Philadelphia deneyi – Teknoloji – Buluşlar – Gizli kahramanlar

[] http://web.archive.org/web/20040604044503/http://www.parascope.com/en/articles/allende.htm

İşte, linke baktım ve kaderimi şu title anlatıyordu: “Alias Carlos Allende: The Mystery Man Behind the Philadelphia Experiment.

The Mystery Man.

The Mystery Man.

The Mystery Man.

Yani ben DE. Ama bu esrarengiz gözükmek için değil! Posta yolu dışında görüşmek yasak olduğundan böyle! Yoksa ben esrarengiz falan değilim. İçinizden biriyim. Sıradanım, sokaktaki bir adam…

İlk renkli telefon (GSM) ne zaman nerede yapıldı biliyor musunuz? Bir arayın bakalım, renkli ekran?

<> İsveç mi?

Değil. (Ericsson veya Nokia değil.)

<> İsim yok, sadece ilk üreten firmalar var.

Hangi firma, hangi yıl?

<> Rastlamadım.

Oysa o haber dünyada ilk kez Türkiye’de ve Türkçe haber olarak çıktı. Cem Uzan’a yapıldı ilk (Telsim). O renkli ekran, Balıkesir Üniversitesinde Meslek Yüksek Okulunda, Müdür Cengiz Aydemir’in verdiği bir laboratuarda Öğretim gör. Alaaddin Sever’in 100 milyon TL ödemesiyle, orada yapıldı.

<> Türk Mühendisleri çalışıyor diye reklamları vardı değil mi?

İşte, WEB’de bulamayacaklarınızı size isimleriyle birlikte veriyorum. Tek Türk mühendisi vardı >>> O DA BENDİM.

<> Cepten ilk tv yayını da telsim yaptı ve bu haberi de çıkmadan ilk siz duyurmuştunuz.

 

Tesla’lar, Wiener’ler, KMA‘lar meramlarını anlatamadıklarından işte böyle YOK SAYILIYORLAR. Onun için yer ve kişi isimlerini verdim.

Philadelphia deneyini KİM yaptı? Yine iki isimsiz >>>>> KMA ve JESSUP.

Bu inanılmaz deney dünyada hakettiği yerini buldu mu? Hayır! Ama yahudi bilimciler yapsaydı, şimdi pulların üzerine resimleri yapıştırılmıştı.

Kim tanır KMA‘yı, kim bilir Jessup’u? Jessup ki, büyük bir oşinograf, yani deniz bilimlerini ve süper motorları (UFO) ondan iyi hiçbir kimse (beni saymazsak) bilmiyor. Böyle bir insan göklere çıkarılmalıydı değil mi?

Wiener, RADAR‘ı yani ilk bilgisayarı yaptı. İngilizler de babbage mıdır nedir ona mal etmeye kalktılar. TV evrende ilk kez 1904 yılında Tesla tarafından icat edildi, bir odadan ötekine yayın yaptı. Kim biliyor? Tesla fan’leri bile bunu yazmıyor sitelere… Ama ben isim verebilirim bilenleri…

İşte böyle olunca da bize GİZEMLİ, esrarengiz, insanlardan kaçıyorlar falan deniyor. Böylece bunu da belirtmiş oldum. Rahatladım be oh!

<> Elektrik de Edison’a mal edildi, gerçek bulan hiç yazılmadı, öyle değil mi?

Evet, Edison gerçek bir deha, ama Tesla süper üstü süper deha. Yayın kablo ile yapılmadı >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> bluetooth ile öteki odaya nakledildi. Tesla birinci dünya savaşında Facimile’yi icat etti (Şimdiki fax). Fakat savaş yüzünden kimse bunu buluşa çevirmedi.

Hans von Aiberg, 06/05/2004 (225/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 225 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

225-07-philadelphia-experiment

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar