Kutsal emanetler gerçek mi – Tek emanet Kuran – Nuru Muhammed hatası – Evliyacılık – Dabbet

Şimdi bir yazıya baktım. Haklı olarak bir candaşımız, “Bizans mektubunun Kufi olduğundan” söz ediyor. Nebati alfabesi olup olmadığını soruyor. Hatta sin ve şın harflerinin noktasız olduğunu anlatıyor.

Haklı… Taşkent Kur’an’ından daha eski Kur’an vardır.

Şimdi bu konuyu tartışalım. Yani sorular SİZDEN gelsin, Nebati alfabesini tartışalım. Ya da Topkapı sarayı emanetlerinin ÜÇKAĞIT olup olmadığını tartışalım…

Hatırlayınız, bir ara “SAKALI ŞERİF” çalınmıştı ve yerine konmuştu. Bu sakallardan 11 adet değişik gen çıktı. (Kalın tüy, ince tüy, kına rengi tüy, gri tüy vb. cabası.) Bunlardan hangisi RESULULLAH‘ın acaba?

1. Hiçbiri

2. Biri

3. Hepsi!

Başka alternatifiniz yok.

Çalınma olayını anımsadınız mı? Çaldılar ve sonra yerine koydular. (Bu arada bizzat ben de inceledim)

<> evet, televizyon verdi bu haberi

Resulullah’ın dışkısı diye bir şey varmış, Yavuz Sultan Selim zamanında… Sözde o dışkıyı şiri pençe hastalığına tedavi olsun diye kullanmış Selim. (Olmaya devlet cihanda… darbımeselini anımsayınız.) Böylece dışkıdan kurtulduk ama, sakalı şeriften kurtulamadık.

Hırka’yı da Topkapı emanetler dairesinde bir Kültür Bakanı üst bürokratı inceledi 😉 En az 20 adet (sinmiş kepek vb.) değişik gen var. Onun da kudsiyeti böylece ihlal oluyor. Hangisi Resulullah’ın? Hangi kepek veya kirlian kalıntı atlası Resulullah’ın????

<> hiçbiri

Evet, görevim TABULARI yıkmak.

Çünkü ben efendimizi rüyamda gördüğümde “TEK EMANETİM” demişti, “Oraya gel”. İstanbul’a yerleşmemin nedeni bu rüya olmuştu. (Medine biletimi almıştım, son anda gitmedim.)

Kitabın baskılarında “TEK EMANETİM” kelimesinin yerine “Emanet*LERİM” diye bir düzeltme yapmışlar. :((((((( İlk baskıya baktım >>>> “Tek Emanetim” diye yazmışım. İkinci baskıda ise emanetlerim diye değiştirilmiş. (Her yerini değiştirdiler aşağılıklar.)

<> Kaptan gerçekten bunlar Resulullah’a ait olsa ne çıkar. Artısı nedir… Kur’an verilerine göre? Kutsiyeti var mıdır? (ki) neye göre?

Dışkı, fışkı, çiş-pis, sakal-pubis kılı vb. nasıl KUDSİ olur ki? Allah’ımız Kur’an’da efendimizin ÜSVAİ HASENE’sini kudsuyor. Yani manevi ahlakını…

<> Bu sakal işini bir zaman camii imamıza yıllar önce sormuştum, cevabı enteresan idi: Resulullah’ın nurdan yaratıldığı ve dolayısıyla gölgesinin de olmayacağından bahisle, kolayca fark edilebileceğinden bahsetmişti.

Efendimiz değil; tüm RUH ÜFLENENLER (Burada hepimiz, ayrıca sinek ve domates) hepimiz NURDAN yaratıldık.

Nur nedir? Sonuşmaz sonsuz özenerji’dir. Ruh’un kudreti olan Ennoorgy’dir. Domatesin gölgesi var. Hepimiz bir tek MAYA’dan (Ruh) yaratıldık. Resulullah da buna dahil.

Resululah’a üflenen, aynı zamanda size, bana ve fareye de üflendi. (Yani canlı diye tanımlanan her şeye) Fare de nurdan yaratıldı!

Benim bildiğim, sadece kont drakula’nın gölgesi yok! :))))

<> :))

<> “Gavs-ı Azam”! lar için de aynını söylüyorlar, yani gölgeleri yok!?

Ğavzı azam dedikleri, kutub dedikleri, kendileri arasında bir LİG

Önce sürüsüne bereket VELİLER var. Bunlar tüm ligler… Sonra onlar içinde yüzyılda gelenler ligi var. Sonra beşyüzyılda bir gelenler ligi var. Sonra ğavsı azam olanlar da bin yılda bir gelenler oluyor…

Yani evliyalar aralarında böyle bir kast/sınıf yaratmışlar.

Eğer Resulullah “Benden sonra peygamberler gelecektir” deseydi, inanınız ki, bu ğavs ve kutub evliyalar kendilerine “Hah o peygamberlerden biri benim” diyeceklerdir.

Güneydoğu Asya’nın kalabalık İslam ülkelerinde 1000’den fazla Mehdi var. (Bizdeki mehdiler, Nurcu liderleri vb.)

Başbakanın dizinin dibine çöktüğü Hikmettin’in diğer adı da Mehdi’dir. Başbakanın özel ve has arkadaşı Mezarcı da ayrıca İsa’dır.

Allah’tan aralarında DABBET taliplisi çıkmadı. Çünkü Dabbe’yi >>> HAYVAN sanıyorlar. Hayvan olmayı kimse istemedi -benden başka-. (Ben de istemedim ama piyangodan çıktı, ne yapalım?)

Aralarında HANİF taliplisi de çıkmadı. Hanif olmayı kimse istemedi -bizlerden başka-. (Bu da bize piyango oldu.)

Hans von Aiberg, 05/12/2003 (200/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 200 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

sakal

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar