Burçlar – Zigzag – Aiberg – Futuroloji – 3M – Jana

<> slm&slm

786 slm ve slm sevgideğer Hanifcanlar. Hoşbulduk birlikte.

<> slm ve slm

<> selam ve selam

<> Misafirimin Selamı var

Slm ve slm Dünya tatlıları. Herbirinizi ayrı ayrı tek tek sevdiğimi bu gün çok iyi anladım. Kıvanç duydum. Bende nefs otomatiğe bağlandığından bu kıvançın nefsimle ilgisi yok. Allah hepimizden razı. Onun ürpertisi… O hoşnutluğun hoşluğu.

Bugün bir şey daha farklıydı. Kur’an tevili/yorumu Allah’ın izniyle zigzag’a verildi. Ben Zigzag’ın İKİNCİ kaptanıyım. Ve sizlerin de Hans’ıyım aynı zamanda. Bu bir şereftir. Zigzag’ın Kur’an’da bildirilen grup olduğu apaçık bellidir. Ve biz haber grubumumuz da bunun tam göbeğindeyiz.

Bugün Aquarius Kova evresi. Güneş Kova burcunda. Ve Galaksi de Kova burcundaki son 309 yılına girdi. Bu yılın sonunda Majisyenler aramızda olacak. Mitrea, Messiah ve Mighty. 3M. 3 Majisyen.

Tüm kutsal kitapların hatta Hinduların, Budistlerin de bildiği, Mitra dininin de çok iyi bildiği, Mesih, Mehdi de dediğimiz o MMM Miladı başladı. Hz. İsa’ya sadece 309 yıl kaldığı kesinkes belirlendi.

Bunları biraz bugünkü yazımda vurgulamaya çalıştım. Beğendiniz mi ya da en azından okudunuz mu yazımı?

[] https://hanifislam.com/mail/aiberg02/aiberg02q.htm İlgili yazı

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 20/01/2002 (048/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (047) oku | 048 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

048-01-kova-zigzag-misyon-futuroloji-3m

Yorumlar