Haniflik – Kitap – Meal – Basın polisi – Zipzapp – Mürseller – Batılıların müslüman olmaları

<> Hocam ileride “Haniflik” hakkında bir Kitap yazacak düşünüyor musunuz? Herhalde o zaman Türkiye yerinden oynar… 🙂

Haniflik için ilerisi kalmadı. Hemen/derhal Yurtdışı bir yayınevi şirketi oluşturup, iki haftada-bir çıkan fasiküller halinde HANİFLİK başta olmak üzere, Tüm Kur’an’ın sırayla 1-2-3-4-5-6-7. anlamlarından 7 takımlık bir DEVASA eser oluşturacağız.

<> inşallah

Aramızda redaktörler var, Çevirmenler var. Bunun dünyada en çok satan kitap olacağını söylersem buna inanır mısınız?

<> İnşallah muvaffak olursunuz

<> yanınızdayız Sn Aiberg

[] Not: Bu tefsir bazı nedenlerden dolayı yapılamadı. Konu sohbetler boyunca işlendi/işlenmekte.

Aramızda erkek-bayan Kuantum fizikçileri var. Bilgi birikimciler, bilgi tankerleri var. Abarttım mı?

<> hayır

“Dünyada böyle Kur’an tefsiri yazılmadı?” derken… ehli kitaba HİÇ İSLAMİYET anlatılmadı. 1000 Ladin’ler, Süfyani 200lüler. Bunlar bizim hakkımızı 7’ler.

Hristiyan alemi bunlara bakıp, islamiyeti sevemedi. Gitti budist oldu. Batılıyı budist yapan nedir? Kendi ÇELİŞKİLİ DİNİNİ sevmemesidir.

<> Lütfen yazın bu tefsiri…

<> Türkçe mi olacak

Kitap ABD’deki bir şirkettir. Buradan bir ŞURA üyesince deruhte edilecektir. [Z] Newyork’a gidecektir bu iş için. Bunlar Hızır’dan talimattır. Ha/vet.

<> Amerika tehlikelidir ama siz daha iyi bilirsiniz.

Türkiye BİTMİŞ hazır bir kitabı, basılmış bir kitabı daha yayınlatmadı bana. Taaaa Ramazan içinden beri… Neredeyse Kurban bayramı geliyor.

<> Haklısınız 🙁

Ayıptır bu ayıptır. Kitap bitmiş İçinde H bombası aranıyor, oysa elektronik çağda, ben H bombasını istersem şimdi burada CHAT ya da dosya halinde YAZARIM. Beni kim engelleyecek?

Halen bürokrasi. İllallah şu mevzuatlardan. Laçka devletten derin devletten benim kitaplarımı BEKLETEN Gladio (P-2 locası) Damned!

Bu konuda fazla konuşmayacağım yani ha/vet.

<> Elektronik ortamda yayınlayamaz mısınız? Ya da dergi çıkartın… dergi çıkartmak icin hiçbir İZİN gerekli değil. Bilgiye boğulmak istiyoruz.

Elektronik ortamda elbette yayınlarım. Ama bu kitabın ABD çıkışlı olması zaten dünyada patlama yapacaktır.

<> Elimden geleni yapacağim bunu söylemiştim…

Evet hep birlikte BİZLER.

<> Bence büyük devrime çok iyi hazırlanmalı…

Önce beyin fırtınası. Batılılar yanında, bizim müslümanlar da Kur’an’ın anlamını ilk defa öğrenecekler. Batılıların aradığı bu… Akın akın müslüman olacaklardır.

Şaka değildi, Barlarda bana selam atıp, müslüman olan turistler. Allah üzerine yemin ederim ki, İSTESEM bu olmaz. Kendi kendilerine geliyor ve müslümanlığı ögrenmekle TATİLLERİNİ harcıyorlar.

Onlar bilime ve HANİF inanca susamışlar. Gitar-org Bar ve Cin-tonik bahane.

<> Hocam siz zamanın Martin Lutherisiniz… İnşallah

Hayır BEN değil BİZLER. Zigzag Batı+Doğu BİRLİKTE HEP BERABER CEMAAT NAMAZI GİBİ CUMA NAMAZI GİBİ BİRLİKTE bizler Martin Luther DEĞİL, BİZLER İBRAHİM’leriz.

İbrahim milleti ne anlama geliyor sanıyordunuz? Siz İbrahim milletisiniz. Siz birer İbrahimsiniz. Ben de içinizdeyim. 1/313 gibi küçük bir rakamım sadece.

<> Hepimizin elinde birer balta… Putları kıracağız…

Hayır! BİLGİ, O NURDUR. ALLAH  N U R ‘unu TAMAMLAYACAKTIR.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 25/01/2002 (051/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 051 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

051-06-kitap-basin-polisi

Yorumlar