Alim Allah – Mucize Kuran – Dabbet – Kuran şaka değildir

İşte Kur’an’da hiçbir şeyin eksik olmadığını, bir halka tekillik bulununca, kendinize rastlayıp sonra topluluk olacak kadar matematik katlı oranlarda çoğaldığınızı KUR’AN size bildiriyor. -Anlayana-.

Doğar bulmak” ne demek? HEP aynı yönde gidersen >>> Geometrik artışla topluluk olacaksınız demektir. -Anlayana-.

Kurban olayım bunu anlatan EL ALİM’e

91: İşte böyle! Biz onun yanında olan her şeyi bilgimizle kuşatmıştık” diyor. Allah bunun için ÇOOOOO……OOOOOOOOOOOK büyük.

her şeyi bilgimizle kuşatmıştık.

Külli şey’in bilgimizle kuşatıldı diyor Rabbim…

Bunları ZORLAYARAK tefsir ettiğimi sanan varsa, bu İFTİRADIR. Ve bu konuda MUTMAİN olmayanlar için soru hakkı verelim. Zorlama var diyorsanız, soru sorabilirsiniz. İçinizde kuşku bırakmayın, İbrahim atamız gibi DİK olun!

Varsa sorunuz, Allah İbrahim’e gocunmadı, ben mi gocunağım candaşlarıma… Mutmainliği aramak doğal hakkınızdır. Varsa sorunuz.

Sadece 1. ve 2. anlamlardan ötekiler KARMAŞIK ve kısıtlı zamanda bir kaç anlamı birden vermeye çalışıyorum. Birden yükleniyorum, bunlardan mutmainlik elde edememiş olabilirsiniz.

Bunları evren tarihinde (16 milyar yıldır) DABBET‘ten başkası açıklayamaz. Onun için sorabilirsiniz diyorum. Başkası asla size açıklayamayacaktır. Bunlar 5 milyar yıllık dünya tarihinde İLK, TEK, BENZERSİZ yorumlardır. Yorumlanan ise bilim kurgu değil;  K U R ‘ A N  !!!

<> Allah razı olsun!

<> Çok açık anlattınız kaptanım. Kitaplarınızı okurken aklımıza takılan soruları burada zaten net olarak açımsıyorsunuz

Tarık suresinde “Tarık ve buna bağlı doğumlar vb. ile yeniden doğmak” gibi, yeni şeylere binaen Allah şöyle buyuruyordu: “Kur’an bir eğlence değildir”. Zaten biz eğlenmiyoruz! Bilimin keyfinden daha büyük eğlence ve zevk almak var mıdır? Üstelik bunları KUR’AN’DAN yazıyoruz -ki yüzde-sonsuz doğru-.

Hans von Aiberg, 26/08/2003 (178/09)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 178 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

178-09-kuran-saka-degildir-hi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar