Ad-Atlantis – Hud adının manası – Burçlar – Bıldırcın-Kudret helvası

Demek ki tüm BİRİNCİ dereceden akrabalar iki ana bölümden oluşuyor. GELMESİ GEREKEN dal ve buna karşı çıkarak sistemi bozan öteki kardeş. Yani Kabil ve Habil!

Kabil dalının adı AD kavmidir! Demek ki HUD as. AD’lıdırATLANTİS! İleride NUH ile batacak olan AD toplumu!

Tufandan önce GAZAP geldiğinde, sadece HUD‘a inananlar bu gazaptan korunmak için (Ayete dikkat ediniz) ÇOK ÖZEL BİR BİÇİMDESU ALTINDA” korundular.

Nasıl ki İsrailoğulları 40 yıl zorunlu ÇÖLDE sürgün kaldılarsa; HUD‘un kurtardığı müminler de buna benzer biçimde SU ALTINA ADAPTE oldular!

Arapça bilenlere soruyorum: HUD ne demektir? Arapça BALIK ve BALİNA‘ya bakınız.

<> balık

<> denizaltı

Burc al-Hud >>>>> BALİNA (balık) BURCU DEMEK!

Hamel-Sevr-Cevza-Seretan-Esed-Sümbüle Mizan-Akreb-Kavs-Cedi-Delu ve HUD! Demek ki >>> HUD >>>> BALİNA demek!

 

<> Zinnun ne anlam taşır?

(Onu açacağım [candaş].)

İSRAİL kelimesine dönelim: MUSA kavmiyle sürgüne çıktı ve çölde 40 yıl boyunca KUDRET HELVASI, BILDIRCIN ve SU ile beslendiler. Bunu hatırlıyor muyuz?

<> evet

<> 7-Araf/160: Biz onları (İsrailoğullarını) ayrı ayrı oymaklar olarak on iki topluluk (ümmet) olarak ayırdık. Kavmi kendisinden su istediğinde Musa’ya: “Asanla taşa vur’ diye vahyettik. Ondan on iki pınar sızıp-fışkırdı; böylece her bir insan- topluluğu su içeceği yeri öğrenmiş oldu. Üzerlerine bulutla gölge çektik ve onlara kudret helvası ile bıldırcın indirdik. (Sonra da şöyle dedik:) “Size rızık olarak verdiklerimizin temiz olanlarından yiyin.” Ama onlar bize değil kendilerine zulmediyorlardı.

<> 2-Bakara/57: Ve sizi bulutla gölgeledik, size kudret helvası ve bıldırcın gönderdik ve “verdiğimiz güzel nimetlerden yeyiniz” (dedik). Hakikatte onlar bize değil sadece kendilerine kötülük ediyorlardı.

<> 20-TaHa/80: Ey İsrailoğulları, sizi gerçekten düşmanınızdan kurtardık, Tur dağının sağ yanında size söz verdik ve sizlere kudret helvası ile bıldırcın indirdik.

Teşekkür.

Şimdi şifreler elimizde (Misaller bizim işimiz)

1. GÖLGELİK bir KUVÖZ’e alınmışlar. (Bulut dediği)

2. Su ASA ile 12 yerden fışkırıyor.

3. BILDIRCIN

4. KUDRET HELVASI!

Hans von Aiberg, 12/09/2003 (187/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 187 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

187-04-atlantis-ad-kawmi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar