İbrahim milleti – Milliyetçilik ve Millet kavramı – Arapçılığa karşı Milliyetçilik – Kavim ve Millet farkı

Sami (Sara) Hami (Hacer) ve Yafesi (İbrahim) için sorun yoktu ama sonradan gelenler İBRAHİM MİLLETİ adını alıyor. Ayetlerde “Milleti İbrahima Hanifa” diye geçiyor. Hatırladınız mı?

<> Evet

Bu bir ırk değil, “ÇEŞİTLİ IRKLARDAN” oluşmuş BİR   M  İ  L  L  E  T   anlamında. Danimarkalı, Türk, Zenci Mehmet Ali, Çinli Tungwan (Döngen) Müslümanı Chiuzwung falan Hepimiz bir koşulla tek milletiz: O koşul da şu: Müslümanlar ayrı ayrı milletler(Kavimler)dir ama HANİFLER tek bir İBRAHİM MİLLETİ’dir.

IRK faktörü yoktur. Renk, dil vb hiç biri yoktur.

Bu yine de milliyetçilik yoktur anlamına gelmiyor. Eğer İslamcılık(!), Arapçılık, Arabilik, Mollacılık, Talibancılık ve Wahhabicilik varsa, EVET MİLLİYETÇİ OLUN VE MİLLİYETİNİZİ İFTİHARLA SEVİN ve taşıyın. Ne mutlu Türküm diyene! Evet deyiniz.

Çünkü İslamcılar sizi zorluyorlar. Ama bu söylediklerim kuru müslümanlar içindi. Kuru müslümanının olduğu yerde hakikaten MİLLİYETÇİ olun. Onlar çoktan Arapçı falan olmuşlardır çünkü…

Fakat, lakin, ancak, zira, çünkü, ne var ki; EĞER HANİF DENEN nesli tükenmiş bir dinden iseniz, Türk, Belçikalı, Fransız, Valon, Flaman fark etmiyor, yerine Allah’ın milleti İBRAHİM MİLLETİ geliyor.

Yani Müslümanlarımız size Arapçılığı dayatırken lütfen sapına kadar MİLLİYETÇİ hatta FAŞİST olun. Ama HANİF olduğunuz anda artık siz müslüman değilsiniz HANİF MÜSLÜMANSINIZ, SİZ İBRAHİM’İN MİLLETİNDENSİNİZ.

İnanmayan Kur’an’da “Milletiy İbrahiyme” biçiminde yazılan ayetleri araştırıp görsün ve göstersin. Allah bizi KAVİM kavim yarattı ki bilişelim diye. Bu ayetin karşılığı şu: Hanifler MÜSTESNA. Haniflerden KAVİM değil   M  İ  L  L  E  T   DOĞAR.

12’lik düzine ve dünya düzeninde (12 Dosen düzeninde) siz kaç millet olacağımızı sanıyordunuz ki?

<> Zaten Alemlerin Rabbi’nden de, tek düze bir yaratım beklemek aptallık olur

Evet tabii ki. Kromozomlarımız bir ama kromozomlar bile dört çekirdek asidi (A, G, C, T bazları) onlar bile türlü atomlardan oluşmuş (C, H, O, N). Evet kromozom bir ama MİLLET vasfı aynı Adem ve Havva’dan gelmekten geçiyor. Türler, sonra ırklar vb.

Diller de öyle, Diyalektler şiveler (ağızlar).

Bütün bunlar bilişmenin bir yolu.

Ama asıl olan şudur ki BİZ ADEM-HAVVA milletinden idik.

KAVİM denen şey o zaman bu ailenin çocuklarının her birinin adıydı. Kardeşlerin kimi millet (Sevişen) kimi de (Habil-Kabil olayı) katil-maktul yani KAVİM biçimindeydi.

Millet başka Kavim başka.

Dikkat ediniz yahudilerin tarihçileri hep “KAVİM” der. Yani kendilerini özel bir yere getirir ve TEK MİLLET olarak görürler. Ama başka milletler ile harb ettiğinde onlara Kavim GOYİM=İbranicesi derler, bilmem anlatabildim mi?

Şu masonların sembollerindeki ünlü G harfi Goyim=Kavim (Evcil hayvan anlamında da). Ne diyorsunuz?

<> Asırlardır bozulmamış genetik yapıları gelecekte tespit edilip fişlenmeleri açısından başlarına bela açacak.

Elbette.

Her neyse BİZ İBRAHİM MİLLETİYİZ, Goyim ve KAVİM değiliz. Sadece müslüman olsaydık eyvallah AMA biz HHH AAA NNN İİİ FFF’iz. Bizim kavmimiz yok. BİZ MİLLETİ İBRAHİMİ HANİFA‘yız.

[Candaş] şu kelimeyi bul da bize bir kaç örnek yaz yahu. Arapçasını kastediyorum. “Milleti İbrahim Hanifa” bunların arapçası.

<> Zaten arapca, milleti ibrahime hanifaa

İşte bir iki örnek verin de MİLLET’in MİLLİYETÇİSİ OLDUĞUMU görün.

Milletin Milliyetçisiyim ben. Kavmin, ırkın, kavmiyetçiliğin faşisti değilim ben…

Amma kim bana ARAPÇILIĞI, MOLLA FARSÇILIĞI ya da ARİAN Peştuculuğu (Kendilerine Puştu diyorlar) getirip dayatırsa BEN ALLAH’IMA KADAR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.

<> Gelecekteki konfedere şuranın ilk söylevleri burada yazılıyor!

Evet [candaş] bu bir manifesto gibidir. Semi Nasyonal Semi enternasyonala. Semi=Yarı. Hani var ya bir bardak suyun yarısı boş yarısı dolu meselesi.

<> MİH=Milleti İbrahime Hanifa ve MİB=Milleti İraile Bişeytana

Evet [candaş] güzel bir benzetme. İbrahim’in milleti kesinlikle şu yahudi ve araplar değil. İbrahim onlardan nefret ediyor: Yahudileri lanetliyor. Arapları ise (Tevbe-97 ve Hucarat-14’ü hatırlayınız.) Tevbe ve hucurat ne diyordu?

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 31/10/2001 (014/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 014 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

014-05-arapcilik-milliyetcilik-milleti-ibrahim

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar