Değişiklikler – Düşmanlar

<> slm slm profesör hoşgeldiniz

<> slm kaptan slm şükür kavuşturana

selam selam özlemdaşlarım.

Hoşbuluştuk, geçbuluştuk, güçbuluştuk ama hasret bitti. Büyük badireler atlattık. Görevin BAŞARIYLA bittiği iki saat önce bana iletildi. Saat şu anda 19.30 olduğuna göre, 17.30’da bana iftar ile birlikte hayırlı haber verildi.

4 Kasım, demek ki BU AKŞAM EZANIYLA ve BAŞARIYLA başarıldı. Bu nedenle, sadece bugüne mahsus olmak üzere Chat’teyim. Özlenen, beklenen an geldi. :)))

<> sizi özledik hem de çok, hamd olsun aramızdasınız

Ve özlemler karşılıklıdır. Sıla ve vuslat öykü ve öykünmeleri boşu boşuna yazılmamış edebiyatlarımızda…

<> özledik hocam, dün bir dost sordu sizi hocam

Özleştik [candaş] 😉 Evimin kapısında soranların kuyruğu varmış.

Dedikodular da var: Beni Fethullah kaçırtmışmış. Yani baskı yapmış ve Türkiye’den ebedi kaçmışım. :)))) Nurcu (Hainliğin yeni adı) camiası böyle seviniyor. Resul denen bir aşağılık “Beyazıt Medrese’de ONU KAÇIRTTIK” demiş…

Bazı radikal değişiklikler önerdim. Değişiklikler dedim ve biraz önce, son mesajımda, BAŞLIKLARIN değiştirilmesi konusunu önerilerinize sundum. (Yahoo mesaj olarak astım.) O mesajı buraya nakledebilir misiniz?

<> “Selam selam candaşlarım. Daha önce de “Kabuk değiştirmemiz” konusunda yazmıştım. Demiştim ki “Niçin sadece Hızır tezkiresi?” Hızır dede (3+1)M, yani dört Majisyenin sadece Almighty’si. Diğerleri Mighty/Mehdi, Messiah/İsa ve Maitrea=Yahya… Öğretimizin adının “4M/Protestant İslam” diye değiştirilmesi bizzat 3M+1 tarafından istenmektedir. (Transmitter source: Jana) Üçünü kapsaması açısından buna uygun bir başlık bulunulmalıdır.”

Evet niçin sadece HIZIR tezkiresi? Bunu tartışalım öncelikle!

Gerçi alışkanlık kazandık ama, korse dar geliyorMUŞ, yani daha kapsamlı bir isim bulalım.

OMNİSCİENT DOCTRİNE (öğretisi) TAMAM da, (ZigZag yerine bunu kullanalım) anlamında HANİF İSLAM vurgusu, özellikle ingilizcesindeki  P R O T E S T A N T  İSLAM vurgusu çok önemli.

<> 3-Ali İmran/81: Ve unutma ki Allah, peygamberlerden misaklarını almış, şöyle demişti: “Size Kitap’tan ve hikmetten nasip verdim. Sonra size elinizdekini doğrulayıcı bir rasul geldiğinde, ona mutlaka inanacak ve ona muhakkak yardım edeceksiniz. Kabul ettiniz ve ağır yükümü üzerinize aldınız mı?”. “Kabul ettik,” dediler. “O halde tanık olun, sizinle beraber ben de tanıklardanım” dedi.

Teşekkür [candaş], gönül telim titredi. Bu ayrıcalıklı olaya yani MİSAK‘a tüm gelmiş geçmiş İslam etapları içinde sadece biz TALİBİZ. Haniflik gibi, sadece biz talibiz!

Şimdi önerilerinizi bekliyorum.

OMNİSCİENCE >>>>> TÜM ve TÜMLEŞİK/Toplam evren ve evren üstü bilimidir.

Gelmiş+gelecek tüm YEKPARE BİLİM (Ğayb hariç) inanılmaz kapsamlıdır. Süper Uzay/Hyper uzay hepsi içinde… Houri’lerin gözü, YY olan genleri bile içinde… Gözümüzle görmüş/şahidiz gibi HORN HOLE (sur borusu) bile içinde! Ruh(lar)dan alınan MİSAK bile içinde…

Öyle bir bilimin adı OMNİ+SCİENCE. Ama science kelimesi yerine (Türkçe’de) ne koyabiliriz? Önerilerinizi bekliyorum. (İngilizcesi tamamdır değiştirilemez ama Türkçesi sizi rahatsız eder mi?)

Evet top sizde.

<> OMNİLİM

Güzel önerme, fakat HALKA mal edilebilir mi?

<> Tümleşik bilim doğru kelime bence, doğru tamlama; tümleşik bilim ve protestislam.

Yani globular (Tümel) ve integrent (Tümleşik) gibi mi? Candaş Ne diyorsunuz? Mesela Protestislam’ı TAM TUTTUM. (Türkçesinin Hanif İslam olduğunu nasıl olsa biliyoruz.)

Yani HANİF İSLAM = The Protest islam gibi…

<> iyi seçim

OMNİ kelimesi aslında OMNİJEKTİVİZMİ anlattığı için kullanılmalı diyorum. (Hem objektif/afaki, hem sübjektif/enfusi iki evren görünümü anlamında.)

<> omnilim ve protestislam

Protestislam TAMAM. Omni mutlaka kullanılmalı. Sorun Science/scient olan BİLİM kelimesinde…

<> Omnibilgi.

<> omnibilim

Güzel… Omnibilgi. Başka önermeler var mı?

<> omnisciencejektivizm

Evet, FELSEFE olarak Omnijective’iz. Bilim olarak ne demeliyiz?

<> BİLOMNİ

Bilomni de güzel. Halka mal olabilir mi?

<> zaman meselesi kaptan 🙂

Ayetteki OMNİBİLİM şu: “Onlara NEFSlerindeki ve UFUKlardaki kudretimizi göstereceğiz”. Birincisi ENFUS = Sübjectivizmi; ikincisi AFAK ise Objectivizmi anlatıyor. Kudret de OMNİ oluveriyor. Çünkü: Biri nefsteki öznel kudret; diğeri nesnel kudret. İKİSİ diyor Rabbimiz!

<> omniddiyn

Tek din var >>> HANİF İSLAM, diğerleri çöpe… (Buna Katolik ve Ortodoks süfyanizm de dahil.) Biz OMNİ-BİLİM gibi bir şeyler önerelim. “Halk” anlamalı ve benimsemeli…

<> 41-Fussılet/53: İleride biz onlara hem afakta hem nefislerinde ayetlerimizi öyle göstereceğiz ki nihayet onun hakkolduğu kendilerine tebeyyün edecek, kafi değil mi bu ki rabbın her şey’e şahid

Evet, Fussilet için teşekkür. 🙂

<> slm slm:) hoşgeldiniz

<> slm slm

Ss hoşbuluştuk. Her ikinizin ağzından da bana ne kötü e-mailler attılar şaşarsınız. Tabii ben yutmadım.

<> Maillerim hacklendi

Hack’leyen kişinin adresini biliyorum. Gerçekten biliyorum. Ev adresini, kapı numarasını… Dikkat edersen, bilgi bölümünde MALE değil, FEMALE vardı. Zaten o Bursalı bir kadın. Bilgisayar bilgisi yok. Ama öyle zengin ki, dilediği kadar Hacker tutabiliyor ve onlardan öneri alıyor.

<> Niels Bohr?

Niels Bohr o başka, arada bir birşeyler yapıyor. Halen yerini bulamadı. Bizde taraf değiştirmek AFFEDİLMEMELİ, anında laçka oluruz. Onun için Tolga Çavdar’ı ihraç ettik. Yoksa onu yeniden aramıza alırdık.

Aslında hanımların içgüdülerine güvenmeliyiz. Eşim başta olmak üzere ikisi gruptan, ikisi de arkadaşlarımızın eşleri olmak üzere 5 hanım Tolga Çavdar’ın bakışlarında “Adeta şeytanı okuduk” dediler. Günah almayalım diye bir süre idare ettik. Fakat sonunda kokusunu ortaya çıkardı. Böyle erkekler bir şekilde kadınlarımıza malum oluyor veya belden aşağı oluyorlar.

Niels de öyle… Eşim ve iki minik kızım için olmadık şeyler yazdı. Sırf belden aşağı… Arama motorlarında dünya alem okudu bunları…

Oysa ben gerçek vatan hainleri olan Hükümet başkanları ve erkanı için en ufak bir şey söylesem, herkes zıplıyor “İleri gittiniz” diyor bana…

Bana yapılan tüm tariz ve tacizler haksız. Ama hükümet erkanı bunu hak ediyor. Tüm kurmaylar, MASONİK derneklerin üyesiler…

Hans von Aiberg, 03/11/2003 (197/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (196) oku | 197 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

197-01-kimlik

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar