Yeşile yapışmak – Ğayb – Secde

<> slm slm

selam Selam candaşlar hoşbuluştuk yeniden. Üç chat fire verdik. Malum trafik biraz sıkışık. İzmir’de Nato kıpır kıpır. İstanbul’da galiba NATO zirvesi falan yapılacakmış derken bu işin faturası istemeden bana çıktı. Üç chat boyu ayrı kaldık. Üzgünüm ve özür diliyorum. Çok büyük özür diliyorum.

<> est. özür dilemenize lüzüm yok kaptanım

Elde olmayan bazı şeyler var [candaş]. Bahar geldi galiba, ortalık kıpır kıpır. İyiler de kötüler de kıpır kıpır. Bu kıpırtılardan etkilenmeyelim diye uğraşıyorum. 😉 Bir çay içerek vira bismillah diyeceğim.

<> sizi chok seviyoruz; hosh-bye

Me too. Hox-bye. Ich auch! (Beni mazur görün, tam gün hiç Türkçe konuşmadan ilk kez Türkçeye oturdum, vallahi şaşkınım -ukalalık yapmıyorum-)

<> np captain, here u r and that’s all

Çay+tlf+kapı. Vira bismillah. Çay OK. Kapı “Don’t bother me!” tlf >> OFF. Ben hazırım, sizLER de hazır mısınız?

<> evet

<> I wish I could bother you once live

I hope so. Ve ilk soru, top sizde…

Pardon soru varmış: “A, B, AB, 0 nedir?” diye.

<> 6-En’am/59: Gaybın anahtarları O’nun yanındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa yine O bilir. Bir yaprak düşmez ve yerin karanlıklarına bir tane gitmez ki O bilmesin. Yaş ve kuru hiçbir şey yoktur ki, o herşeyi açıklayan kitapta bulunmasın.

 

Kadim dostumuz Kur’an. Cedid dostumuz Allah. Biri Kelamullah. Ötekisi Allah kelimesi (Sözü yemini misakı, ahda vefası, dostluğa borcu ve rızası anlamında.)

 

“yerin karanlıklarına bir tane gitmez ki O bilmesin.”

“yerin karanlıklarına bir tane gitmez ki O bilmesin.”

“yerin karanlıklarına bir tane gitmez ki O bilmesin.”

Yerin karanlığının bir RENGİ var illa ki >>>

“Bir yaprak düşmez”

“Bir yaprak düşmez”

“Bir yaprak düşmez”

YAPRAK rengi.

Yaprak düşmez” >>> YEŞİLİ SÖNMEZ!

Nur asla sönmez. (Nar/Enerji değil ki!)

Ah Kur’an’ım ah! Bangır bangır/bağır bağır bağırır, duymaz 1400 yıllık fosiller! Bir dabbe gerek demek ki!

 

“Yaş ve kuru hiçbir şey yoktur ki, o herşeyi açıklayan kitapta bulunmasın.”

“Yaş ve kuru hiçbir şey yoktur ki, o herşeyi açıklayan kitapta bulunmasın.”

“Yaş ve kuru hiçbir şey yoktur ki, o herşeyi açıklayan kitapta bulunmasın.”

Yaş >>> MER’A

Kuru >>>> YEŞİLE YAPIŞMAK

Açık kitab >> LEVHİ MAHFUZ

Kapalı kitab >>> NEFHİ SUR

 

“Herşeyi açıklayan kitap”.

“Herşeyi açıklayan kitap”.

“Herşeyi açıklayan kitap”

O kitap sizin dostunuz. Ve o kitabı KALEM ile yazan da zaten miladi DOSTUMUZ ALLAH!

Allah’ım bizi burada kutsa ve ilminle ilmimizi artır. Allah’ım bize İBRAHİM atamız kadar yakın yakin ol! Senden başka hiçbir veli ve ilahe yoktur! Sen bizLER’den misak ile SÖZ alansın! Bizi Misak’ına DOĞRU ve HALİS kıl! Allah’ım senin için -yine ve yeniden- bu EVLERDEYİZ.

Bizi  sırat’ından ayırma -bir saniye bile-. Allah’ım tek dostumuz, biricik dostumuz. SENİ ÇOK SEVİYORUZ. O ÇOK kelimesi içine, sonsuz bir adet olan şunu koy -ltf-:

“Gaybın anahtarları O’nun yanındadır. Onları ancak O bilir.”

“Gaybın anahtarları O’nun yanındadır. Onları ancak O bilir.”

“Gaybın anahtarları O’nun yanındadır. Onları ancak O bilir.”

<> amin

 

ĞAYB nedir?

Sonsuz çarpı sonsuz çarpı sonsuz +1 evren yaratan ve bu evrenlerin tüm içeriklerini tek tek sayan, elif noktasının ötesinde olan, AZAMET, KİBRİYA ve tüm hesaplarıyla SONSUZ ÖTESİ SONSUZLARı bilen Rabbim.

Biz senin ĞAYB’ından ancak bizim evrenin (biraz da Deccal’in evreninin) ve öteki alemde Mahşer ve Cehennem-Cennet’in dışında bir ALEM daha bilemeyiz.

Bizim alemeyn’den aşikar ettiklerin, yani ĞaybATIN olanı biliriz. -Eğer sen bildirirsen-. Sen bildirmezsen bir meçhulün karacahiliyizdir.

Alimler Alimi Rabbim, Alimlerin kurucusu Rabbim, alimlik sıfatını sadece insana veren rabbim, Alim insan gibi EN AZ sayıda yaratan Rabbim. Sayımızı çoğalt, ilmimizi çoğalt. Sana DOST’luğumuzu MİSAK’ın gibi kıl.

<> amin

Allah burada. Yine burada. Allah sırtımda ürpertiyor. Allah diken diken tüylerimde. Allah yarım damla taşan göz nemimde. Allah şahdamarımdan öte burada.

<> 58/7: Allahın göklerde ve yerde olan her şeyi bildiğini anlamaz mısın? Üç kişi gizli konuşsa, mutlaka O onların dördüncüsüdür. Beş kişi olsalar, mutlaka O onların altıncısıdır. İster bundan az veya çok ve nerede olursa olsunlar, O onlarla beraberdir. Sonra diriliş gününde onlara yaptıklarını haber verir. Allah her şeyi bilendir

 

YYY.

Yaşasın

Yahoo

Yuppie

YYY

Huzur buldum yine. Yeniden.

YYY

Yahoo >>> YA HU! 😉

Secde ettim. Usulen değil, meczub gibi değil, Allah’a Kalu bela’da ettiğim gibi, içtenlikle, samimiyetle,  D O S T Ç A  secde ettim.

Allah bizim secdemize muhtaç mı? Hayır elbette! Yahu (Yahoo) şu secde nedir? Kıyam’dan,

kıyam = GÖK veya mahşerdeki bir mızrak boyu güneş katmanı

SECDE = YER

Canlının doğasında ne var? Gravitation. YER/SECDE=ÇEKİM.

Melekler nasıl secde eder? “GÖĞE DÜŞEREK“, antigravitation.

AMMMAAA ikisi de secde!

Madem ben aşağıların aşağısına atıldım. AŞAĞIDA secde edeceğim / çekim denen cazibeye mode’lanarak, bir gün Allah inşa melekler gibi Levitation üzerine secde edeceğim.

Rabbim meleklere “Adem’e secde edin” demişti. Yani yukarıların yukarısına demişti ki “Aşağıların aşağısına secde edin”.

Yukarıların yukarısı ile aşağıların aşağısı BİTİŞİKTİR, bir tek yerde!

Ah şeytan anlasaydı, kibrinden vazcaysaydı, secde etseydi, o da cinler kadar SOMUT olurdu. Yani REEL bir varlığı olurdu. Evi yuvası çoluk çocuğu…

Mel’un şeytan. Neler kaçırdın sen! Sen sadece bir ŞEY olarak kaldın. ŞEY’den somutlaşamamış (eşya beden olamamış) bir ŞEY*TAN. Adem bile sana isim koyamadı.

Bir secde etseydin, belki de ehli cennet de sana secde edecekti! Belki de diyorum. Aslında BELKİ falan değil. Şeytan SECDE ETSEYDİ, kendine de secde edecek bir hiyerarşi bulunduracaktı Rabbim.

Rabbim kendine SECDE istemiyor aslında… Nasıl ki kendisine TEŞEKKÜR istemiyorsa, HAMD istemiyorsa, İnsan kendine şükretmiş hamd etmiş olurdu. Allah’ın ne namazımıza ne niyazımıza HİÇ BİR GEREKSİNİMİ yok, olamaz da. (Allah Allah olamazdı o zaman.)

Allah’a yaptığımız şükran ve secde bile KENDİMİZE. Vallahi kendimize. Bu din bile Allah’a değil. Vallah’i değil! Din bile BİZLERE! (Hanif iseniz)

Sanki çelişki gördünüz değil mi?

“Tüm hamd ve Senalar Allah’adır”; “O Şekur’dur”

Bunlara bakınca sanıyoruz ki, Allah “Kibirli, böbürlü, dalkavukluk seven bir yaratıcı”.

Hayır

Hayır

Hayır bin kez

Secde ettiğim Allah’ın  Ş A H S I N D A  bendim/bizdik.

İnfak ettiğim onun malikül mülkü, onun malı. Peki ben ne yaptım? Onun malından Ona borç verdim. Allah da böylece zengin oldu öyle mi? Allah tefeci mi? Allah banker mi? Allah’a borç verMEDİM, mal Onundu! Onun adına yoksula gereken yere, Onun malından verdim! Secde de böyle bir şey!

Beni anlayan anladı mı??

<> evet

Allah’tan başkasına ELBETTE secde edilmez. Ama Allah “Adem’e secde edin” dediyse, kendinden feragat etmiş falan değil. ADEM’in şahsında onun şahdamarından yakın ve yakin kendisine secde ettirmek için SECDE edilmesini ister.

Hans von Aiberg, 23/05/2004 (229/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (228) oku | 229 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

229-01-mucadele-7

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar