Gelecekte klonlar – Miras – Wemb sisteminde yaşam – Uzay kolonileri

Herhalde asıl merak ettiğiniz gelecekteki klonlama olsa gerek?

<> havet :))

Gelecekte keyfi klonlamalar var. Adam kendisinin en üstün olduğuna inanıyor. Hani Florida’lı Jewish zenginler vardır ya, onlar hep Marilyn Monroe gibi biriyle “Over+sperm” biçiminde sözde seçme İNSAN klonu yaptırıyorlar. Yani parayla değil mi?

Fakat benim kastettiğim başka: Bir kere seçkin olan, VALHALLA düzeyinde (Kripto üssünde) Jana gibi YY içerenlerin ÇOĞALTILMASI’dır. Ortalık sinek kaynıyorken, neden ben sinek klonlayayım? Kelaynak klonlarım… (Jana da kelaynak gibi nesli tükenenlerden.)

<> Miras hukukunu da etkiler herhalde bu gelişme (klon)

Miras hukuku gelecekte çok değişiyor! HERKES EŞİT ZENGİN olunca, eşit ama İLLA zengin! Mesela herkes (mesela Dollar gibi) Worldollar (Welttaller) milyoneri… Dolar bazında milyoner… Bundan fakiri yok, dollar milyarderi de yok! Tam bölüşümcülük! Herkes üretir ve bölüşür! Tam bir kooperatif. (Marx bunu Komünizm diye bizim elimizden alıp saptırdı.)

WEMB’in 12 asli BCP‘leri (Block-Camp-Pact) ve bunun yanında (intour)NATİONAL PARK devletleri tüm gelirlerini WEMBANK’a aktarır ve tüm konfederal yurttaşlara bölüştürülür, bu bir havuz sistemi gibidir. Sadece kolonilerde şimdiki dünya nufusundan biraz az insan yaşıyor. Hepsi üretken, (Zibidileri bizim buraya atıyoruz. Burası Brasil >>> AMAZON)

Genetik mühendisliği inanılmaz boyutlarda. Herbiri portakal tanesi kadar olan ÜZÜM taneleri… Filden büyük inekler… Her biri 1000 kadar “Dane/tane” veren başaklar! Atlantis (Aquapolis’lerde) su altı çiftliklerinde her biri köpekbalığı büyüklüğünde (mesela Hamsi).

Bunlar NAHL suresindeki ayette anlatıldığı gibi: Kraterlere kurulmuş kentler. Binalar modül ve asma. (Çardak şifresi budur.)

Büyut (Beyt=Ev) ise arı kovanı gibi MODÜL yaşam tarzı. İhtiyaç duydukça (evlendikçe, çocuğun oldukça vb.) ilave modülü marketten getirip takıyorlar. Altıgen olanlar koloniler için en uygunu. (Çünkü izotrop.) Bunlar da insanların yaptığı koloniler oluyor.

Mighty’den itibarenki teknolojiler, doğada çok bulunan C elementinin, C-O (karbon oksijen çevrimi) ile “Hava” üretilmesi. Tersine durumda da CO2‘den yeniden O2 elde eden filtrasyon düzeneği… Aynı oksijen ile Hidrojen’i harmanlayıp, su elde etme düzenekleri…

Bu toplumun hukuku da başka olacak tabii. Herkes zenginse “Miras” bir şey ifade etmiyor. Mülkiyet ve tapu dünyadan uzaklaştırılarak, kolonilere kaydırılmış durumda. Miras hakkı koloniler için geçerli. Mesela Jüpiter uydularından dilediğiniz kadar yer alıp, miras diye bırakabilirsiniz. (Kalsın ben almayayım.)

Isınma ve enerji sıfır sorun. Çünkü tokamak tekniğiyle yapay fusion güneşler ile her yeri aydınlatabilirsiniz. Onun için, Europa gibi uydular pırıl pırıl güneşli ve BUZUL değil artık! Girin Merkür’de toprakaltı (yeraltı) kentlere. Gidin Mars’a TARIM yapılıyor orada… vs vs.

Hans von Aiberg, 01/10/2003 (194/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 194 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

194-07-hexagon

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar