Çocuklar – Yetimler – Allah

<> ddddddddddddddddddddddd

<> Telefona bakıyordum, bizim afacan hemen faaliyete (klavyeye) geçti.

HanafaCAN’ı öptüm. Hanifacan.

(Çocuk sevgisi bende inanılmaz bir takıntıdır, öyle mutlu oldum ki.)

Allah’ımız ZAAF’tan beridir. Ama bir ZAAF’ı  m i s a l i  vardır: Çocuklar. Ve çocuklar içinde özellikle “Yetim çocuklar”. Rabbim için en büyük zalim, yetimleri itip kakanlardır. Yetim hakkı yiyenler “Tüh bize, keşke Şeytan olsaydık, azabımız daha hafif olurdu” diyeceklerdir.

Allah’ın HİÇBİR YERE sığmaması, fakat sadece MÜ’MİNİN KALBİNE sığması  m i s a l i  için bir delil vardır: İnsan kalbinde TURUNCU bir yazıyla  A L L A H  yazılıdır ve herkes görebilir; üstelik ŞEDDESİ de yoktur. :)))))))))

Bu konuda sanırım linkler bile vardır.

Kur’an balığı gibi… Kuyruğunda tevhid yazılıdır. (Doğru alfabeye ÖRNEK için verilmiştir.) QORAN fish falan diye geçmeli herhalde WEB’de

Bunlar Allah imzalarıdır. (Okunabilen imzalar. Diğerleri sonsuz tane okunamayan imzalardır.)

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/06/dogada-allah-yazisi.jpg

Bunları fazla yazmadım, çünkü bizler SANSASYONCU olmak istemiyoruz.

Tasavvufu fazla yazmak istemedim, çünkü bizler AŞK KARASEVDALISI olmayı istemiyoruz. Allah’a karasevdalı olabiliriz ama, Aşk’a aşık olmayı redderiz. (İbrahim atamız ahlakı)

Aşık olmaya aşık olmak, amaç ile aracın yer değiştirmesi saçmalığıdır. Aşka aşık olunur mu? Aşk’ın bir muhatabı olmalıdır.

Bilimi maksatlı olarak önde tuttum. 14 asırdır bizde üremeyen tek şey! Bilim bu kadar nasıl ihmal olundu? Sansasyon ve Aşk teraneleriyle bilim bitti gitti. Evliyalar uçuruldu. Uçurtmadan daha çok evliya uçurtuldu.

Hans von Aiberg, 17/12/2003 (206/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 206 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

206-02-dogada-allah-yazisi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar