Akdelik – Kopyalanan Zülkarneynler

Şimdi bunun tersine bana OLAY UFKU (siperi) olmayan bir şey söyleyiniz! Ki Akdeliktir…

Olay ufku yoktur ve karanlık değildir. Ve yutmaz tersine yutulanı kusar.

91: İşte böyle! Biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık.

İşte böyle” >>> DURUM BU (gelecektekilere anlatılıyor.) Ya da işte böyle denilen GELECEKTEKİLERİN anlayacağı 7 anlamdan ileri olanları… İşte böyle demekle, İKİ AYRI ÇAĞIN İKİ AYRI ANISI anlatılıyor.

Nitekim devamında bu doğrulanıyor: “Biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık“. Şimdi bunun tefsirlerini verelim:

1. Teknolojinin mucidi elbette EL-MACİD‘dir. (Maymunlar, cinler, baraj yapan kunduzlar vb. teknoloji sahibi değillerdir.) Bundan anlıyoruz ki, Zülkarneyn’in bilimi sadece insan teknolojisidir. (İçeride CİN olmadığı da belli.)

2. KUŞATMIŞTIK (ihata). O kapı kadar bir uzay gemisini 30, otuz metre gibi bir boşluğu kalan kritik bir yerden, bir kapıdan geçiriyor. Bu kapının ardı Akdelik. (Akdeliğin ucu da evrenlerden biri veya bizim evrenimiz.)

Güneşin batıdan batması >>> Karadelik tekilliğinin dönme yönüne TERS dönmesi demek. Halka tekilliğe TERS yönde döndüğünü anlıyoruz. İkinci sebepte ise bu kez halka tekilliğin döndüğü yönde (güneşin doğduğu yer anlamında) yolculuk yapıyor.

Şimdi garip bir durum ortaya çıkıyor: ÜÇ SEBEP var ise üç tane “AYNI” kişi olan Zülkarneyn de vardır. Üç tane HANS olmak gibi… Tamam mı?

<> evet

Bir kişi nasıl bir kaç AYNI kişi olur? Hatırlayan var mı?

<> teleportasyon ile

[] Arz’dan Arş’a Sonsuzluk Kulesi 1, Kesim 63, Ters-yüz zaman https://hanifislam.com/mih/aask1-63-ters-yuz-zaman/

<> Axel Heiberg

Hatırlatayım: Bir halka tekillik bulursunuz. Onun tersi yönde geriye doğru dönersiniz, o zaman “YOLA ÇIKMAKTA OLAN”  k e n d i n i z e  rastlarsınız. Siz ikiniz oturup konuşurken, yeniden geriye gidersiniz ve size gelmekte olan İKİ KİŞİYE daha rastlarsınız. Böylece dördünüz buluşursunuz. Sonra 8, 16, 32, 64 olarak KENDİNİZİ ÇOĞALTMIŞ OLURSUNUZ.

Bunu benim önceki kitaplarımda okuyan ve hatırlayan var mı? (Hani meleklerin multycopy’si gibi)

<> evet

<> Gurdjief’in şatosu ile Urallar arası 1971 Paul Kamensberg deneyi.

(Evet, 2 yıllık arayla kendinize rastlamanız.)

Şimdi yeniden bir ve ikinci yolculukların ayetlerini yapıştırır mısınız?

<> Kehf/85: O da bir sebebi izledi.

<> Kehf/86: Nihayet, Güneş’in battığı yere varınca onu kara balçıklı bir gözede batar buldu. Onun yanında bir de kavim buldu. Dedik ki: “Ey Zülkarneyn, ya bunlara azap edersin ya da haklarında güzel bir tavrı esas alırsın.”

<> Kehf/87: Dedi: “Zulmedene azap edeceğiz; sonra Rabbine döndürülecek; O da onu görülmedik bir azaba çeker.”

<> Kehf/88: İman edip hayra ve barışa yönelik iş yapana gelince, onun için ödül olarak en güzeli var. Ve ona, buyruğumuzdan, kolay olanı söyleyeceğiz.

<> Kehf/89: Sonra bir sebebi daha izledi.

<> Kehf/90: Bir süre sonra, Güneş’in doğduğu yere varınca onu, ona karşı kendilerine bir siper yapmadığımız bir topluluğun üzerine doğar buldu.

<> Kehf/91: İşte böyle! Biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık.

Güneşin battığı birinci yolculukta ZATEN dünyaya girmişti Zülkarneyn, öyle değil mi? Ama birden nasıl oldu da İKİNCİ sebebe, yani güneşin doğduğu yolculuğa çıktı.

(7 anlamı birden verince aklınız karışıyor ama ne yapalım ki, Kur’an BÖYLE -işinize gelirse-.)

İşte “KENDİNE RASTLAYAN HERKES -otomatikman- ZÜLKARNEYN >>> İKİ ADET kendisi oluyor”. Zülkarneyn TEK değil, çift çift olan evren gezmeni DEMEKTİR. (7 anlamlarını veriyorum)

Birinci Zülkarneyn BATI yönünde dönerken, ikincisi DOĞU yönünde dönüyor. FARKI FARKETTİNİZ Mİ?

<> evet

<> Güneş’in battığı yere varınca.

<> Güneş’in doğduğu yere varınca.

Aynı kişi Halka tekilliğin çevresinde ileri giderken (doğuya) sonra dönerse ne olur? Batıda gelmekte olan kendisine rastlar. Kendisine yolculuğun nasıl geçtiğini anlatır. İKİ adet ZÜLKARNEYN (Şu lakabın güzelliğine bakınız. Allah’tan başka kim bu lakabı takabilir ki?)

89: Sonra bir sebebi daha izledi. – 90: Bir süre sonra, Güneş’in doğduğu yere varınca onu, ona karşı kendilerine bir siper yapmadığımız bir topluluğun üzerine doğar buldu. – 91: İşte böyle! Biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık.

Bir süre sonra” kendine rastlayacak; “Güneş’in doğduğu yere varınca” Dönme yönüne göre batıdaki ve doğudaki AYNI zülkarneyn kendine rastlıyor.

<> -Paul… -Sen kimsin?… -Ben senim… Kozyrev’in K-deneyinin sebeb-sonuç neticesi…

Evet [candaş] 🙂

ona karşı kendilerine bir siper yapmadığımız bir topluluğun üzerine doğar buldu“.

Bu topluluk kim?

2, 4, 8, 16, 32, 64.

İşte Kur’an’da hiçbir şeyin eksik olmadığını, bir halka tekillik bulununca, kendinize rastlayıp sonra topluluk olacak kadar matematik katlı oranlarda çoğaldığınızı KUR’AN size bildiriyor. -Anlayana-.

Doğar bulmak” ne demek? HEP aynı yönde gidersen >>> Geometrik artışla topluluk olacaksınız demektir. -Anlayana-.

Kurban olayım bunu anlatan EL ALİM’e

91: İşte böyle! Biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık” diyor. Allah bunun için ÇOOOOO……OOOOOOOOOOOK büyük.

her şeyi bilgimizle kuşatmıştık.

Külli şey’in bilgimizle kuşatıldı diyor Rabbim…

Hans von Aiberg, 26/08/2003 (178/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 178 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

178-08-kopya

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar