Fatalizm – Süfyanilik – Ladin – Kafirun suresi

ALLAH FATALİZMİ yaratmadı… insanlar yarattı! Nankör insanlar… Süfyaniler!

Bunlar yüzünden ortaçağ değil İLKÇAĞI yaşıyor islamiyet! Nedir o Necef’teki Şiilerin hali! Allah’a mı, Hz. Ali’ye mi tapıyor onlar? Şiilik de giderek süfyanileşti.

Caferi ve Alevilere destek olmamız gerekiyor, -ki Şii Rafiziliğe karşı durabilsinler-. Şiiler iyice yoldan çıktı. Anadolu söylemi Alevilik (Bektaşilik) dışında ŞİİLİĞİ de protesto ediyorum.

Daha önce de söyledim: Şii lideri ve 80 kişinin öldürülmesindeki BOMBA >>>>>>>> Usame bin Ladin’den geldi.

Çünkü ABD ve Fransa askeri stoklarında “Belli sayıda” üretilen bu özel bombalar (Düşünün ki 150 kişi birden ağır yaralandı, bir kısmı ölmeye devam ediyor), USAME‘nin El Kaidesinin bombaları >>>>> NY Ticaret merkezindeki  E K S İ K  ve aranılan bombalar… Yani uçaklara yüklenmeyen/saklı tutulanlar. İşte ortaya çıktı.

WTC’yi kim bombalamıştı? ????

<> Usame bin la-din

Evet ve kabul etmişti. Şimdi AYNI söylemde aynı stoktan alınmış bu bomba KİMİN? (4 bomba kayıptı/Kaynak Fransız istihbarat örgütü). Biri ortaya çıktı.

<> Patlayıcı miktarı 700 kg olarak hesaplanmış.

Daha üç facia var. Bu adam rahat durur mu sizce? Görünen köy kılavuz istemez!

Bu adam yani Usame 1000 Ladin! O da müslüman ben de… O da namaz kılıyor ben de…

Fakat ONUN DİNİ KENDİNE; BENİM DİNİM BANA. Ben onun taptığına (Şefaat ya Resulullah diye taptığı) efendimize tapmam; o da benim taptığım ALLAH’ımıza tapmaz. Onun dini kendine; benim dinim (Tavsıyeten HANİFLİK) bana! O Ortodoks, ben Protestant!

Hans von Aiberg, 31/08/2003 (181/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 181 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

181-05-secim

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar