Siyonizm – İngiltere

<> Londra’da City adında bir yer varmış. Haritalarda gözükmeyen. Buraya devlet başkanları, hatta kraliçe dahi sıfatlarını bırakarak girilebilirmiş. Böyle duymuştum. Bilginiz var mı?

London City bir gerçektir. (Asıl adı Citadella Londonium’dur.) Oliver Cromwell diye birine kadar dayanan geçmişi var. Bu kişi Britanya’nın tek KRAL olmayan DİKTATÖRÜDÜR. Yegane Yahudidir. Etüd ederseniz London City ortaya çıkacaktır. (Link lütfen. O. Cromwell search)

<> http://olivercromwell.com Oliver Cromwell (1599-1658) In 1642 raakten het Parlement en de koning

[] http://web.archive.org/web/20040423112218/http://2012.netfirms.com/oj/story/0822031332.htm

<> 1640’da monarşiyi devirip geçici de olsa bir zafer kazanan Oliver Cromwell yönetimi, kolonilere ayrı ve özel bir önem verdi. Cromwell, aslına bakılırsa dinsel reformcu ve “küreselleşmeci” uluslararası Batı burjuvazinin yetiştirdiği ilk muzaffer politikacılardan biriydi. Elbette, yalnızca aynı sınıfsal nitelikleri taşımakla kalmayıp, aynı ülküleri paylaşan kimi diğer çağdaşları gibi, masonik örgütlenmenin de önemli isimlerinden biriydi. Gerçi Britanya’da aristokrasi çabuk silkinip monarşiyi büyük oranda restore etti II. Charles ile birlikte ama Cromwell’in “püriten”leri hatırı sayılır bir nüfusa ulaşmışlar ve etki alanlarını çoktan New England kolonilerine taşımışlardı.

 

1640’da monarşiyi devirip geçici de olsa bir zafer kazanan Oliver Cromwell yönetimi, kolonilere ayrı ve özel bir önem verdi. Cromwell, aslına bakılırsa dinsel reformcu ve “küreselleşmeci” uluslararası Batı burjuvazinin yetiştirdiği ilk muzaffer politikacılardan biriydi. Elbette, yalnızca aynı sınıfsal nitelikleri taşımakla kalmayıp, aynı ülküleri paylaşan kimi diğer çağdaşları gibi, masonik örgütlenmenin de önemli isimlerinden biriydi.

İngiliz tarihinin tek diktatörü, Yahudidir. Avam ve Lordlar kamarasını feshetti. Avam kamarası olarak halktan kişiler atadı. Lordlar kamarasına kaldırdı yerine “Citadel” veya “London city” adlı Yahudi örgütünü koyarak, Yahudilerin kolonilerde “Overseas İsrael” kurmasını sağladı. (Bugünkü ABD)

İşte böyle [candaş], Puritanlar bir YAHUDİ mezhebi örgütüdür, hristiyanlıkla ilgileri yoktur. Ama kendilerini hristiyan diye gösterirler. Tipik kıyafetleri ise (Çelik Black’in rody ve Prof. var ya, Profesörün kıyafeti Puritan=London Citadel kıyafetidir. Bu bir comics.)

[] http://www.christianity.com/church/church-history/timeline/1601-1700/cromwell-welcomes-jews-11630127.html

<> When Rabbi Menasseh ben İsrael approached Oliver Cromwell with a seven-point plan in November 1655, the Protector determined to ask for readmission of the Jews. He recognized their benefit to English commerce and intelligence gathering.

Evet [candaş], gördüğün gibi, Cromwell budur.

<> Ben Siyonizmin 13 basamağını sormuştum (sadece isimleri)?

İsimleri linklerden bulabilirsin: Çıraktan Rodos Şövalyesine kadar isimleri var. Elinde MALA tutan Mason (Süleyman Mabedi duvar ustası) ise 16. dereceden başlar. Bunun sonu 33 (Üstadı azam) olarak noktalanır. Bundan sonra Lions (Leon) ve Rotary ile birlikte Bilderberg (BB)’e bağlanır.

BB ise Bniat Briath’in üç üyesinden biri olup, başkanı Majisyenlerdir. BB şimdi Uri Geller yönetimindedir. Vs vs. Yani isimlerini (derecelerini) bulabilirsin Web’de.

B’N, B’R ve B’B’ bunlar üç majisyenin (En büyük Hahamlar/3 COHEN veya tri COHN).

<> Senhadrinden aşağıdakileri bulamıyorum, ayak takımlarını biliyorum: masonlar, rotaryenler, lionslar

Bir öncesi Teton Şovalyeleri [candaş]… Ondan bir önceki Carbonary (Asker Masonlar) vs vs. 13’den aşağılarda İngiliz efsaneleri isimleri var (excalibur, round table vb.)

<> http://www.submission.org/indonesia/apendik-9.html İbrahim Milleti ifadesi geçiyordu.

<> 19 org sitesi o

Bizden yürütülmüş. (Batang dilini biliyorum azbuçuk) Yürütmeci de Edip Yüksel. (Cebrail’in geldiği yeni peygamberimiz) Edip bizi izliyor, izletiyor merak etme. Baksana üye sayımız nasıl inip çıkıyor. 😉 Yakında 500 oluruz. Bizde malzeme çoooook. Bizden iyi kaynak mı var? 😉

Biraz gayret etse sahte peygamber Edip Yüksel de Hanif olacak! 😉 (Nefsi izin vermez ki? Cebrail ile konuşan adam, Hanifliğe niye tenezzül etsin ki?)

<> :))

<> Allah’ım sizi korusun, dostlarınızı da inşaa ALLAH. Amin

Allah hepimizi korusun. God bless u all!

<> Tşk ederim/ederiz. ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin.

Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Siz bizim ana-kraliçemizsiniz.

<> Est. Ben hizmetinizdeyim, tüm hanifcandaşlarımızın.

Hepimiz Allah’ın hizmetindeyiz. Amin badel Hu. (Om mani padme hum.) (Aum’un AU >>> AYN okutur.)

Hans von Aiberg, 05/12/2003 (200/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 200 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

cromwell-koloni

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar