Şeytan Secde etseydi ne olurdu?

Biliyorum aklınızı karıştırdım ama, reenkarnasyon, ekminezis, Schrödinger, Musa-Hızır-Yuşa derken, gizli değişkenler, polarizlenme derken, bu arada GELECEĞİ de ilk kez aydınlatmış olduk…

Ve Tefsir sanatını da ÖĞRETİYORUZ, kokuşmuş ve üzerine pislik yağan müslüman alemine -hanif olmayanlara-. Öğrensin Elmalı ve hempaları. TEFSİR böyle olur. Dabbetçe yaparsın olur biter.

Namaz arası veriyorum. Hayyales Salat…  Selamımı ES-SELAM olan Allah’a verdim ki O da size ikinci selam olarak diye iletsin… Selam >>> ESSELAM >>> Selam = Selamen selame

Şu ayeti okudum kıraatte (arapçasını okudum elbette): “Yine düşün o vakit ki Melaikeye Adem için secde edin demiştik hemen secde ettiler, ancak İblis, Cinden idi de Rabbinin emrinden çıktı, ya şimdi siz beni bırakıp da onu ve zürriyyetini kendinize evliyamı ittihaz ediyorsunuz onlar size öyle düşman iken? zalimler için ne fena bedel“.

Şeytan keşke SECDE etseydi. Madde’leşecek (ki cennet ortamında) TAM melekleşecek >>> İDİ. Enerjiydi, MADDE olmaya yönelecekti. Enerji (ateş) olmasını madde (toprak) olmaya karşı KİBİR edindi. ŞEY‘den kurtulamadı, oysa bir “ŞEY“e benzeyecekti -keriz-. Şey yerine EŞYA olması için Rabbimiz ona emretmişti. ŞEY olmaktan kurtulacaktı.

Eğer değeri mesela 9/2 gibi şiddetli bir bozon halinde kalsaydı MELEK statükosunda olacaktı. MELEKLEŞTİRECEKTİ onu Rabbimiz. Ama o “Mele” yerine (Melek değil, Mele >>> “Mele-i Ala” gibi), MELE kelimesinin tersi olan İBLİS oldu.

MELE şudur: Bir takyonun (cansız esir ortamından bir KEHF oyuntusunun yani matriks’in) MELEK biçiminde HAYATA KAZANDIRILMASI için meleklerin ÇAMURU‘dur MELE… Adem’in çamuru örneği…

Mele çamurundan >>> MELEK yaratılır. Eğer Şeytan secde etseydi >>> MELE çamuru olacaktı ve ŞEY değil, “BİR ŞEY/NUR BEDENLİ” olacaktı. Bir melek olacaktı ve MELE aşamasında fire vermişti.

Pekiyi MELE olamayan ne olur! Meleyi ala’dan (quantlaşmamış, tamamı KÜLLİ BİRLEŞİK olan r=0 çap BOZON durumundan) YERE, yani parite penceresinden QUANTLAŞMIŞ BOZON olmaya doğru KOVULDU! Artık o quantik bir bozondu. ŞEY olmaktan kurtulamamıştı.

Bu kez CİNLERDEN farklı olarak YÜKSÜZ, yani hayalet bir bedene sahipti >>> NÖTRİNO. Ve VESVESEYİ zaten anlatmıştım. 5, 7, 9 quarklı baryonların yayındığı yüksek (muon-tauon’dan öte) İLERDE bulunacak olan ağır elektron türlerinin yayınladığı nötrino ailesi… Bu zayıf nükleer kuvvetin EN ŞİDDETLİ hali olan Z bozonun elektomagnetizma ile birleşmesindeki parçacığın verdiğizayıf nötr akımlar/vesvese” diye tanımlamıştık zaten! Vesveseye girmiyoruz (artık ne olduğunu biliyoruz).

Hans von Aiberg, 15/08/2003 (171/21)

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

angel-matrix-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar