Deccal – Telepati – Dabbe

<> Deggalin telepati veya messenger yeteneği var mı? Geçmişe mesaj (bilgi) gönderebilir mi?

Deccal/Deggalo paralel evrenimizin yaratığı. Ama tesadüfen KÖTÜ (iyi bir cins de olabilirdi).

SEMADAN giriyor. ONU DEŞİFRE EDEN tek paralel yaratık ise DABBET.

Deccal-Dabbet ikilisi… Biri negatif semadan, öteki pozitif yerden geliyor. (Tek Dabbet BEN değilim, ben BİRİSİYİM. Dabbetlerden bir Dabbet. Önce İsa POZİTİF SEMADAN, DECCAL NEGATİF SEMADAN, farka dikkat.)

Düşünce hızı ışıkhızından hızlı bir takyon hologramı olduğuna göre, DECCAL‘in geçmişe mesaj gönderebilmesi her zaman mümkün. Ama illa ki üç zaman diliminin ortasında: önde HIZIR, ortada Deccal, en arkada onu yok etmek için izleyen İSA (Messiah). (Peygamber değil -emekli peygamber- yeni MESİH İsa).

Hızır kaçar gibi yaparak, GERİ döner (zaman durur); onu öldürmek için Deccal de durur. Deccal Hızır’ı öldürürken, durduğu için İSA da yetişir ve Deccal’i öldürür.

Yani TELEPATİ yeteneği bu üç zaman diliminde oluveriyor. Bunları sıraya koyabilirsin… Ya da sorunu daha açmalısın.

<> gelecekten bugünlere karşı bağcılara bir taktik veya strateji veriyor mu? (Daha spesifik olarak soruyu böyle sorayım.)

Tamam. Ama yanıtı YAZDIM. Çünkü İsa’nın geleceğinde Deccal, onun geleceğinde HIZIR var. Hızır senin önerdiğin görevi yapıyor. ÖLDÜRTEREK kendini, hiç bir zaman ona yetişemeyecek olan İsa’nın da onu öldürmesi için feda ediyor.

DECCAL ile Hızır’ın kendini feda edip şehid etmesi dışında hiçbir kuvvet (Allah’tan başka hiç bir kuvvet) ETKİ edemez. Negatif evren ile aramızda mikro saniyelik ZAMAN FAZI KAYMASI var!

<> Buna “bir çeşit kanat indirme” demiştiniz.

Evet dilerse HIZIR kanadını indirmeyip YAHYA peygamber YERİNE GEÇERDİ. Kendi elindeydi kanat indirmek. Ve kendini feda etti (edecek >>> HA/VET!)

Kanat indirmek şudur: Hızır doğal bir Zülkarneyn‘dir. İki değil, sonsuz zaman ucu vardır. İsteseydi TARIK semasında kalırdı. AMA KALMIYOR, DABBET olmayı yeğliyor. Bu onun fedakarlığı ve feragatı hayatıdır.

Zaten buna karşı çıksa bile Deccal onu parça parça ederdi. Önce elinin başparmağını almıştı, sonra karnını, sonra mesela kalbini falan diye devam edecekti.

Hans von Aiberg, 10/08/2003 (168/20)

Not: <> veya [] ile başlayan satırlar, [ ve ] arasındaki kesimler sayın Aiberg’e ait değildir, sohbet esnasında onunla konuşan kişilere aittir veya sonradan eklenmiştir.

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

168-20-deccal-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar