KMA ve Phildelphia deneyi – İbrahim, uyulması gereken TEK ata

Bütün KMA’lar içinde tek şanslı benim. Onların hiçbirinin zamanında kamera yoktu. 8mm filme alınıyordu ancak! Benden önceki KMA olan Borges’in film makinesi vardı. Kamera henüz yoktu. Bu bana nasip olacak sanırım. 🙂

<> inşa ALLAH

Evet hiçbirinin yoktu. Zavallılar mektuplarla, el yazmalarıyla onlarca sene kaybettiler. Philadelphia deneyinde bir mikro teknoloji kamera olsaydı, herşey kaydedilirdi ve anlatılmaktan kurtulurdu.

KMA bu deneyi görüntüleyemedi. Jessup’a da askeri makamlar izin vermediler ki film çekme makinesiyle kaydetsin! Ben en şanslılarıyım.

<> Zamanın gerisinde yaşadıkları için değil mi?

Evet, mikro teknoloji yoktu ki… Daha TRT kameraları bile dev boyutlarda.

<> biz de çooooooooooooooookkkkkkk şansliyiz, çunku hans’lıyız!

🙂 Ne reklamdı ama.

<> Neden Philadelphia deneyi montauk projesi ile anılıyor? M. Jessup ismi hiç geçmiyor. Tesla ismi var.

İkisi de GİZLİ deneydi. Morris Ketchum Jessup ismi, bir çok yerde link olarak var. Jessup inanılmaz ünlüdür. Grönland’ın en kuzeyindeki deneyleri dolayısıyla oradaki buruna Cape Morris K. Jessup ismi de verildi. “Uçandaireler” diye bir kitabı da ünlü! Ama Tesla gibi, Hans gibi o da UNUTTURULANLARDAN! Fakat Süper uzayda HİÇBİR BİLGİ zerresi kaybolmaz.

<> Philadelphia deneyinde çoğu grouplar adını bile anmak istemiyorlar? Bermuda Tr. ile ilgili dokumanteri de.

Evet, Jessup, bu deneyi yapan baş kişidir.

Hocam, babam interneti faturalar yüzünden yasakladı. Bir tek soruya yanıt verir misiniz?” diyor. “Neden İbrahim peygambere ATAMIZ diyorsun ve Hz. Muhammed’e EFENDİMİZ diyorsun!

🙂 Haydi yazayım:

İbrahim Atamız, bu milletin ATASIDIR ve taklit edilmesi emredilen yegane, biricik ve TEK  A t a dır. Sadece bu Ata’nın TAKLİTÇİSİ olabiliriz, kalanı HARAMDIR! Onun için İbrahim ATA’mızdır. Resulullah milletinden değil; ÜMMETİNDEN olduğum içindir ki, o da bizim EFENDİMİZ’dir.

Bu cevap yeterli olur mu acaba?

<> olur

Özetle: MİLLETİNDEN isek ATAMIZ; Ümmetinden isek o önder EFENDİMİZ’dir.

Biz İbrahim ÜMMETİNDEN değiliz. Ümmetler geçicidir -ama son elçi için geçici diyemeyiz-. Son kitap Kur’an’dır, biz de son Nebi’nin Ümmetindeniz.

İbrahim ümmeti tarihten silindiler. Fakat MİLLETİ EBEDİYEN yaşayacaktır. Dolayısıyla ümmetlerin atası olmaz ama Milletlerin illa ki ATASI olur. Bu yeterli oldu mu acaba?

Neyse son 1dk. Bu 1dk’yı da Geronimooooooo’ya ayırıyorum. Yarın 21:30 ila 24 arası chat var, duyurulur.

<> Teşekkür ederiz.

Ben teşekkür ederim. Allah’ın zikredildiği ve tesbih edildiği ev/sitelerde, bu saate kadar zikr ve tesbih ettiğiniz için ben teşekkür ederim. Geronimoooo paraşütünü açıyor. Bye, RZİ.

<> bye bye

<> rzi

Hans von Aiberg, 14/12/2003 (205/09)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 205 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (206) oku

205-09-philadelphia-deneyi

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar