütçesi… Helikopter ile geri dönüyor ama benden Portekizden getirdiğim 400 Escuado’yu borç diye aldı -elbette borç diye vermedim-.

DEBELENİP duruyorlar!

Bunları SİZİN İÇİN ÜZÜLENLERİ, sizin için değil BİZLER için! Merhamet ile kanat indirenlere karşı kadirşinas olasınız diye yazdım. Yoksa bu bizlerin normaaaaal yaşamı. Asla yakınmayın/şikayet etmeyin! BİZ şikayet etmiyorsak, siz hiç etmeyiniz! BİZ = Ali İmran 115.

<> 3-Ali İmran/115: Ne hayır işlerlerse, asla karşılıksız bırakılmayacaktır. Allah, takva sahiplerini çok iyi bilir.

Hans von Aiberg, 28/09/2003 (193/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (192) oku | 193 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

193-01-brezilya-jana

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar