Dabbet – Namaz

 

BEN >>> DABBET;

BEN >>> KUR’AN’ın ŞAHSİYETİYİM;

BEN ANLATILMAMIŞ KUR’AN’IM!;

BEN BEN DEĞİLİM >>> BEN KUR’AN’IM!;

BEN BENDEKİ BENİN BENDESİYİM! Bend+etmek“den hatırlayınız. Sadık bendesiyim. “Bir ben var ben de benden içerü” denen’in sadık bendesiyim.

ALLAH’IN AYETLERİNİ YETERİNCE/AÇIKÇA DEKODLAMAKTIR GÖREVİM. KESİN ve KESKİN açıklarım. YNÖ gibi kaypak, muğlak falan değilim. ŞAHİN de değilim, çünkü Barış güvercini uçuranım. GÜVERCİN de değilim çünkü “kininizle geberin” diyecek kadar ALLAH emrine de bağlıyım.

BEN derken MELAMİYİM, alçakgönüllü/tevazu sahibiyim. Nefsimi “kuçu kuçu” diye peşimden sürüklerim. Asla peşine takılmam.

NEFSANİ gördüğünüz/göreceğiniz herşey bile Ali İmran 113-115 olanlardır. NEFSİMDEN değildir, misyonumdandır. Ben yaklaşık 20 kadar “profesyonel fahişe’ye” NAMAZIN tadını verdim. Onlarla BERABER oldum ama, CİNSEL değil, DİNSEL‘di. Ali İmran-115 böyle istedi, yaptım…

Hayyalessalat bendeniz…

“Amenerresülü bima ünzile…”yi okudum. En sonunda “Alel kavmil kafiruun” derken de “WEMB“i gördüm.

“Fatiha” yerine A”menerresülü”yü okudum! “Kadei ahir”den çıkarken de Vakıa 25-26’yı… Sonra HEMEN arkasından “SELAMEN SELAME” diyerek namazdan çıktım. Ve “esselamü aleyküm”süz selam verdim… Tavsiye ederim, bu çok güzel oluyor.

Selamen selame” dedikten sonra yine “selamen selame” diyerek selam verip namazı bitiriyorsunuz. DÖRT KEZ SELAM VERMENİN sırrını öğrendim. Tavsiye ederim. Dört kere BARIŞ BARIŞ BARIŞ BARIŞ dedim.

Ve duamda: “Rabbim hanifcandaşlarım benim ikizkardeşlerim birbirine GÖNÜL koymasınlar. Onlar birbirlerine asla “kinin ile geber” demesinler. Rabbim, tüm müslümanları, onların ebeveyn/sılayı rahimleri ve (BENİ = HANİFLERİ) Cehennem azabından koru. Rabbim sen mağfiret edicisin…” diye okudum. Amin dedim.

Hans von Aiberg, 12/08/2003 (169/10)

önceki bölümü okusonraki bölümü oku

169-10-dabbet-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar