Takyon – Meleklerden kim ilahım derse cehennemle cezalandırılırlar – Bigbang sıcağı – Meleklerin korkusu

<> Yeni bir soru geldi hocam.

Bir dakika, daha ayetteydik biz. Ayeti sen yazmıştın, ama 28. ayeti yazmamışsın. Yani oradakilerin MELEK olduğu anlaşılana kadar geriye gidelim, 27 falan gibi.

<> 21/27: Onlar O’nun sözünün önüne geçmezler; onlar yalnız O’nun emriyle iş yaparlar.

<> 21/28: O, onların önlerindekini de arkalarındakini de bilir. Onlar, O’nun hoşnutluk verdiklerinden başkasına da şefaat etmezler. Ve onlar O’nun korkusundan titrerler.

<> 21/29: İçlerinden her kim, “Ben O’nun dışında bir ilahım” derse böylesini cehennemle cezalandırırız. Zalimleri işte böyle cezalandırırız biz.

26’ya da bakalım. Onlar kim (melekler)?

 

<> 21/26: “Rahman çocuk edindi” dediler. Haşa, bundan arınmıştır O! Onlar, lütuflandırılmış kullardır.

Yahu melek sözünü bulamadım, ayette MELEK kelimesi olmalıydı. 25de mi acaba?

<> 21/25: Senden önce hiçbir resul göndermedik ki ona şöyle vahyetmiş olmayalım: “Gerçek şu: İlah yok benden başka, artık bana kulluk/ibadet edin”.

Dostlar bu ayette MELEK kelimesi geçmelidir, ben neden okuyamıyorum??? Sözü edilen ve korkanlar MELEKLERDİR, değil mi? İnsan Allah’tan korkmaz ki! (Müttekiler dışında) değil mi?

<> evet

Başka bir mealden yazabilir misiniz?

<> 21/26: “Rahman (olan Allah) çocuk edindi” dediler. O, (bu yakıştırmadan) Yücedir. Hayır, onlar (melekler) ikrama layık görülmüş kullardır.

<> 21/27: Onlar sözle (bile olsa) O’nun önüne geçmezler ve onlar O’nun emriyle yapıp-etmektedirler.

<> 21/28: O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir; onlar şefaat etmezler (kendisinden) hoşnut olunandan başka. Ve onlar, O’nun haşmetinden içleri titremekte olanlardır.

<> 21/29: Onlardan her kim: “Gerçekten ben, O’nun dışında bir ilahim” diyecek olsa, bu durumda Biz onu cehennemle cezalandırırız. Zalimleri Biz böyle cezalandırırız.

Tamam anlaşıldı o halde… Tşk. Melekler olduğuna mutmain oldunuz mu?

<> Evet

Pekiyi bir meleğin ŞİHABI var mıdır? Var >>> Cehennem. Cehennem nedir >>> Sonsuz sıcaklıklar. Sonsuz sıcaklıklar nedir >>> BİGBANG‘in ilk anı. BigBang nedir?  A K D E L İ K.

Ben insansam beni karadelik yutar akdelik kusar. Ben meleksem beni akdelik yutar karadelik kusar!

Pekiyi çekimci dalgalar nedir? (Gravitonlar maddeden kaçarken çekimci özellik gösterirler.) Bir karadelik bunun en aşırı (extreme) halidir. Yani en çok graviton üreten karadeliktir. Bu da melekleri (takyonları) yutacağına KUSAR.

Gamma ışınları nedir? YEREL BİGBANG‘ler. Öteki adı ise kusarca yıldızlar (quasistellar=Quasar), diğer adı Kuazarlar…

İyi ama gamma ışınları “quantlar” değil midir? Hani quantlaşmamıştı? Melekler ve ruh kuantik değildi hani?

Gamma ışınları sadece bu evrene uyarlı en şiddetli tepkimedir. Demek ki Gamma patlamaları yanlış kelime veya terim. Onlar MELEKLERİN şıhabı, yani meleklerin TİR TİR titredikleri korku belası.

Melekler bizler gibi ölmeyecek diye onları güvende mi sanıyoruz? Onlar bizim gibi yerel (quanta) değil, globular (Külli ruh) olduğundan KIYAMET onların ÖLÜM SAATİDİR. Bundan tir tir titrerler.

Ve en titreyen ise Melekül mewt adlı melektir. Tüm canlıları ve cinleri toplayın, hiç kimse ondan daha çok ölümden (kıyametten) korkamaz. Bilin bakalım o melek kim??

 

<> Azrail

Evet! Onun ölümü de var >>> Kıyamet! Ölümden en çok o korktuğu için onu ölüm işine memur etti yaratan!… Ben mi ölümden korkarım, Azrail mi?

 

<> Azrail, en son ölecek

Benimki bir birim ise (1U), onunki neredeyse sonsuz (unlimited). Ayetlere bir daha bakınız: KORKU ama ne korku. İnsan değil, MELEKLER korkuyor:

<> 28: O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir; onlar şefaat etmezler (kendisinden) hoşnut olunandan başka. Ve onlar, O’nun haşmetinden içleri titremekte olanlardır

ve de “29: Onlardan her kim: Gerçekten ben, O’nun dışında bir ilahim diyecek olsa, bu durumda Biz onu cehennemle cezalandırırız. Zalimleri Biz böyle cezalandırırız.“.

Gerçekten ben, O’nun dışında bir ilahim diyecek olsa, bu durumda Biz onu cehennemle cezalandırırız

Burada ilah >>>> NEFSİM VAR (cin ve insanların nefsi vardır) DERSE onu GAMMA veya AKDELİK veya CEHENNEMLE cezalandırırız. (Neyse ki meleklerin bizim gibi ben de küçük tanrıyım diyen iddialı bir nefsleri yok.)

İşte buraya kadar sonuşmaz sonsuz öz enerji impulsmoment kudretini (NUR kısaca) anlattım. Meleklerin bu evrene girmesi size “Günaydın demesi” bir galaktik Gamma patlaması oluşturur -küçük bir kıyamet-. Allah’tan ki demiyorlar bize.

Hans von Aiberg, 04/05/2004 (223/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 223 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar