Dabbet düşmanları – Paranormal – Kodlar – Evrende tesadüf yoktur

<> slm slm kaptanımız hoş geldiniz

 

Selam hanifcandaşlar selam. Selam Hoşbuluşturan Es-Selam Rabbim.

Every-herkes iyi mi?

<> hamdolsun, sizinle olup da iyi olmamak mümkün mü hocam 🙂

<> Ve siteyi FBI kapattı diye sağda solda yazıp çiziyor, sakın siz onun yazılarına inanmayın. Adam ölü anasını bile yaşıyor diyecek kadar yalancı. Tımarhaneye tıkıldığını, çıplak namaz kıldığı için Milli Gazete’den atıldığını alem biliyor.

Annesi öldüğü için tımarhanede yattığını biliyoruz. (Veya inanılmaz bir kuyruklu yalan mı söyledi???)

Mil-san yöneticisi Abdülkadir bey (Milli Gazete sanayii diye bir şirket)

<> Hala inkar ediyor bunları, yalan söylüyor, yalan yazıyor.

Hayır, Abdülkadir bey dediğim Milli Gazete’nin genel yayın yönetmeni İDİ, benden özür diledi: “AMG denen sapığı bir gün çıplak yakaladık işyerinde, noluyor demeye kalmadan namaz kılmaya başladı“. Onun bu telefon bandı var. :))) “Onu attık gitti” dedi.

<> AMG’nin Alternatif Bilim Kulübüne yazdığı yazılar kaydedildi. Bir yığın saçmalaması var, hepsi kayıtlı.

Bu adam AKIL HASTASI, kesinkes böyle. “ASABİ” yazılarıyla bunu belli ediyor. [Eşimi] rahatsız etti, telefon ve e-maillerle. Hatta benim tarafımdan -sözde- mail attı. Bu mail’e göre “Seni boşamam gerekiyor, çünkü seni bu kadar yıl aldattım” diye itiraf etmişim(!) Ve “Ben bir sahtekar ve dolandırıcıyım” diye eşime e-mail atıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

İyi ama, AYNI evde oturmuyor muyduk??????????? İki insanın aynı evde oturup da birbirine MAİL attığı görülmüş müdür??????????????????? Yani şu anda eşiniz yanınızda oturuyor ve bu satırları okurken siz konuşmuyormuşsunuz gibi size e-mail atıyor… Bu herif tam bir üşütük!

<> Tam üşütük salağın teki, hem de dört dörtlük sala!!! Suikast sonrası mail atması da kendisini ele veriyor.

Evet… Ayrıca bir çözümsüz olay daha var: Aynı gece [eşimin] otomobili (Şirketin aldığı) tam 5 kez kapısı kanırtılıyor. Herbirinde alarm haber veriyor. Polise gidiliyor. Beş dk. sonra aynı araba yeniden kapısı kırılmaya zorlanılıyor. Yeniden polise başvuruluyor. Polis devriye çıkarıyor. Devriye gidiyor. YENİDEN KAPI ZORLANIYOR.

İçeriye bir şey koymaları gerekiyor gibimize geldi. Bu olay çözümsüz kaldı. Artı olarak Polisin aymazlığı şaşırtıcıydı. Oraya trafik devriyesi değil, doğrudan sotaya yatmış bir sivil falan koymaları gerekirdi. O gece ilginç bir geceydi. Beş teşebbüs ve hiçbirini polis yakalayamadı, yakalamadı…

<> Otonun içine uyuşturucu koyup daha sonra şikayet edebilirler.

Uyuşturucu bir yana, sigara paketinden küçük plastik bombalar var.

<> Bence hemşirem hemen savcılığa şikayette bulunsun

Savcılığa şikayette bulunuldu. Sonuç: Halen bir delil bulunamadı dendi. (Savcı samimiydi, çünkü bana ruhsatlı tabanca almamı teklif etti.)

Bu otomobili ÖZELLİKLE seçtik ve satın aldık -sayenizde-. Bu otomobilin kapıları hiçbir şekilde açılmıyor. Kırmaktan başka çareniz yok. Suzuki özellikle istendi. Suzuki sanırım beni en az üç kere korudu. :)))))))))))

<> maaşallah

<> şükür Allah’a

En iyi yatırım ve infak o otomobildi. Görevini başarıyla tamamlayan, sıradan olmayan bir ADRESLİ OTOMOBİL. Allah’ıma bin şükür.

<> Otomobilde “remote starter” var mı?

 

TEK bir anahtar açıyor. Remote var ama o anahtarın bir şifresiyle çalışıyor.

<> Uzaktan kumanda ile çalıştıran sistem var mı?

 

VAR ancak bir şifre ile çalıştırıyorsunuz. Otomobil saatlerce kendini korudu, polisin yapamadığını yaptı -ki hayret-. Ve evin karşısındaki bir arsada inanılmaz biçimde bazı kişiler fing attılar. Üstelik iki telefon ve üç kez şikayete rağmen yine de oradan ayrılmadılar. Cıvardaki tüm oto hırsızları toplandı, ama sonuç yoktu.

<> yalnız hans, otoya bomba koyacak kimse kapıyı zorlamaz!

 

BUNUN İÇİN SUZUKİ İSTEDİK. Bu otomobilin bir özelliği vardı. Bizim Casio gitarlar gibi bir dönem yapıldı sonra iptal edildi. Artık bu modeli (Casio gitar gibi) hiç üretilmiyor. BİLİNÇLİ olarak bu otomobili aldık.

Evrende hiçbir şey rastlantı değildir -amenna-.

O da Casio gitar veya saat gibi benim için yapılmıştı, SANKİ. Bir daha o model ÜRETİLMEDİ, imalatı asla yok, bir yıl için üretildi ve bitirildi.

Asıl açıcı mekanizma, [K]’nin gönderdiği saatti. (Remote control anlamında) O da bilinçli olarak [K] candaş’a sipariş edilmişti. Tesadüf ASLA yok idi…

<k> şükür, sevindim.

Şu var ki, bunları BAŞTAN yazamam, çünkü AMACIM anlaşılır. Korunmam mümkün olmaz. Hz. Hızır dedemizin yöntemiyle “Acele etme, ben anlatmadıkça bana hiçbir şeyin NEDENİNİ sorma” misali ketum kalmıştım.

Hatta bana [Z candaşın] uzun bir ayrılık yaşayacağı da söylenmişti. İtiraf ederim “İnanmadım” diye itiraz etmiştim. Hemen özür dilememe rağmen ilk kez bir dedeye, dedelerin dedesine “İnanmıyorum” demiştim.

Bunun bedeli şudur >>> KUR’AN’A da inanmıyorum demektir. Dede KUR’AN’IN misak şahididir ve gel eşek hans sen “İnanmıyorum” de… Kendimi affetmiyorum. (Allah’ım affetse de…)

<t> “… marka bir gitar var, “Casio DG-20” gibi. [R]’daki gitara da çok benziyor.

Evet, onu sipariş ettim, ama o aralar kaynadı gitti.

<k> Bizde gitar çok, yorma kendini, sadece güvenlik amacıyla dünyanın değişik yerlerindeki dostlara dağıttım

Bu arada [K], daha önce sanırım sendendi, söz konusu gitarı istemiştim. (Oviyjın veya Suzuki denen).

<k> evet

Bu da bir rastlantı değil, [T]’in onu birden ortaya atması da rastlantı değil. AY DOLUNAY ve paranormal bir şeyler oluyor BURADA.

Bugün rastlantı yok, bilerek veya bilmeyerek PARAZİT alanlarınız var. Gitar konusuna başka bir chat’te dönelim, bu çok önemli olabilir. GİTAR bahane, içindeki teknoloji şahane.

[T] sanırım PARAZİT ESP çekiyor, çünkü verdiği site, W-Overview bir site.

Hans von Aiberg, 01/08/2004 (240/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (239) oku | 240 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

240-01-swift

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar