Resul Rasul farkı – Edip Yüksel – Vahy

<> 9-Tevbe/128: Andolsun size içinizden öyle bir peygamber geldi ki, gayet izzetli ve şereflidir. Sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir üstünüze titrer, müminlere gayet merhametli ve şefkatlidir.
\n
Bu ayeti eğer biraz ŞAPŞAL ve AHMAK olmasaydı; Edip Yüksel, kendi sahte peygamberi için (hatta kendisi için bile) nalıncı keseri gibi kendine yontar ve son derece istismar ederdi. Ama aptal olduğundan (niye aptal?)

Çünkü “Kendini destekleyecek olan Tevbe suresinin SON iki ayetini”  İ N K A R  ederek, külliyen Reşad Halife ve kendi peygamberliğini de “Bitirmiş” oldu.

Bu avanak KULLANMASIN diye yıllardır bu konuyu hiç açmadım. En son kendisi konuşmuştu. Asır Ajans okuma salonunda “Niçin bazı yerde Rasul; bazı yerde Resul” diye sormuştu ZATEN. Ama o gün (Taa Türkiye’de ihtilal olmuştu) dedem şöyle demişti: “Rasul ve Resul farkını soran Rezil’e sakın anlatma”.

Dedem yanımdaydı ama onu görecek EDİP nerede? Edip Daha dedemi göremiyor ama, Cebrail ile “Çay-kahve sohbeti” bile yapıyorlar.

Cebrail demiş ki: “Tevbe suresinin SON İKİ AYETİNİ ben indirmedim“. Cebrail böyle demiş ya (Aslında şeytan ve işbirlikçisi) Bizim avanak da “Tevbe suresinin son iki ayetini” fazla bulmuş ve Kur’an’dan çıkarıp “BU HADİSTİR, Kur’an’a karıştırılmıştır” diyerek,

Allah’ın “Bu Kur’an’ı TASTAMAM indiren biziz, onu KORUMAK DA    B   İ   Z   E    (Allah katına) düşer!” Edip Yüksel’e düşmez!
\n
<> 43-Zuhruf/36: Kim Rahman’ın Zikri’ni görmezlikten gelip ondan uzaklaşırsa biz ona bir şeytanı musallat ederiz de o ona can yoldaşı olur.
\n
Yahu bu adamın acilen tımarhaneye kapatılması gerekiyor. Hiç Cebrail gelir de SENİNLE konuşur mu? Salak kez salak+manyak! Sen kimsin cehennemin odunu adayı olmaktan öte? (Tevbe etmezse SEKAR‘a gider.)

Tevbe suresini okuyor ama TEVBE etmeyi bilmiyor. Süper Manyak!

Onun herşeyine TAHAMMÜL EDERDİM ama; “CEBRAİL BİR GECE YARISI BANA GELDİ VE DEDİ Kİ….” diye anlattığında kopmuştum. Hemen onun satanist olduğunu anlamıştım.

O günden beri film koptu! Zaten arkadaş olduğumuzu da inkar eden bir yalancı!

Ben günde 20 yalan söylüyorsam, eminim o 20.000 kere söylemeye vakit buluyordur. Dese ki: Hızır geldi, buna Kur’an’da zaten izin var: Peygamber olmanız gerekmiyor, Hızır KAMU malı!

Ama sen diyorsun ki: “CEBRAİL GELDİ VE BENİMLE KONUŞTU.

Cebrail SADECE KİTAP İNDİRDİĞİ PEYGAMBERLER ile konuşur! Sana kitap mı indi ey salak Edip Yüksel!

Bırak kitap inmesini “CEBRAİL’İN GETİRİP DE HİÇ DEĞİŞTİRİLMEYEN  K U R ‘ A N ‘ I N I”  bile değiştirmeye kalkıştın. Benim kitabımı değiştirmeye kalkıştın salak Edip. Sen nereden bileceksin “KEHF” nedir. Takmış kafasını RAKİM‘e (19 matematiğine).

Bunun geometrisi yok mu? Sen hayatta geometriden geçerli not aldın mı? Matematik zeka başka geometrik açılım zekası başka…

Cebrail ile KONUŞTUĞUNU söyleyen herkes sahiden SALAK ve APTAL’dır. Cebrail kamu malı değildir! Allah ataşesidir; Resullere KİTABI (ayetleri/vahyi) indirip DÖNER. Tutup da Edip Yüksel ile olduğu gibi, “KAHVE SOHBETİ” yapmaz.

Resulullah bile soruyor: “Sen kimsin?” Yanıt bile vermeden ALAK suresini okuyup gidiyor. ÇÜNKÜ: Verdiği her yanıt otomatikman KUR’AN’DA

A Y E T

olarak

zaten

V A R

olurdu.

Biz de

OKURDUK!

Yanıtı okumadığımıza göre??????????????

Cebrail, Resulullah ile VAHYEN konuşamaz. Resulullah onu görür, vahyini alır! AMA SOHBET edemez.

Kur’an’da “SEN KİMSİN” sorusu ve yanıtı olan “BEN CEBRAİLİM, KORKMA” gibi bir ayet var mı?
\n
<> yok 🙂
\n
Hans von Aiberg, 02/09/2003 (182/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 182 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

182-02-edip-yuksel

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar