313 Mürseller – Aiberg – Kur’an normalüstüdür

<> ALLAH yanınzda ve yardımcınız olsun sayın Aiberg

Allah yardımcımızdır.

Çok işaret verdim bugün… Kur’an dedim, baştan aşağı tepeden tırnağa NORMALÜSTÜ’dür. Normal hiç birşey bulamazsınız. Onun için bana inanıp inanmamakta serbestsiniz.

Anlattıklarım da NORMALÜSTÜ, gayet doğal. Çünkü ben KUR’AN’ı yani asıl NORMALÜSTÜ olanı yazıyorum. Normal olan hiçbir şey bulamazsınız Kur’an’da.

Harut ve Marut iki melek Babil’e iner ve büyü denen ileri teknolojileri öğretirler insanlara… Bu normal mi şimdi?

Talut beraberinde Nükleer santral sandığı taşıyor. Musa kemikleri 6 metre olan bir dev öldürüyor. Davut’un öldürdüğü Calut da onlardan biri. Bunlar normal mi?

Karıncalar “Kaçın Süleyman’ın ordusu sizi ezmesin diyor”. Süleyman bunu duyuyor. Gülümsüyor ve karınca kaptanı ile konuşuyor. Normal mi değil mi?

<> değil!

<> 27-Neml/18: Nihayet Karınca vadisine geldikleri zaman, bir karınca: Ey karıncalar! Yuvalarınıza girin; Süleyman ve ordusu farkına varmadan sizi ezmesin! dedi.

O yüzden HANİFCANLAR. Beni kınamayın, şaşırdı falan demeyin. Benim anlattıklarım da normalüstü. Bu Hans von Aiberg’in serüvenidir. Bu bir Mürseller misyonudur.

İçinizden 7 kişi kitap yazacak evvel Allah. Sonra Allah’ın sözü Kur’an ve onu eliyle teslim eden Resulullah’ın duası arkada 5000 melek 313 Mürsel ve gelecek güzel gelecek.

<> inş

5000 melek normal değildir.

<> yaşadığımız dünya da sıradan gelen ve bizim bir neden sebep ilişkisi içinde gördüğümüz şeyler bize normal gelenlerdir ama hiç bir şey normal değildir bence

Doğru söylüyor[sun]. Sizlerin Hanif olması da normal değildir. Herkes müslüman olur, Usame 1000 Ladin bile müslüman. Ama HANİF olmak ANORMALDİR.

<> o halde evren algılanandan farklı…

Evet Hawking’in dediğinden farklı. Cennette ağaçlar ters. Nehirler başyukarı.

Bana normal ne bulabilirsiniz Kur’an’da?

Kur’an=NORMAL OLMAYAN KİTAPTIR.

HANİF=NORMAL OLMAYAN MÜSLÜMANDIR.

Siz NORMALÜSTÜ, OLAĞANÜSTÜ olmaya soyunmuş HANİFLERSİNİZ.

Bedeli var: Hızır sizi bulacak. Onu görmek bile normal değildir. Bir salisede TAHT geliyor, Sebe’den Filistin’e, bu normal midir?

Hızır getiriyor.

İbrahim mutmain olsun diye 4 kuş öldürtüyor Rabbimiz. Ve 4 dağa koyuyor o ölü kuşları çağırınca geliyorlar. Bu normal midir?

Musa da öyle, kesilen bir sığırın etini bir ölüye çalıyor, ölü canlanıyor. Bunlar normal midir?

Alışalım artık Kaptanınız anormal bir kaçıktır.

<> :))

<> aiberg, pardon bunu nerden biliyorsun?

Bunların tamamı ayettir.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 20/01/2002 (048/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 048 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

048-06-kuran-normal-degil-313-murseller

Yorumlar