Teknolojik gelişmeler

ss

<> selam selam hocam hoşgeldiniz

Mitsubishi nedir?

<> Üç eşkenar dörtgen.

Ben onu ikiye ayırdım. Mitsu bir şey, bishi de başka bir şey. Acaba ne ola ki? Mitsu yeni keşfim. Bishi de Vestel’in bir PC modeli. Bilen var mı?

<> çocuk bilgisayarı mı?

<> Dünyanın ilk çocuk bilgisayarı ‘Bishi’ Vestel, dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak çocuklara yönelik özel bir bilgisayar üretti.

[] https://www.youtube.com/watch?v=eCATkpmmbW4

[] http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=haberyazdir&articleid=682124

Çocuk sevindirme bayramı. 😉 SpilBerg’den hediyedir! Bishi nasıl bişi?

Bir de Mitsu geliyor, herkesten önce açıklıyorum. Telefon, pocket, tablet, multymedia’nın tamamı, hepsi bir arada. 😉

Telefon bilgisayarı yapmış bulunuyorum. :)))) Entegre, görüntülü telefon, sesli telefon, 20 GB. :))) Birkaç aya kadar açıklarlar, biz oturup bekleyelim. Mouse, KALEM yine. Sesli komut alıyor. vs vs.

<> kutlarız dr.

<> hayırlı olsun

<> :)))) çok iyisin çok

Savulun Hans geliyor!

<> cePC;)

Evet Cell PC. Ethernet, Bluetooth, faks, hepsi içinde ve cepte. Klavye ise dokunmatik. Evinizin özel ayarlarını yapıyor. (Buzdolabı, Klimaya vb. bağlı.) Size üç ayrı tlf. numarası sağlıyor. ABD ile internet/chat fiyatına saatlerce konuşun.

İşletim sistemi Windows. :((((((

(Apple bizimle anlaşmadı maalesef.)

<> Bizler için bir anlaşma var mı vestelle (indirimli) 🙂

Evet indirimli olarak, herbirimiz bir şekilde DONANACAĞIZ. HansBank iyi bankadır. (Mitrea duymasın) Bizler herbiri 100 taneden oluşmuş 7 başağız, bir alır 700 veririz. Reklam: Hansbank iyi bankadır! Cümle ortakların/infakçıların gözleri aydın! Bir yatırıp 700 alma zamanı yaklaştı.

<> amin

<> Allaha borç veren, hiç batmayan bir ticaretin sahibidir.

Evet! Beni akıllarınca paracı şeyhlere benzetmeye kalktılar, “Para topluyor” dediler! Hans bunu hiç yapmadı/yapmayacak da… Bu bir opsiyondu sadece, bir bidon benzin gibiydi. Önemli olan otomobili benzinliğe kadar götürmekti. İşte şimdi biz o aşamadayız. Benzinlik göründü!

Japonlar ile işbirliği Harika bi şi. Daha önce de (Şimdi açıklayamam) İsuzu+suzuki diye dev bir icat yaptım. O da sırada! Tarzan ile birlikte yaptık. Birleştirip isuzuki dedik. O bomba da yakında patlayacaktır. Japonlarla işbirliği iyi bi shi. 😉

[] 2016 notu: Devlet ve Vestel’den kaynaklanan durumlardan dolayı buluşlar istenilen şekilde yayılamadı

Hans von Aiberg, 10/12/2003 (203/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (202) oku | 203 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

bishi-vestel

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar