Evrensel dil – Ademin dili – Rüya dili – Cennet dili – Okumak – Rabbim İlmimi Artır

<> Telepati yerine dille konuşarak anlaşmamız beynimizin kullanılan bölümünü azaltmış mıdır? Sebep bu mu?

 

Telepati unutmayınız ki alıcı-verici arasında olur. Benim sözünü ettiğim biyolojik radyo insanlığın mekanı, yani  M İ S A L  alemi (Rüya ve hologram alemi) dilidir. Misal=Hülyet=Hologram alemi demektir. Bunu kişisel telepati ya da kişisel düşlerimizle karıştırmayınız.

Yevmiddin’de bizim MİSAL alemi dilimiz olacaktır. Bu dilin kelimelere ihtiyacı yok. Herkes hangi dili konuşursa konuşsun o dil ADEM’in isimlendirme yöntemiyle doğrudan tek bir dile ADEM’in diline dönecektir.

<> Evet bu dili farketmiştim. Türkçe konuştuğumu sanıyordum ama kullandığım kelimeler hiç türkçeye benzemiyordu, anlamsız geliyordu uyandığımda

Rüyadaki konuşmalarımız unutmayınız ki Türkçe ya da rüyayı görenin diliyle olmamaktadır. VAHY diliyle olmaktadır. Vahy Arapça ya da İbranice inmez. Ademce iner, isimce ve vahyce iner. Bize “TERCÜME OLUR“.

<> Cennette de aynı dil mi konuşulacak?

Evet Cennet’te ve cehennemde farklı diller var. Cennetteki dil Adem-Havva ve üçüncü cins Huri insanlarımızın ta en başında konuştuğu dildir.

Hani Adem eşyayı isimlendirmişti ya? O dil orada devam edecektir. Bıraktığımız yerden insanoğlu o dili alıp konuşacaktır. İnsanın fıtratında o dil var.

Bir kere Allah’ın ilk emri ” O K U ” değil mi? NEYİ OKUYORUZ? sorusundan önce NASIL OKUYORUZ? sorusunu sormanız gerekiyor.

O dil bizde DOĞAL olarak var ve hazır bekliyor. O dil beynimizin (Aslında zihinsel boyutumuzun) kullanılmayan bölgelerinde, birgün uyandırılmak ve kullanılmak üzere hazır bekliyor.

Öyle olmasaydı asla rüyada konuşamazdık ya da duyamazdık. O dili bize TALİM ettiren ya da prova ya da antreman ettirten işte bu rüyalardır.

<> Beynimizi nasıl uyandırabiliriz?

Beynimizi nasıl uyandırabileceğimizi ben bilmiyorum ama Kur’an biliyor: “Rabbi Zıdni İlmi”.

Allah böyle emrediyor. (Ta-Ha:114)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 04/11/2001 (016/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 016 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

016-03-evrensel-dil

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar