Edip Yüksel – Vahy – Melekler – Zülkarneyn

Meleklerin görevi vardır ve BİTER:

1. Azrail dünyada can alır. Ahırette alamadığından (ebedi hayat) İŞİ BİTER!

2. Mikail as. BU EVRENİN ve “GÜNEŞ SİSTEMİNİN” özellikle DÜNYA’NIN logo meleğidir. Ahırette bu dünya AYNEN kurulMAyacağı için, mesela Cehennem ve Cennet’te İKLİM değişikliği olmayacağı için GÖREVİ BİTER!

3. İsrafil’in tek görevi “Sur’a bitirmek ve yeniden başlatmak için” üfürmekten ibarettir. Başka görevi yoktur (sıfır). Cehennem ve Cennetlerde yeniden KIYAMET kopmayacağına göre, İSRAFİL‘in de işi biter!

4. Cebrail: Taaaa cin peygamberlerinden bu yana 5 milyara yakın yıldır işbaşında. İşi şimdiden BİTTİ: Çünkü HATEMÜL ENBİYA >>>>>>> SON NEBİ olan Resulullah’a SON KİTABI (Kur’an) SON SURESİNİ (Nasr) ve Son ayeti (Maide içinde saklı bulunan) okuyup gitti. BİR DAHA DA GELMEDİ! GELMEYECEK DE!

Gelir diyen varsa, yeni bir din ve yeni bir kitap İDDİASINDA BULUNUYOR durumuna düşer! Tıpkı EDİP YÜKSEL SAFTİRİĞİ GİBİ

Cebrail ile NASIL konuştun sen? Konuştuğu her şey/yanıt KUR’AN’DA 1400 küsur yıl önce “YAZILMIŞ” olurdu, biz de okurduk.

Tıpkı Zülkarneyn gibi: DAHA DOĞMADI! Doğacak ve GERİ ZAMANA GELECEK (Geldi) ve de Y-Mecüc’ün işini bitirdi. Daha DOĞMAMIŞ birinin GEÇMİŞTE YM kavmi ile konuşmaları KUR’AN’DA YER ALIYOR DA;

Bunun benzeri durum olarak: Neden Edip Yüksel’in “KONUŞMALARI”  G E Ç M İ Ş T E  inen Kur’an’da YER ALMAMIŞ! Bunun için ona ağzıma geleni söylüyorum.

Onun iddialarını da (14 asır önceden) “KUR’AN‘dan” okurduk. Zülkarneyn’i okuyoruz da Edip ve sahte peygamber Halife’yi neden okuyamıyoruz?

<> Hadis: Cebrail Aliyhisselam, gelip vadinin bir kösesinde ökçesini yere vurdu, oradan bir su kaynadı; ondan Abdest aldı. Peygamberimiz, Cebrail Aleyhisselamın Abdest alışına bakıyordu. Cebrail Aleyhisselam, Namaz için nasıl Abdest alınıp temizlenileceğini görsün diye, yüzünü dirseklerine kadar ellerini yıkadı. Ağzını, su ile çalkalandı. Burnuna su çekti, ve ona Abdest almayı, Namaz kılmayı öğretti.

<> Ağzını, su ile çalkalandı. Burnuna, su çekti.” Kur’an’da neden yok, yoksa Kur’an’da çelişki mi var, diye Sünneti Muhammedicilere sormak gerekir 🙂

 

:))))) BUNLAR KUR’AN’DA VAR >>> AYETLERDE AYNEN VAR >>> HEM DE İKİ REKAT ÜÇ VAKİT GİBİ DEĞİL >>>>>> APAÇIK VAR: “Ğarğara ve mazmaza” diye. Bunu soran fenni sünnetçi, pardon ehli sünnetçi hiç mi Kur’an okumamış! Ya ABDEST (özellikle boy abdesti)  N A S I L  alınırmış? :)))))))))))))))))))))))))))))))))

<> Daha abdest ve namaz ayetleri indirilmemişken, Resulullah Cebrail’den abdest alıp namaz kılmayı öğreniyor. Hadise göre Cebrail ilk geldiği Hira’da bunları öğretmiş.

Hani O ÖĞRETME AYETLERİ? KUR’AN’DA YOK! Bana Kur’an’dan getirmedikleri herşeyi ben tuvalet kağıdı yaparım.

Allah dileseydi, Zekeriya ve oğlu Yahya gibi “İSA’YA önceden öğretecek bir REHBERELÇİ gönderirdi. Resulullah da İKİNCİ kişi/peygamber olarak “Abdest falan almayı” ondan öğrenirdi. O zaman da Kur’an’ı Resulullah değil, ÖNCEKİ kimse getirmiş olurdu! Onun için gülme işaretlerimi bol bol tuttum.

Resulullah’ın babasının adı bile “ABDULLAT” (abd-Al-Lat); AbdullaT‘ı abdullaH yapmaya benzemez bu! Adam Abdullat idi, oldu Abdullah! Resulullah’dan önceki peygamber gibi…

Hans von Aiberg, 02/09/2003 (182/03)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 182 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

182-02-edip-yuksel-sirri-sureyya-onder

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar