Yahudilerin alemlere üstün kılınması – Aiberg düşmanları – Provokatörler-3

<Ass> bak gene yapıyorsun “sen üstünsün” derken satırlarından kan kokusu geliyor bunu hissediyorum

<> Patlıcan kızartıyorum belki onun kokusudur.

<> Burada neden bulunduğunu sorabilir miyiz Ass?

19.Org’dan geliyor. Aldırmayın.

<Ass> öncelikle bilimsel bi kanal sandım bilahare bir provakasyon gördüm.

<> Lütfen konuyu özelleştirmeyelim

<Ass> modern bir Lawrance ile karşı karşıya kalmış anadolu ve araplara yollanandan daha zeki ve bilgili bilimin psikoloji özellikle kullanıyor

19.Org bilimseldir. Burası uçuklar kanalı.

[Z, kanalın] mod’u kapama. Provakasyonunu tamamlayıp öyle gitsin, o görevli gönderildi 19’dan.

<Z> ok

<> Atalarınızın kendilerini Babil’den sürgün ettirmeleri buradaki hiç kimsenin suçu değil, Wachowski’ler neden Zion merkezine bağlı Nebuchadnesar gemisi ile dünyayı Matrix’ten kurtarıyor? Yoksa Nebuchadnesar’ı bilmiyor musunuz?

Hepsi Amerika’da… Burada parsayı tutan oraya kaçıyor. Bezmenler gibi Edesler gibi hiç biri dönmüyor senin dönme ırkdaşlarının… Ve servetler isviçre bankalarında…

Ve türkiye inanılmaz bir enflasyon ile ÖLÜYOR. Aybaşı ve cebimde 15 milyon lira para var… Bu BEZMENlere bakınca reva mı? AbdülHamid’i KIZIL SULTAN, beni de NAZİ yaptın öyle mi?

<Ass> Nerdesin aiberg? Nerden bağlanıyorsun aiberg türkiye/istanbul? cebinde 15 milyon var ama sistemin ip karıştırıcı kullanıyor yada birisi sistemini takip etmemi engelliyor bu ne kudret. sistemini neden bulamadığımı söyle bana

<> Nereden bağlandığı seni niye bu kadar ilgilendiriyor?

<Ass> sizler karışmayın aiberg beni anlıyor

19.Org öyle emir verdi de ondan takip edecek. Benim anladığım bu. Ve yarın bu satırları okutacak “Aferim” diyecekler “görev başarılmış, iyice ara verdirmişsin bravo sana ASS” diyecekler.

[] Ass kanaldan atıldı

<> kimdir bu 19 lar

Bunlar bir peygamber grubu. Babiler. 19 üzerine peygamberleri var. Bugün itibariyle Edip Yüksel de Peygamberliğini ilan etti. İddiasına göre Allah ve Cebrail ona VAHY indirmişler SESLİ olarak Resullük müjdesi yanında, Kur’an’ın Tevbe suresenin son iki ayetini de AT GİTSİN demiş.

Allah böyle demiş ve bunu iftiharla kıvançla yazıyor Babi.

<> hocam LSD olamaz mı?

<> Düştüğümüz cahilliğe üzülüyorum sadece

Hasan Mezarcı gibi kendini artık PEYGAMBER yaptı.

En büyük rakibi de benim. (Tövbe yarabbim)

<> Biz niye bununla vakit kaybettik ki?

<> Dr, ass kanala gelmek istiyor, sadece fikir beyan edecekmiş

İyi ben çıkıyorum o gelsin ben beş dakika sonra yeniden dönerim. Söz veriyorum okumayacağım ne yazdıysa. 19.Org’u ben çok dinledim.

<> Bence yeter. Zaten chat berbat oldu.

Geldim… Ama yok, 19’cu arkadaşımız. Bir şey yazmamış.

<> Yahudilikle alakalı bilgi İsrael havacılık teknolojisinde ABD’den daha gelişmiştir. Şahsi fikrim ikiz kule olayındaki teknik altyapıyı sadece onlar başarabilirdi. Bunu da mesleğim bu olduğu için söylüyorum.

<> Almadık kanala dr, genel istek üzerine

Öyle mi? Ben de merak ettim ne diyecekti diye. Proxysini tesbit edelim ve gelecek sefere fırsat vermeyip auto-kick ederiz.

<> ip sabit değilse yine gelir

Çok ilginç, “Ben Kur’an ayetlerini yazıyorum: “Lanet yahudilerin dünyalara üstün olduğunu”. Diyor ki, “Yüceltme mekanizması yaparak cüceltiyorsun”.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 16/01/2002 (046/15)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 046 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

046-15-provokatorler-19cular-babilik-edip-resat

Yorumlar