Haniflik – Hamd ve Zikir – Süfyaniliğin İslamı bozması – Allah’a isyan – Arapların aşağılığı

Yobazın tesbihi bize uzak dursun. Onların bildiği her şey ters. 114 ismi olan Rabbimizi 99 diye küçültmeye kalktılar sırf sahte hadise uysun diye tesbihler 33-66-99 olsun diye. Tesbih ticareti yaptılar.

<> ve kuran’dan uzaklaşıldı

Namaz hocası adıyla inanılmaz yanlışlar dolu MAUN namazı kitapçıklarını cami duvarlarında sattılar. Ve yahudi Takkesini Namaz takkesi diye sattılar bize. Rahibe kıyafeti karaçarşaf cilbabı bize sattılar. Yahudiliği Arabistlik olarak bize kazıkladılar.

Kur’an’ı bedava verecek yerde HEDİYESİ 35 milyon lira diye sattılar.

Parti oldular, banka oldular, finans ve holding oldular ve bizleri sattılar. Temiz, masum duygularımızı sattılar.

Biz onları severdik onlar bizi hiç sevmediler sattılar. İki oy karşılığında sattılar. 4 ay olan HACCI 4 gün diye sattılar bize.

Allah’ın hangi emrini tuttu ki Vahhabi???? MEKKE açık şehirdir bayrak ve devlet alameti taşımaz! Eli kamçılı ve kılıçlı Suudi muhafızların malı oldu.

Namaz kıldıran para almasın dendi PARAYA boğdular.

Cuma TATİL değildir dendi TATİL yaptılar.

Allah ne dediyse tersini yaptılar.

Araplar kafirlikte ve münafıklıkta en ileri gitmiş ırktır. Onlar Arapça indirilmiş Kur’an’ı hiç anlamamaya en layıktırlar.

Ayeti bile SATTILAR. Arap, Arabi yerine BEDEVİ dediler.

Ne şamın şekeri ne arabın yüzü.

Türklere bu kadar düşman bir millet daha bulamazsınız!

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 10/02/2002 (057/17)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 057 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

057-17-sufyani-islami-hac-kurban

Yorumlar