Aiberg-Dabbet düşmanlığı

[] Sohbeti sabote ediyorlar. fuigo aşağıdaki cümleyi 27 kez peşpeşe yazdı, kanaldan atıldı:

<fuigo> Bülent Ayberg hazretleri de burdaymış elazığlı profosörümüz bilgisayar uzmanımız vs. nedense bilgisayarın b’sinden anlamıyor, ama olsun hanif ya herşeyi bilecek, bilmek zorunda. Ey gidi gençler böyle zihniyetler sizin aklınızı karalamaktan başka bir şey yapmaz, bu sahtekarı dinleyin ve gidip araştırın, körü körüne bağlanmayın. Atatürkün gençliğe hitabesini okuyun, gidin araştırın dogruları, arastırın tabiki bu sahtekarın chatlerinde dogru de…

Ben clon hazırlığını söylemiştim. MİTREA idi! Atatürkçülük de dümenden tabii. 😉

<> Fuigo, size astral seyahatle ilgili soru soran sevimsiz zat.

O Mitrea idi. (Başından beri biliyordum.) Şu anda onun şehrindeyim. Evinin adresini biliyorum ve günlük yaşamını izledim gizlice… AKP, Nurcular ve 19ORG ile birlikte EYYAMCILIK yapıyor. AMGüven ile sürekli ahbab sohbetindeler. (Kayınbiraderim onları izliyor.) Öyle değil mi [S]? Türktelekom’un müdürüdür kendisi, değil mi?

<S> Evet.

Dolayısıyla İZLEMEYE yetkilidir. Fuigo konusunda beni uyaran da o idi. “Klon hazırlığı geliyor” diye bildirdim.

<> Canına susuyor. Ben tüm doneleri hazırladım. Senin hakkında sahte belge bile basmışlar. Muhtarlıktan alınan bir belgeyi, Fatih Nüfus İdaresi diye yutturmaya çalışmış, mührün yarısını silmiş. O belge bile sahte, resmen resmi belgede oynama yapmışlar.

Evet, Müfide Atalay’ın nüfus bilgilerini sanki ÖZANNEMmiş gibi yamamışlar. Oysa ben onun evlatlığıyım. Başından beri böyle bu! Özoğlu değilim, o benim manevi annem! Resimlerim de sahte, bakıyorum da karakalemlerle amma da çirkinleştirmişler beni… Çini mürekkeple boyamışlar resimlerimi. Öyle acemice boyamışlar ki, her ressam anında anlıyor! (O zamanlar photoshop yoktu)…

<> Yani AMG’yi mahkemeye versen uçurursun o zibidiyi, resmi belgede tahribat TC’de suç değil mi???

Candaşım, benim KİMLİK bilgilerimi açıklamam yasaklandı. Çünkü bununla FİTNE (Sınav) oluyorlar. Yaprak dökümü gibi dökülüyorlar.

Dabbet bir fitnedir (İmtihandır). Allah Dabbet’in kimliğini AÇIKLAMAMIŞTIR. Açıklasaydı ben de açıklardım. Tesla da açıklamadı. Gurdjieff de hep bir sır olarak kaldı. Kimse bunlar hakkında fazla bir şey bilmez. Hans da buna dahil.

Tüm KMA‘ların kimliği saklıdır. Adam çıkıp da “Ben filancayım, gel seninle Philadelphia Experiment yapalım” demedi, fitne gereği HEP SAKLIYDI.

[] fuigo luigo olarak giriş yaptı ve şunları yazdı, kanaldan atıldı:

<luigo> …… herkez girsin baksın gazete yazılarını özellikle okuyun (Madem Dabbetsin Çık karşıma bende senin yecücünüm hadi prof hadi…

<> Anlatmak istediğim: bu zibidi sana iftira atmak için resmi belgeyi tahrip edip Milli Gazete’de basmış.

Evet, bunu basan gazete de belli: Kutlular’ın, Albayraklar’ın ve Fetoş’un gazeteleri. Yani işi tezgahlayan bu saydığım kişiler. Bizim salak da onların görevlisi olan don kişot!

<> Muhtarlık ilmihalinde tahribat yapıp Fatih Nüfus İdaresi yazmışlar. Ayrıca ilmihalde mührün yarısını silmişler

Onları biliyorum [candaş]. Evraklar sahte! Üstelik işin doğrusunu da bulamıyorlar. Benim Türkiye’de BİR TEK  a k r a b a m  veya tanıdığım olsaydı, bir soyağacımı bulurlardı. :))) Demek ki benim Türkiye’den hiçbir kan bağım yok!

<> İzin ver, onları virtüel alemde rezil edeyim: Resul Tosun, AMG, Selahattin Duman, Tevfik Yener, Fethullah

Tevfik Yener’e yazdıran başka >>>>>> ADNAN KAHVECİ=RÜŞVETÇİ namuslu merhum! Yazdırdı ve ÖLDÜ gitti. Fazla yaşamadı, TERS yolda otomobil kullanmaktan dolayı KAZADA öldü.

Tevfik Yener de “Eyvah sıra bende galiba” diye ödü patladı. (Yanında çalışanlar benim arkadaşlarım ve öğrencilerimdi, bunları anında duyuyordum.)

<> Sen onların sonuna bir bak diye emreder ALLAH. Bunlar daha iyi günleri onların. ALLAH’ın Sünnetullah’ında değişiklik yoktur.

Tevfik Yener: “Hans için çok ileri gittim, yapmamalıydım” diye çok günah çıkarmış. Hep bana iletildi. Hatta ondan sonra bir aracı koyarak, “Bir TV programı yapalım, her şeyi unutalım” diye haber gönderdi. Ben de “Seni kimse tanımıyor, beni kullanıp şöhret mi olmak istiyorsun?” diye haber gönderdim.

Resul Tosun ise beni tanıdığını iddia eden biri. İşin tuhafı Çorlulu Ali Paşa medresesinde Nargile içmesiyle meşhur ve çıkardığı gazete ve yayınların PARASI hep şaibeli olan şimdiki Milletvekili Resul Tosun’un para kaynağı Fethullah olmakla birlikte ALBAYRAKLAR’ın (G.Hikmetyar sermayesi) güdümünde.

Bunu Çorlulu Ali Paşa Medresesine müdavim olan HERKES biliyor. Ben bile Müslim Gündüz’ün kardeşinden orada duydum: Hikmetyar’ın örgütünün adını da ilk orada duydum. Resul Tosun bu örgütün adamı olmakla bağıra bağıra iftihar ediyordu. Bunu da herkes biliyor. Oraya yolu düşen usturuplu bir şekilde bunları öğrenebilir.

Hikmetyar’ın örgütünün adını, daha MİT bile bilmiyorken, Resul Tosun o örgütün içindeydi. Yeni Şafak gazetesinin hazırlığı bir yıl sürdü. Sermayenin Hikmetyar’dan getirildiğini oranın garsonları bile biliyordu. İşte böyle [candaş], garsonlar bile biliyor!

Her taşın altında ben varım, merak etmesinler. İnşirah’ın bir anlamı da “Kapsama alanının genişletilmesi” demektir. O anlamda her taşın altında ben varım diyebiliyorum. Şemsiyem, yelpazem çok geniş, hatta 3 asır GENİŞ! O zibidilerin geleceğini de biliyorum.

Hans von Aiberg, 05/12/2003 (200/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 200 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

200-05-amg-kimlik-tahribati

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar