Diller – ZigZag – Omni – Dünya ve Ahiret – Parabiyoloji – İleri tedavi yöntemleri – Radyestezi

<> Bir soru; Yafesçe = Sankritçe = İbrahim §’in konuştuğu dil, doğru mu?

Yafes=Japheth. İbranilerin Samilerden (anne Sera) ve arapların Hamilerden (anne Hacer) geldiğini, babaları İbrahim’in de Yavuz (Yafes’den) olduğunu iddia ediyorlar.

Sankritçe sadece Brahmi/Brahmanlarda yaşıyor.

Bizdeki papazların latince bilmesi gibi, Brahmiler (Aslı Brahui’ler) İbrahim kelimesi içinde de yok mu? Brahmi zaten İbrahim’in mensubu olduğu soy ve dil. Babası Azer=Puta can veren, ismi bile Sankritçe. İbrahim as. sankrittir. Arap ve Yahudi diyemeyiz. Çünkü onların da atası.

[] Ali İmran/65-67: Ey Ehli kitab! Niçin İbrahim hakkında münakaşa ediyorsunuz? Halbuki Tevrat ve İncil ancak ondan sonra indirildi bunu da mı akletmiyorsunuz? – İşte siz öylesiniz, diyelim ki, biraz bilginiz olan konuda tartıştınız. Ama hiç bilginiz olmayan konuda ne diye tartışırsınız? Oysa Allah bilir, siz ise bilmiyorsunuz. – İbrahim ne Yahudi idi ne Nasrani ve lakin müslim bir hanif idi ve müşriklerden olmamıştı

<> Nikola TESLA Montauk projesinden ayrıldı deniyor (1942), peki bu projede olan Nikhols, Cameron ve Al-Bielek kimdir, ADN’den miler yoksa HANİF’lerden mi?

 

Tesla, Bilaniuk ve öteki Bilaniuk (El-Bielek) bizdendir. Zick-Zack diye bir bölümümüze bağlıdırlar. Burada din değil, bilim önemlidir. Böyle düşünenlere Hanif demiyoruz. Hanifler Zig-Zag bünyesindedirler ve her biri Hans kadar mümindir.

Ne sadece din diyene, ne sadece bilim diyene biz yüz vermeyiz. Bu sanki dünya vardır ahıret yoktur, ya da tersine ahıret vardır, dünya yoktur diyenler kadar salakçadır. İkisi birden (OMNİ) vardır. Hanifliğin sırrı budur! Din ve bilim bir arada mütalaa edilecektir.

<> Omnipotent

<> Dual daha doğrudur herhalde

Veya omnijective, bizdeki adıyla din+bilim=Omniscience. Allah’ın yaratması bilimledir, din ise kullarının sosyal boyutudur.

<> Hızır tezkirelerinden en son hangisi vardır sizde? içeriği nedir?

Son gelen Hızır tezkiresini astım, hani uzun bir ZİP kodlu yazı vardı ya, o tezkirenin sonuydu ve bana henüz sizlerin bilmediği yeni bilim dallarını (ki 50 yıl sonra olacaktı bu işler) yüklüyordu. Hatırladınız mı?

<> evet

<> 26 Ağustos 2001

Bu konuda bir ara [z] ile chatleşmiştik. Acaba onu kayda almış mıydı?

<z> Kayıtta vardı ama siz gruba da aynı şeyleri yazdınız.

Onu önce [z] yani webmaster’ımıza anlattım. Biz sanıye sanırım [z] burada değil.

<z> Buradayım cevabı verdim ama görmüyorsunuz, yoruldunuz mu? 🙂

Hayır bir yandan da telefona yanıt veriyorum. Şaşırmış olabilirim. Tamam şimdi gördüm. O bilim dallarını en çok sana açmıştım. Gruptaki benim yazım değil, benim tercümem var ama. O Sieg Saga’nın.

<z> Size gelen mesajları aktardınız gruba ve açıkladınız.

Evet ben seninle daha ayrıntılı bir şeyler konuşmuştum chat’te.

<> Omnijective’i anlatmıştınız.

Değil, parapbiology vb.yi anlatmıştım. Kirlian alanlarının klinik kullanımlarını vb. Örneğin klinik epilepsiyi 16 saat önce haber vermesi ve radyestezi terapisiyle önlenmesi gibi…

Örneğin parmak ucunda gelecek olan epilepsi bir renk ve biçim forumu veriyor. Böylece bütündeki renkten ayrılıyor, (Sandıkta çürüyen elma gibi, o çürük daha sonra diğerlerine de bulaşacaktır.) o bölüme Aynı frekansta aynı renk radyestezi veriliyor. Ta ki, epileptik hastanın aura rengi yeniden reverse edilene kadar. O zaman hasta, asla bir sara nöbeti geçirmiyor.

<dr> Radyo+anestezi?

Yani ilaç yok ışınla tedavi. Tuhaf ama gerçek bu dr. Radyastezi. Çünkü Kirlian alanında çekilen fotoğraflar psikolojik resimlerdir. Korku, endişe ve türlü haleti ruhiye oradadır. Görürsünüz ve yaşarsınız. Psikolojinin resmini çekebiliyoruz şu anda. Ama kullanım alanını tıbba aktaramadık. On yıl içinde belki de olasıdır.

<> Örneğin kimse manyetik alanın radyolojide kullanılabileceğine inanamıyordu. Nükleer Manyetik rezonans fizikte bilinmesine karşı sonradan MR olarak imaging procedür oluverdi. 1970lerde nükleer manyetik rezonans bulunmasına karşı 80’lerde vücuda adapte edildi.

Evet futbolcuların kasık bağlarının resmini bile çeker olduk. Nükleer tıb çok önemlidir.

<> aura’nın renklerini çıplak gözle görmek mümkün mü

Hayır ama bir link bulabilirsiniz. Sanırım 100 dollara fotoğraf makineleri adresleri var. Hatta webcam dediler.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 30/09/2001 (003/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 003 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

003-07-kirlian-el-foto

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar