Tesadüfler – Lincoln-Kennedy – Amerikanın biyoritmi – Futuroloji – Zaman yolculuğu

<> Mirac-3 kitabınızda ve bundan sonraki kitaplarınızda bir demet tesadüf’ler verdiniz, bunun gibi başka tesadüfler var mı? Bir kaçını verebilir misiniz?

Evrende hiçbir şey rastlantı değildir. İki başkan: Lincoln, kongreye seçilişi 1846. Tam yüzyıl sonra Kennedy kongreye seçildi.Başkanlığa seçilişleri 1860 ve 1960. Lincoln’ün sekreterinin adı Kennedy. Kennedy’nin sekreterin adı ise Lincoln.

<> Lincoln ve Kennedy biliyorum bunu hocam. Ups sözünüzü kestim pardon devam edin

Bilmeyenlere yazıyorum.

Lincoln’ün metresinin adı Mariylan Monroe. Kennedy’nin metresinin adı Norma Jeans yani artist Marylin Monroe. Her ikisi de öldürüldü. Başkanlar da öldürüldü.

İki başkan da Cuma günü öldürüldü. İkisi de enselerinden vurularak ve eşleri yanlarındayken vuruldu. Lincoln Kennedy adlı tiyatroda öldürüldü. Kennedy ise Lincoln marka açık bir otomobilde öldürüldü.

Lincoln’ü vuran katil, tiyatrodan kaçıp depoda saklandı. Kennedy’yi vuran katil ise depodan ateş edip yandaki sinemaya (ABD’de Theatre=Sinema demektir) saklandı. Her iki katili bir başka iki katil öldürdü. Her iki katil de üç kelime, 15 harf isme sahiptirler.

Katillerin doğum tarihi; John Wilkes Booth 1839, Kennedy’nin katili Lee Harvey Oswald ise 1939 doğumlu. İki katil de güneyli. Başkanların yerine geçen yeni başkanlar da güneyli. Biri 1808 doğumlu başkan Johnson, ötekisi de 1908 doğumlu başkan Lyndon Johnson.

Vallahi o kadar çok benzerlik var ki, bir gün üşenmez yazarım.

<> inanılmaz!

Bunlara rastlantı demeyeceğiz. Tam tersine 100 yıl daha koyup precognition (FAL gibi, bilimsel öngörü) yapabiliriz. Örneğin bundan sonraki başkanı tanımlayabiliriz:

Yeni başkan 2046’da kongreye seçilecektir. 2060’da da başkan olacaktır.

Lincoln, başkanlar içinde tek Yahudi olandı. [Not: ileri yıllarda bunun böyle olmadığını öğreneceğiz.] Kennedy ise tüm başkanlar içinde tek Katolik olandı. (Hepsi Protestant)

Demek ki 2060’da seçilecek olan başkan ya ZENCİ, ya MÜSLÜMAN olacaktır. İlla ki bir istisna olacaktır. Öldürülecektir, suikaste kurban gidecektir, cuma günü ve eşinin yanında öldürülecektir.

İşte gördünüz mü, bu bir mundial bioritm (Tarihin ülkeler bazında tekrarlanması) bir FAL’dır sanki.

FAL gibi diyorum, çünkü nedeni çok komik. Komik neden ise şu: her 84 yılda bir kere, Uranüs ve Mars gezegenleri, akrep ve yelkovanın saat 12.00’de üst üste gelmesi gibi, Amerika üzerinde üstüste gelirler. 1943 yılında en son üstüste geldiler.

Ondan önceki ise bundan 84 yıl önce olan yani ABD iç savaşının (Kuzey-Güney savaşının) ilk topları patladı. 1943 yılında Pearl Harbour baskını yüzünden Amerika savaşa girdi. O ana kadar tarafsızdı. Ondan 84 yıl önce de ilk silah atıldı ve ünlü yankee’ler ile konfederasyon savaşı başladı. Yani Amerikan İç Savaşı.

Sonra bir 84 yıl daha çıkarın, göreceksiniz ki Boston limanında, Amerikalı koloniciler Kızılderili kılığına girip, İngiliz gemilerindeki çay balyalarını denize dökmüşler ve böylece Amerika’nın kurtuluş savaşı başlıyor.

Bundan 84 yıl önce ise, ilk 13 devlet bölgesine ilk göçmenler geliyor ve Kızılderililer tarafından katlediliyor, pek azından şimdiki Amerika kolonistleri oluşuyor.

Evet bu 84’leri eklediğimizde, 1943 üzerine 84 yıl daha koyalım ve Amerika’yı karıştıracak bir şeyin tarihini bulalım. 1943 yılından 84 yıl sonra, Mars ve Uranüs yeniden Amerika üstünde birleşecekler.

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2017/03/amerika-biyoritm-84.jpg

<> 2047, volvolwanen?

2027.

<> Tüh yanlış yazdım.

Zaten kitapta mürettip yanlış basmış 2247 olacak o tarih. Adam 2147 yazmış. Sen de 2047 dedin. Ama onları da anlatacağımız günler var tabii. 😉

Evet, 2027 yılında Amerikada köklü bir değişiklik, sanki bir iç savaş ama post modern bir iç savaş olacaktır.

<> Gelecekten gelen torunlardan başka geçmişten dünyadan giden başka gezegenlere gidenler olmuş mudur? ve bunlar bir gün geri gelebilir mi? KK’da buna işaretler var mı?

Başka gezegenlere gitmek, ışık hızıyla (tarık gibi) veya bir uygun halka tekillikli dönen karadelik ergosferi aracılığıyla olur. Diyelim ki, büyük bir karadelik itmesiyle bin ışık yılı ötedeki bir yıldıza gittiniz, bir anda…

İsterseniz milyar ışık yılı ötesine gidin, orada sizi karşılayacak bir dünya yok, insanlar yok, yaşam yok, kupkuru yıldıza gittiniz. Yani bunun anlamı da yok. İsterseniz paralel uzaya gidin, paralel evrene gidin, sizi kim karşılayacak, yiyeceğinizi oksijeninizi nereden temin edeceksiniz?

Oralara ölmek için gitmenin anlamı ne? Ha uçağı DTM’ye toslatıp intihar etmişsin, ha evrenin sonuna gitmiş orada ölmüşsün, ikisi de kamikaze değil mi?

<> Anti evren, gelecekten geçmişe doğru zaman akımı var?

Evet, antimaddenin zamanı gelecekten geçmişe akar. O yüzden bu evrende antimaddeyi göremeyiz. Her yer maddedir.

<> Mezardan doğan kişi o zaman öleceği zamanı bilmiş mi olur?

Doğru ama, hayat formu yok, olsaydı, bilişir iletişirdik. Çünkü ruhunuz varsa, beden ne olursa olsun bir Time-messenger ile telepatlaşabilir.

(İkizler arasında bilirsiniz inanılmaz bir bağ vardır. Tek yumurta ikizlerinin çoğu, aynı anda aynı fantom acı ve sevinçleri hissederler. Birinin ayağına diken batsa, aynı anda öteki de zıplıyor vb.)

Eğer anti-bedenimiz olsaydı ve sağ olsaydı, biz corsicalı ikizler gibi bir şekilde o kişiyle haberleşebilirdik, çünkü İKİZİMİZdir. Yani doğal telepati ve doğal empati, doğal rezonans (Diyapozom etkisi) vardır aramızda.

Allah bize, “Görmediğiniz sayısız evrenlerin içinden size sizden oraya gidecek yoktur” kabilinden peşine gitmemizi yasaklıyor.

Ayet, “bilmediğiniz şeyin ardına düşmeyin, zira göz ve kulak bundan mesuldür.” ile bağlantılı olarak, sonsuz sayıda, sonsuz tane evren içinde, kim kimdir nedir bunu bilemeyiz.

Allah bize sadece gidilecek olan mekanları bildiriyor. Cehennem, Arasat, Cennet, Sabıkun vb. Cennet uzun uzadıya anlatılıyor, cehennem de. Ama asla paralel bir evren anlatılmıyor, çünkü oraya gidecek yok. Orada var olanlar varsa bile biz göremeyeceğiz.

<> Spin hareketleri paralel mi oluyor?

İzotropik spinin üçüncü bileşenleri terstir. I3 denen izotropik spin.

Pardon, üzgünüm, uzun bir telefon konuşması zorunluluğu doğdu. Konuya öteki randevuda devam edelim. İzin istesem. Şu anda telefonda bekliyorlar, iş görüşmesi.

<> Gelecek sefer cevap isterim hocam

Elbette.

<> Hayırlı geceler doc.

Hayırlı geceler.

-sohbetin sonu-

Hans von Aiberg, 30/09/2001 (003/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 003 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (004) oku

003-08-lincoln-kennedy-tekrarlanan-kaderler

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar