Siyonizme karşı mücadele edenler – Zamanın bir ucu – Dabbet – Sürgün

Bildiğiniz şeyler ama bir kere daha anlatmasaydım, NİÇİN BREZİLYA’ya gittiğimi hiç anlamayacaklardı. BUNLARA SON VERMELİYİZ.

Dünyanın en büyük RADYOSU, sadece bir ENERJİ (Hans) arıyor, -ki çalışsın-. Cadı diyorum ama, o EN GÜÇLÜ RADYO! Ben batarya olmak için gidiyorum. Çünkü öteki taraf, sözde “ULUSLARARASI UZAY İSTASYONU“na götüreceği “PROJEYİ” götürdü. URİ’nin tarafımızca üretilen parazitlerimizi paralize etmesi için!

Duyuyor musunuz beni geleCEK!

<> duydular bile!

<> Yazıldığı anda duymuş oldular

Evet [candaş] ve [candaş].

<> Duymasalardı Zülkarneyn’in anısı anlatılır mıydı!

Duyurmak için yapıyorum [candaş]. Bizler Pioneer’ız, adı üzerinde PİON! Bizler açıyoruz bilinmeyen yerleri (Explorer misali). ONLAR ise geleCEK’te EŞİT REFAH ile ve çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ileri bir teknolojiyle zenginlikte EŞİT, adalette ve eşgüdümde eşit olarak, son derece rahat olaCAKlar veya oldular!

Biz de burada internete girmek için, arızalı telefon hattına BİR GÜNDÜR, hem de RÜŞVET ile gelen telefon teknisyenlerini bekliyoruz. Onlara “14.00” de çok önemli bir durumum var, telefonu çalıştırın diye sabahtan beri uğraşıyorum.

GeleCEKtekinin böyle telefon sıkıntısı yok ki? NÖTRİNO astronomisiyle ve ağız ile kulağın arasındaki en kısa mesafenin ortasına konmuş (Yani yanak içinde) TELEFONLARLA dünyayla aynı anda, “Walhalla’lar bu işi bedava yapar” ve her istedikleriyle YURTTAŞLIK numarası+retina+ses tanıma vb. özellikleriyle mutlular! Vay benim halime!

<> Şıhlardan birisi olsaydınız hemen yeni hat çekilmişti.

Allah hiç telefon vermesin, ama hiç de ŞIH etmesin! razıyım!

<> Siz sürgünde gibisiniz.

Sürgünden öte zindandayım. İki günde TEK öğün yemek yedim ve iki günde 4,5 saat uyudum candaş. Son yemeği 27 saat önce yemişim. Ha bire çay içiyorum. Ve zindan dedim neden? Çünkü halen değilim, acıkmadım!

<> 11/6

Sağol [candaş].

<> 11-Hud/6: Yerde hiçbir debelenen yoktur ki, rızkı Allah’ın üzerinde olmasın. O, onun karar kıldığı noktayı da bilir, emanet edildiği yeri de. Herşey, apaçık bir Kitap’tadır.

(Ben ayetleri biliyorum ama SİZİN yazmanızı=KUR’AN OKUNUYOR dedirtmek için istiyorum.)

Günde bir öğün yemekle HASTA veya vitaminsiz olmadım. Yani HUD-6 tecelli ediyor.

<> Hûd 11/6’da “dabbet” yazıyor

Evet o canlılardan biri benim, ben ZİNDAN diyorum, Kur’an KEHF diyor.

<> hiçbir debelenen ya da yürüyen her canlı diye tercüme edilen yerler dabbet.

Debelenen mi, SÜRÜNEN demelisin, sürünen! Şuraya bak daha yorulmadım. 24 saat sürse yine yorulmayacağımı da biliyorum. Bu kadar chat içinde (suikast hariç) kaç kere size yoruldum dedim? Tam tersine ben sizi yordum.

<> Kaptanımız siz bize lazımsınız. Artık dinlenmelisiniz.

Gelelim YARIN akşamki chat’in konusuna! [Candaşım] bu chat’teki KALUBELA vb.yi derleyip gruba asarsan, ben onu okur ve KALU BELA olayının devamını YARIN getiririm Allah inşa etsin. Böyle dönüp bakmak çok azaplı oluyor. Aslında bunu SIRAYLA redaktörlerimiz her chat için -düzenlenmiş ve özgür, sanki kendileri yazıyormuş gibi- başarabilirler! ŞURA bu değil midir?

<> Ne güzel şeyler öğrendik beyninize ve ellerinize sağlık

Daha yeni başlamıştık [candaş]. Telefonun çalışmayışı, NET hizmeti, Portekiz denen üçkağıtçı ülke vb. derken İSTEDİĞİM gibi yazamıyorum. Hani concenter diye bir şey var ya, işte o müthiş nimeti bozuyorlar!

Ben 15 dakika yemek yiyeceğim. 20.oo’de chat’e oturacağım. Yarın 22.oo’de de sizlerle KALUBELA‘dayız Allah inşaa…

<> afiyet olsun

<> teşekkürler

Ben zengin kaçışı yapabilir miyim? Hani geronimoooo diyerek!

<> buyrun hocam

<> iyi akşamlar

İlminizi artırması için sizlere Allah’a emanet ediyorum. Bir yere gittiğim yok: Burası halen Kalubela! Yani GÖNÜL mekanı! Allah’ın GÖNLÜNÜN mekanı!

Sizleri seviyorum. Hoşkalın, Hanifkalın! bye-

<> bizler de seni

<> amin, hayırlı geceler

Hans von Aiberg, 02/09/2003 (182/15)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 182 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (183) oku

earth-satellite

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar