Rüya – Ahbar – Makamı Hızır – Dabbet arzı – Kafdağları

(Saldırı dolayısıyla kopmak ile kopmamak arasındayım, biraz bekleyiniz.)

<> saat zaten geç oldu isterseniz bırakalım. 03.00 geçti TSİ

Pekala konuyu bitirmeden önce bir derleme yapalım: AHADİS (ehadis) bizi buralara getirdi.

<> ayette bir de yezudühune diye bir kelime var

(Yezid ile değil YEZDAN=Allah’ın sıfatı ile ilgili. Z harfleri farklı.)

<> rüyet-ehadis-emr i açıkladık

Ama bunun taaaaaa yapay akdeliklere kadar anlamları var.

<> “(Ahbar, Hazan bunlar Musevilik deyimleridir.)” Buradan sonra kelime köklerinin araştırmasından anlamlara kaydık kaptanım

Ahbar >>>>> İMAM EFENDİ

HAZAN >>>>>> MÜEZZİN EFENDİ aynı.

Rishonlar da çok önemli bir konu aslında, conondrome/conandrumlar da çok önemli. Rishonlar, bir karanoktacık yapay olarak imal edildiğinde, otomatikman GELECEK ile ilgili BAĞLANTI kurarlar. Yani o karanoktacığın aknoktacık bir GELECEK çıkışı vardır.

<> bodo/bothia da öyle hocam

[] http://web.archive.org/web/20031223192047/http://science.nasa.gov/NEWHOME/headlines/essd09jun99_1.htm

<> “We see clear evidence of an updraft,” he continued. “We see continued discharging that has to be explained somehow.” In this case, no tornado appeared. But Rison and his team have seen lightning dead spots where tornadoes did appear.

<> yaratılışta micro=macro

<> bir kapı manisa dedik diğer kapı?

Diğer kapı MAKAMI HIZIR (Axel Heiberg yöresinde bir yer). Cinler/ifritler Spil dağını görmezler. (Dağ=Gök oluyor onlar için) Biz de KAF dağlarını görmeyiz, göremeyiz. (Işık hızının %99’unda görürsünüz ancak)

Aknoktanın görünmesi bir kıyamet alametidir. Bu da Yecüc-Mecüc’ün geçtiği bir çift yerde bildirilmiştir. (Ayetler lütfen)

<> Enbiya -96: Yecüc ve Mecüc(un sedleri) açıldığında, onlar her bir tepeden akın ederler

Bir ayet daha var. Y-Mecüc’ün geçtiği bir ayet daha var. (Kehf’de)

<> 18-Kehf/93: Seddin arasına kadar ulaştı, onların (sedlerin) önünde hemen hemen hiç bir sözü kavramayan bir kavim buldu.

<> 18-Kehf/94: Dediler ki: “Ey Zu’l-Karneyn, gerçekten Ye’cüc ve Me’cüc, yeryüzünde bozgunculuk çıkarıyorlar, bizimle onlar arasında bir sed inşa etmen için sana vergi verelim mi?”

<> 18-Kehf/95: Dedi ki: “Rabbimin beni kendisinde sağlam bir iktidarla yerleşik kıldığı (güç, nimet ve imkan), daha hayırlıdır. Madem öyle, bana (insani) güçle yardım edin de, sizinle onlar arasında sapasağlam bir engel kılayım.”

<> 18-Kehf/96: “Bana demir kütleleri getirin”, iki dağın arası eşit düzeye gelince, “Körükleyin” dedi. Onu ateş haline getirinceye kadar (bu işi yaptı, sonra) dedi ki: “Bana getirin, üzerine eritilmiş bakır dökeyim.”

<> 18-Kehf/98: Zülkarneyn: Bu, Rabbimden bir rahmettir. Fakat Rabbimin vadi gelince, O, bunu yerle bir eder. Rabbimin vadi haktır, dedi.

<> 18-Kehf/99: O gün (kıyamet gününde bakarsın ki) biz onları, birbirine çarparak çalkalanır bir halde bırakmışızdır; Sur’a da üfürülmüş, böylece onları bütünüyle bir araya getirmişizdir.

İki ayetteki bilgileri toplamalıyız. Çünkü aknokta deşarjında KAFDAĞLARI ile bunların tersi olan SPİL gibi VADİLER yer değiştiriyor.

Yecüc ve Mecüc açıldığında, onlar her bir tepeden akın ederler.

Bu tepelerin yine KAFDAĞLARI ile ilişkileri var. Fakat Y-Mecüc SPİL‘den çıkıp akamıyor. Çünkü bu tarz üç dağ var (Spil, Zion tepesi, Arafat), bunlara “YER DEĞİŞTİREN DAĞLAR” deniyor. Ya da “Kaçan, oynayan dağlar”.

Yüksek basınç altındaki bir hortumdan su çıkışını hatırlayınız. O hortum tazyik nedeniyle sizin elinizden kaçar adeta… Bunun almancası spiElberg, türkçesi de Spil (Berg).

Magnetik alanlar izin vermiyor.

Mesela Arafat’taki Kaf içinden ifritler asla TÜNEL oyamadığı gibi Y-Mecüc de oyamıyor. Aknokta deşarjı (mini corn hole tüneli) volkan kraterinden olduğu gibi direkt püsküremiyor. Hortum gibi KAÇIYOR, huni-ağzı olmuyor o dağların.

Buralara kıyametin alametlerinden dördü hakimdir:

1. Yecüc-Mecüc

2. Dabbetül Arz

3. Maitrea

4. İfritlerle temas

Bu dört alametten sadece Dabbetül arz, SPİL serisi dağları kullanabilir. Maitrea buradan zuhur eder. İfritler ve Y-Mecüc ise bu dağlardan SABİT (anti-spiel) olarak çıkamazlar. Arafat, Makamı Hızır ve Spil dağı bu kötü istilalardan korunmuştur.

<> Mesihin Ye’cuc Me’cuc ile savaşında gelecekteki Headquarter pointleri aynı zamanda (sanki)

😉 Evet. Benim çoluk çucuğuma HASRET yaşamamın yegane nedeni de SPİLBERG’dir. İblis ve ifritin giremediği YEGANE KALE! Bana verilen 7. beratı yani overRite-read ve overSize’ı yapabileceğim TEK KARARGAH! Bu uğurda ailemden ayrı yaşıyorum. Ayrıca bir ev tutup, ikinci kirayı da -sayelerinizde- ödemek zorunda kalıyorum. OverSİZE’ı yapacağım tek yer Spil milli parkıdır.

<> Ye’cüc-Me’cüc saldırılarını Türkler üzerine yapacağını rivayet ediyorlar gerçek payı var mı?

Tüm dünyaya saldıracaklar. Mekkeye bile. (Arafat hariç)

Hans von Aiberg, 11/01/2004 (213/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 213 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

213-07-hohlwelt

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar