Kehf suresi – Paranormal – Kur’an’da her şey detaylandırılmıştır – İlim kitabı Kur’an – CPT ve Kur’an – Zaman yolculuğunun suresi Kehf – İsa ss

KUR’AN’da tüm DETAYLAR VARDIR. HERŞEY MEVCUTTUR.

Kur’an’ın bir çok adından biri de  İ L İ M ‘dir, biliyorsunuz. O halde sufyanistlerin tersine ve Allah’ın doğrultusunda Kur’an aynı zamanda bir İLİM kitabıdır ve HİKMET kitabıdır. Dolayısıyla 7 anlamı (sebul mesani) ve salt matematiği ve de hologramı vardır.

Kur’an tamamen CPT yasalarıyla (Simetri-parite-zaman) anlatıldığından FİZİĞİ de vardır.

T=Time paritesi inanılmaz derecede önemlidir.

DEHR=Teğet zaman (Hızır)

SUDD (Sed=Karneyn) >>>>>>>> KİRİŞ zaman gibi CPT simetrilerini vermiştim hatırlanırsa.

<> evet

 

Mağarada geçen zaman CP+T simetrisiyle anlatılıyor. Hızır-Musa-Yuşa olayı da aynı Pariteyle anlatılıyor. Meryem’in hamileliği ve İsa’nın özelliği de aynı biçimde anlatılıyor.

Zaten KEHF suresinin en başlarında “Hz. İsa ile ilgili” çoook önemli bir ayet var. Onu yazabilir misiniz?

<> Kehf 3-4 mü?

Evet sanırım orada.

<> 3-5 şimdi gördüm?

Tamam.

<> 18-Kehf/3: Onlar, o hal üzere sonsuza dek kalıcıdırlar.

<> 18-Kehf/4: Ve “Allah bir çocuk edindi” diyenleri uyarsın diye indirdi onu.

[] 18/Kehf/5: Bu hususta ne kendilerinin, ne de atalarının hiçbir bilgisi yoktur. Ağızlarından çıkan söz ne büyük bir iftiradır. Onlar, yalandan başka bir şey söylemiyorlar.

Biliyorsunuz ki KEHF suresinin tamamı ZAMAN YOLCULUĞU üzerine kuruludur. İSA da zaman yolcusudur. İsterseniz 1, 2 ayetleri de yazınız. Lütfen zahmet olmazsa.

<> 18-Kehf/1: Hamt o Allah’a ki, kuluna Kitap’ı, kendisinde hiçbir eğiklik ve çelişme yapmaksızın indirdi.

<> 18-Kehf/2: Katından dosdoğru gelen açık bir söz olarak indirdi onu. Ki, zorlu bir iş ve oluş konusunda uyarsın ve barışa yönelik hayırlı ameller sergileyen müminlere, kendileri için güzel bir ödül öngörüldüğünü muştulasın

<> 18-Kehf/1: Hamd o Allah’a mahsustur ki, kuluna Kitab indirdi, içinde hiçbir yamukluk yapmadan

<> 18-Kehf/2: dosdoğru; tarafından şiddetli bir azap ile korkutmak ve yararlı yararlı işler yapan müminlere şunu müjdelemek için

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 10/02/2002 (057/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 057 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

057-07-kuran-cpt-simetrileri

Yorumlar