Subjektif-Objektif-Omnijektif – Gerçek-Hakikat – Huriler – Huri toplulukları – Huri gözleri – Cantor

Cennet’teki insanların dişileri ise BİREYSELDİRLER -solo sanatçılardır-, koro (chorus) yoktur. İnsanın dişisi ÜNİKTİR. Ama Huriler Kollektiftirler. Buna POPÜLASYON demeliyim.

Hurilere baktığınızda onları bir Revü gibi görürsünüz, BİREY yoktur, fakat BÜTÜNSEL olarak estetiktirler.

Sanki futbol maçına gittiğinizde insanlar=Futbolculardır. Bireysel olarak ayırt edebilirsiniz. Ama Huriler cheerladies gibi bir bütündür. (Türkçesi aklıma gelmedi) Evet buldum: Ponpon kızlar diye geçiyor sözlükte. Yani Huriler popülasyonunu, tribünden izlermiş gibi görürsünüz.

İnanılmaz dans, şarkı, tüm estetik her şeyi DOĞAL olarak ve bütünsel grup olarak yaparlar. Sanatın tüm dallarını icra ederler, bu onların doğalarında vardır. Hem de EN İYİ BİÇİMDE sanatçıdırlar. Huriler Cennet’te estetik gruplardır. Onlardan ÖZEL olanını seçemezsiniz.

Fakat Naim Cennet’te böyle değildir: Özel olarak seçebilir, dünya kadınları gibi BİREYSEL olarak en güzel ve ebedi aşkları yaşayabilirsiniz.

EBEDİ kelimesine dikkat, GERÇEKTİR.

Bu katın Hurilerinin hiçbir kötü huyları yoktur. Gözlerinden tanırsınız onları. (Yani gözgöze değecek kadar yakınlaşabilirsiniz)

Sırası gelmişken HURİLERİN GÖZLERİ ile ilgili bir ayet lütfen.

<> 52/20: Dayanarak, sıra sıra dizilmiş a’la koltuklara, eş etmişizdir de kendilerine güzel iri gözlü hurileri

<> 56/22: iri gözlü huriler

Tşk. Arapçası da lütfen.

<> 52/20: Muttekiine ala sururim masfufeh* ve zevvecnahum bi hurin ıyn

<> 56/22: Ve hurun ‘iynun.

Huri gözü diyor, İRİ veya SİYAH demiyor. (Mealleri topluca protesto ediyorum)

Bu sözü edilen cennet >>> Sabıkundur. Nereden belli? Sadece Müttekiler gidecek bu Cennete!

<> 15/45: inne el mütteqine fi cennatin we uyu~n

Buradaki Hurileri “BİREYSEL OLARAK” da eş ediniyorsunuz. GÖZGÖZE gelmek anlamında. Yani grup/trup/revue olarak “Uzaktan” değil; birebir BİREYSEL yakından da elde edebileceksiniz.

<> 44/54: İşte böyle, biz onları ayrıca iri siyah gözlü hurilerle evlendiririz.

<> 77/41: inne el mütteqine fi Zılalin we uyun

<> huriler=huriye ve gilman? peki xy ve xx eşliği nasıl olacak?

(Kadın için erkek huriler de aynı kapsamdadır.) (Kadın düşünün, hiç evlenmemiş, flörtü olmamış veya üç kez evlenmiş, üç eşi de zulmetmiş. Bu kadın hiçbirini istemez, Cennetini ve ĞILMANINI eş olarak ister.)

Oysa verdiğiniz ayetler dışındaki HURİLER bireysel değil, SANAT TOPLULUĞUDUR. Asıl olan doğrudan Cennet erkeğinin seçtiği dünya kadınıdır. Bireysel olan tek dişi odur.

Huriler 33 yaşında, dünya kadınları 16 yaşındadır. Bu da Kur’an’da Hafsa ve Aişa annelerimiz ile ilgili ayetlerde saklı bir sırdır. (“Yerinize bir kız ve dul getiririm”… ayeti.) Huriler “Kadın/Woman/Dul”, dünya Cennetlik kadınları da “Kız/Girl/Bakire” yaşındadırlar.

Yahu nerelere geldik. Cantor dedik, Hurilere kadar geldik. Cantor’a devam edelim mi? (Saat 04.00 ona göre, yarın işiniz gücünüz var.)

<> xxx+xxy+yyx+yyy dörtlü birleşmesi olacak mıdır? / nasıl olacaktır?

Üçü cinsel anlamda buluştuklarında bu birleşme DOĞAL olarak olmaktadır >>> TEK NEFİS olarak birlenmektedirler. (Ayet: Sizleri tek nefisten yaratan………)

<> üreme olacak mı bu durumda peki?

 

Huriler doğurmaz. (Danseden kraliçelerden bir kaçı doğum yaptılar.)

Bu durumda İSTENİRSE çocuklarınız olacak. Ama bu doğum gibi değil, tıpkı, cennet yiyeceklerini çiğnemeden yemeniz gibi, uçan kuşun size YİYECEK olarak gelmesi ve ğayta yerine yine CANLI olarak ağzınızdan çıkıp gitmesi gibi CANLILIĞI devam etmektedir.

Cantor’un AB kan grubu içinde kaledoskop olarak ÜÇ doğum tarihi var.

1. Klonu gibi kalsaydı kendi zamanında Cantor-1,

2. Geçmişe gelmiştir ikinci doğum tarihi (OVERWRİTE edilmeden önceki tarihi),

3. OVERWRİTE (Overite) tarihi. Jana gibi ve ödentisi olarak “Geçmişten biraz daha ileri geleceğe kaydırılması” Tıpkı Hori-Zone birliğinin Mehdi’ye işaretli asker olarak gönderilmesi gibi…

Geronimooo saati geldi mi?

<> siz bilirsiniz

(Cantor bitmedi devam edeceğiz “Kaç Paul Kaç” öyküsüne.)

Uykuyla aranız nasıl?

<> siz olunca uykumuz gelmiyor sizsiz de gelmiyor

Sağolun 🙂 Allah nefsimi korusun -böbürlenmekten-.

Acil çıkmam gerekiyor. Bye.

<> bye

Hans von Aiberg, 07/01/2004 (212/10)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 212 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (213) oku

212-10-koro

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar