Paranormal – Overwrite – Cifir – Matematik – Levhi Mahfuz – Gelecek

O halde bir yeni konu belirleyelim. Veya gelin YARIN da normal ve uzun chat akışına devam edelim. Orada yeni konu ortaya çıksın.

<> Overview’ın gerektirdikleri, yarın da devam edebiliriz, yorgunsunuz zaten

Bunun için  H A A R P  ve  H A A N İ F  kozmik sibernetiğinden söz etmem gerekecektir. Bu konu sizi çok sıkacaktır.

Levhi Mahfuz’un bir parametresi gibidir  H A A N İ F  ve karşıtı olan kötü bilgisayar. (Başka kelime bulamıyorum, bilgisayar diyorum). HYPER CONSERVATİONAL anlamında (Hyper text gibi).

O halde Levhi Mahfuz’un sırlarından da söz etmeliyiz yarın. Özellikle matematiğinden, ki o RAKİM’dir.

Onun matrislerinin geometrik açılımı ise yeryüzüne doğru izdüşüm bırakan bir KEHF’tir. Bunun mekanizması olan GEOMATRİX aslında  H A A N İ F  ‘in işletim sistemidir. Sistem demek bile hata, çünkü o kendi sistemini oluşturur.

Eğer HAANİF olmasaydı, geçmişe (Zülkarneyn-1 dışında) hiçbir Zülkarneyn gelemezdi. HAANİF geçmişlerin toplamını tarama ve “Satranç oynayan bilgisayar gibi” kendi karar verme yetisine sahiptir.

Geçmişe parazit gönderebilir. (Graceland’ın sözleri gelecekte yazıldı). Parazit alıcılarını zaman tensoru içinde yakalayabilir. AB durumunu sıfır durumuna getirebilir. İşletim sistemi TACHYON’dur çünkü. Yani quantum bilgisayarı değildir. Olasılık falan değil, belirsizlik değil, doğrudan DETERMİNE (kader olan kaderi) kararlaştırır.

Quantum bilgisayarını mutlaka duymuşsunuzdur?

<> Fuzzy logic?

Beşinci kuşak bilgisayarlara verileCEK olan isimdir. Tüm chip gibi aksamların yerinde sadece quantum iletişimi var. Yani bilgisayar dünyasının büyük bir aşamasıdır. Kaldı ki HAANİF bundan da öte, belirsizlik ilkesini aşarak, takyonların bir ve sıfır yöntemiyle çalışmaktadır.

Eşleniklerin (iki kare farkının) hologram ile yazılmasıdır:

10kare – 1 kare

9 kare – 2 kare

8 kare – 3 kare

7 kare – 4 kare

6 kare – 5 kare >>>>>>>> 11.

Bunu takyon matematiğine çevirelim:

99

77

55

33

11

Bunların araları hep 20 farklıdır. Devam edersek >>>> 11 >>>>>>>> -11 arası da 20 sayı farklıdır. İşte bu eksiye geçtiği anda takyon matematiğine geçmiş oluyoruz. Yani bu konu sizi açıkça sıkacaktır.

<> Haanif 6. kuşak mı?

Hayır 5. kuşak derken “BİZİM değerlendirmemizi kastettim”. 300 yıl içinde 12 kuşak çıkıyor, fakat bunlar “BULANLARIN DEĞERLENDİRMESİ“.

Hani beşinci boyut bilinç demiştim ya, aslında bu beşinci boyut değil, ama dört boyutlu uzayda üst boyutun adı beşinci boyut olur.

Aslında Kaluza 5. boyutu, Klein ve Alfven 6. boyutu buldular. Sonuçta 11 boyutlu quantum mekaniğine dayandık. Fakat BİLİNÇ boyutu için BEŞİNCİ boyut dedik. Yani bunun gibi beşinci kuşak bilgisayar derken, aslında 12 kuşak var. OK?

<> ok

<> Nötrinolar mı kullanılacak quantum bilgisayarında?

Bu da var. Fakat nötrinoların depolanması daha çok BATARYA için kullanılacak. Elektrik şarjı yerine batarya görevini üstlenen SZ aygıtına nötrinolar gönderilecek, bunlardan milyarda biri çarpışıp bir NÖTRON (yani enerjisini) üretecektir. Bu da 130 yıllık bir batarya ömrü demektir.

Ayrıca güneş kollektörleri de uzaydan uydularla istenen her KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ bataryaya doğal ikmal yapabilmekte (Ücretsiz enerji) Bunun için bir Bluetooth ve bir uydu IR alıcısı yeterli.

Nötrinoların asıl görevi:

1. İletişimi (bir tür radyo dalgası olarak) sağlamak, hiçbir kimse tarafından okunamamak ve yakalanamamak.

2. Enerji (pil gibi) ikmalini otomatik yapmak…

İşte böyle. Geronimo gitsin mi?

<> Evet; yorgunsunuz.

Evet yorgunluk rekorunu kırdım. Allah’a emanet olunuz.

<> tşk ederiz

<> Allah razı olsun

Hans von Aiberg, 28/07/2004 (237/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 237 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (238) oku

237-06-yapay-zeka

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar