Paranormal – Jana – Fener ve Atina kiliseleri – Ay tutulması – Dabbet – Sınav

Bir soru var: “Jana’ya aradaki yıllara rağmen nasıl ulaşıyor Hans?” diye. Bunu daha önce açıklamıştım. Burada da söylüyorum: Beyinden “Dil hafızasından gönderiyor yerine mesajı alıyorum”. Kelime bilgisi kaybım oluyor ama, önemli olan mesaj gelmesi (haberdar olmam önemli).

Örneğin: “Türk tarafına etki mümkün değil, doğrudan Rum tarafına HAYIR dedirtebilirim!” gibi -anlayan anladı- 😉 mı acaba??

<> ok

İşte [candaş] Resesif gen faktörü burada devreye giriyor. Rum tarafı (Greek cypriots) antilaik (Papazları her kademede YÖNETİCİDİR), yani “İman bütünlüğü” olan bir toplum. J. onları bu ortak paydada elde edebiliyor.

Çağımızda olsaydı sorun değildi ama taaa ötelerden bizdeki (Doğru veya yanlış) iman bütünlüğü dağınık olduğundan Türk tarafına etki (ötede olduğundan) çok zorlaşıyor. Oysa Jana papazları kolay yönetiyor. Atina patriği ile bizim Ekümenik patrikin aralarını bile açtı. (Belki basında yazıyordur, ben bilmiyorum.)

<> Evet. Aforoz gibi oldu Atina.

[] http://web.archive.org/web/20040505013739/http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/05/01/politika/politika3.html

Gerçekten mi???? İnanmıyorum :)))))))))))))))))))))))

Sana inanıyorum. Hemen bakacağım.

Fener Rum Patrikhanesi ile Atina Kilisesi arasında bir süredir devam eden gerginlik, iplerin kopmasıyla sonuçlandı. Fener Rum Patrikhanesi Ruhani Meclisi dün Patrik Bartholomeos başkanlığında 8 saat süren olağanüstü bir toplantı yaptı. Daha sonra Amerika, Avrupa, Kore, Girit ve 12 Adalar’dan 42 metropolit, Patrikhane’nin bahçesindeki Aya Yorgi Kilisesi’nde dua etti“.

Duanın ardından şu açıklama yapıldı: “Patrikhanemiz ile Atina Başpiskoposu Hristodulos arasında bir anlaşmazlık süregelmektedir. Bunun asıl sebebi, Başpiskopos Hristodulos’un, Patrikhane’nin Kuzey Yunanistan’daki metropolitlikleri üzerindeki manevi egemenliğe saygı göstermemesidir. Bundan dolayı Patrikhanemiz, Hristodulos ile her türlü ilişkiyi kesme, aynı zamanda Atina’da seçilen Selanik, Kozani ve Elefterupolis metropolitlerini tanımama kararlarını almıştır.” (AA)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

<> Teşekkürler Jana!

Hem de çok teşekkürler.

Var mı bizi Denktaş-Talat diye ikiye bölmek. Öyle değil böyle bölünür ve bu tarihinde İLK

İLK

İLK

ilk kez oluyor. Bizanstan beri İLK

Jana olmazı başardı. Bizans kurulduğundan beri İLK :)))

Daha önce de ÇİN’de kaybolan Alay olayında böyle olmuştum. Bulamamıştım, sizler bulmuştunuz, hatırladınız mı?

<> Evet, bir gün sonra bulmuştuk

O zaman da elmaşekeri almış çocuk gibi sevinmiştim. Bunu WOW yapmamın nedeni, Rus (Slav cumhuriyetleri) Sırp vb. patriklerini TARAF olmaya zorlamaktı. Bu sarsılmaz Sırp-Yunan inanç birliğini yerle bir edecektir. Buna benzer bir şeyi daha önce ümmül Qaiwan devletçiğinde de yaptık ve başardık. Adamları resmen TÜRK taraftarı yaptık, neredeyse milli marşımızı da alacaklardı. :))))))

Ay tutulması kaçta başlayıp kaçta bitecek? Bu da çok önemli. Evimi bir kez dahi olsa görmek istiyorum. :(((

<> http://www.ntvmsnbc.com/news/268095.asp?cp1=1 Ay, Salı günü TSİ 21.48’de Dünya’nın tam gölgesinin içine girmeye başlayacak ve rengi bakır kırmızısına dönüşecek; tam tutulma ise saat 22.52’de gerçekleşecek. Tutulmanın tamamı havanın açık olması durumda Türkiye’den izlenebilecek. Tutulma aynı zamanda, Asya kıtasının batı sahilleri, Afrika ve Güney Amerika’dan da gözlemlenecek.

Tşk. hemen okuyorum izninizle.

30 Nisan 2004 —  Ay, Salı günü TSİ 21.48’de Dünya’nın tam gölgesinin içine girmeye başlayacak ve rengi bakır kırmızısına dönüşecek; tam tutulma ise saat 22.52’de gerçekleşecek. Tutulmanın tamamı havanın açık olması durumda Türkiye’den izlenebilecek. Tutulma aynı zamanda, Asya kıtasının batı sahilleri, Afrika ve Güney Amerika’dan da gözlemlenecek.

Demek ki 29 Nisan’da birlikte olacağımızın anlamı buymuş. Tutulmalar çok önemli, öteki gezegen araya girdiğinde RA ZilZal enerjisine dönüşüp bizi kurtarıyor. (Kondansatör yalıtkanlarını hatırlayınız.) RA bizi vurmadan ZZ olarak zamana dağılıyor.

İsa (Mesih) doğduğunda da bu vardı: Beytüllahim, Bethlehem olayı. Yerdeki alıcı ise Yahya (co-misak şahidi) idi. Ölü İsa’yı neredeyse dirilten vibrasyonu oluşturdu. (Vaftiz deniyor ama bu öyle üfürük vaftiz değil.)

[] Saldırı sorunu ve telefon arası

Tlf. biraz uzadı. RTE’nin başdanışmanı, bana danışmanlık teklif ediyor, RTE için!!!

<> :)))

Asimile mi edecekler???? Özal da demişti “önce milletvekili, sonra bakan yapacağım seni”; Rahmetliye “Kalsın almiiiym” demiştim. Şahitlerim çooook. Beni Tübitak’ın başına geçirmeye kalktı, “Onlar cahil” dedim, “orada işim yok”. Kalsın almıyayım, bana candaşlar yeter.

JURY en büyük (the greatest) millet meclisidir. Katılımcı olmak ise bakanlıktan da büyüktür.

A. Zorlu bana teklifini tam 1 trilyon TL’ye çıkardı. “Kalsın almiiym” dedim. Bana bir tekinizin 1 milyon tl’si en büyük trilyondur.

Şeytan ne için var? İşte bunlar için.

Ben reddettikçe fiyatım artıyor. Haaa, sonunda razı mı olacağım? Piyasa mı kızıştırıyorum? Hayır, ben BUYUM! Benim için yüzbin TL infak trilyonlardan değerlidir. Çünkü sahibini Sabıkun’a götürecek bir DEĞERLİ bilettir. Var mı kuşkusu olan?

<> yok dr

Allahaşkına bütün bu yazdıklarım YALAN olabilir mi? Allahaşkına dedim ona göre.

<> işittik iteat ettik

<> 18-Kehf/95: Dedi ki: “Rabbimin beni içinde bulundurduğu nimet ve kudret daha hayırlıdır. Siz bana kuvvetinizle destek olun da, sizinle onlar arasına aşılmaz bir engel yapayım.”

Beni canevimden vurdun [candaş]. İşte üsvei Hasene = Efendimizin ahlakıyla ahlaklanmak bu ayet sırrıdır. Allah insanları en güzel biçimde (Ahseni takvim) kendi suretinde ve de efendimiz ahlakıyla MASUM/SABİİ olarak yaratır.

Bu on üzerinden ondur. Elbette yaşarken fire vereceğiz. (Beşer=Şaşar)

Hans von Aiberg, 02/05/2004 (221/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 221 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

221-06-red-moon

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar