Kıbrıs – Filistin – Siyonizm – Bilderberg – Overwrite – Paranormal – Spildağı – Radyoaktivite

Kıbrıs Rum’larının içinde de TÜRK GEN’i %50’yi aşıyor. Ama gel gör ki onlar da bulgar macarlar gibi HRİSTİYAN ve rumlaşmış, Türk düşmanı olmuşlar.

Filistinlilerin müslüman yahudiler (Kureiyşin) olmaları misali… Yahudiler gayrı musevi kandaşlarıyla boğuşuyor.

Filistinlinin yanında benim işim yok. Filistin tanınan bir devlettir. Benim Kıbrıs’ımı tanıdılar mı? Ama biz sıfırınca saniyede Filistin’i tanıdık. Açarsın telefonunu White House’dan Aliev JR’u ararsın: “Eğer KKTC’yi tanırsan boru hattını gelip elinden alacağım!” AB parlementosunda Azeri milletvekilleri birden YOKOLUYORLAR! Oysa onların İTİRAZ hakkı var. (Türkler taraftır, yani itiraz edemez Türkiye) AZERİ parlamenterler nerede???????? Uyuyakalmışlar!

Hep karatablo mu çiziyorum, içiniz mi karardı?

<> Est. bunlar gerçek ama

Evet [candaş]. Biz 24 saat önce başvursaydık 1974’den itibaren AB’nin ağır ve müreffeh topuyduk. KIBRIS ile birlikte (KKTC) katılacaktık hem de candaş. Bizi bu duruma getiren Türkiye İşbankasıdır. Koç mevduatıdır.

<> Ama bu güne geliş önceden planlı ve maksatlı değil mi zaten?

 

BİZDEKİ YERLİ UŞAKLAR oldukça evet. Ali Babacan’a kadar Baş bilderberg Ecevit idi. Şimdi ise Babacan üstadı azam. (Genç seçtiler çünkü Ecevit’in yaşına kadar kullanılabilir.)

Babacan BBerg toplantısına katıldı: “Burada milletlerin kaderi belirlendiği için, konuşulanlar ve planlar ASLA dışarı sızdırılmaz.” Böyle demedi mi Babacan? Allahaşkına hatırlayın?

<> Evet

<> Aynen bunu net hatırlıyorum

<> Kanal 7de mi hocam?

Yıldız sarayında “Büyük Bilderberg Genel toplantısı” yapıldı [candaş]. Bizden kısa (Kerkük), orta (Kıbrıs) ve uzun vadede KÜRDİSTAN istendi. Babacan’a emredildi. 3K bu. Sen 3K’yı sat/pazarla. Sonra da.. “BBerg içinde asla dışarıya sır verilmez”. -Gerçekten öldürülüyorlar-.

Babacan ve Başbakan kimin sırrını kimden saklıyorsunuz? (Babacan başbakana talimat için oradaydı.)

Ben orada değildim. Ama açıklıyorum işte. 53 yıl asenkronizasyona rağmen JANA ile irtibatlıyız. Biraz yabancı dil unutmak bahasına ona ulaşabiliyorum. (Belleğimde telepati için yer açabiliyorum)

Bu arada başkanım, benden wow yerine msccp10SCE yazılması istendi.

<> tmm efendim hemen

Bunu bir tek Hacker başardı. Çünkü Hacker de WOW‘u kullanabiliyor. (Overwrite yapmıyor, nick hırsızı sadece.) Bir Hacker bunları başarabildi. Bilinçsizdi, ama bilinçli olan Hannas’ının efendisi ŞEYTAN idi. O kişi diskalifiye edilmediği sürece WOW yetkim gitti. (JANA kullanacak)

Bununla birlikte Tesla, Teslar, Alset vb. icatlarım da ERTELENDİ.

Beni Manisa’ya bağlayan VESTEL değil, Spil(berg); orada nötralize oluyorum, evimde falan yaşayamam, aşırı RA yüklüyüm. Manisa Tarzanı olmak zorundayım. :((( Aksi halde inanılmaz uzuuuuun yeşil tutkala yapışabilirim -başka yerlerde-. O zaman da araya aylar giriyor. :((((

Bugün böyle kasvetliydi. Ay tutulacak. O zaman bendeki RA deşarj olacak.

<> Salı günü

Sabah 05.00’de gidecek ZZ enerjisi. Kaçta başlayacak bilmiyorum ama bu bana Allah’ın yardımıdır. (Rastlantıya yer yok)

Çernobil gibiyim, bundan kurtulmalıyım. Ve kurtulacağım ay tutulmasında. O zaman yeniden Spil’den ayrılabileceğim. Evimi bir yıldır hiç ama hiç görmediğimi biliyor muydunuz? Ailemle ancak Spil’de görüşebilirim. (RAktivite burada etkilemiyor yakınlarımı.)

Altım DBB üstüm SpilBerg. İkisi arasında ve sadece İNSANLIK İÇİN SAVAŞIYORUM. Keşke ben kapıcı Mehmet Efendi olsaydım. Çooook mutlu olacaktım. Tek mutluluğum SİZLER kaldınız. Sizlere çok teşekkür ve sizleri yaratana sonsuz şükür.

[] kaptan wow10SCE nickini msccp10SCE olarak değiştirdi

Bir tur attım. Mississippi’den tennessee’ye kadar ancak gelebildim 😉

<> 🙂

Bir süre “Sağ elimle=Wow” yazamayacağım. Umarım hacker’i hallederiz.

Aklınızda kalması için nickimin Mississippi Tennessee olduğunu telafuz ediniz. Hepsi İngilizcenin harfleridir -malum-.

Nick’leri seçen ben DEĞİLİM. Overreaderler istiyor, yani sizler gibi canımın istediğini seçemiyorum.

Hans von Aiberg, 02/05/2004 (221/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 221 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

221-05-bilderberg

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar