Kuranı terk edenler – Dabbetül Arz neden gönderildi

Kur’an’da namazın kaç rekat olduğu ASLA yazılmamıştır.” Bunu sorunuz o maaşlı imamlarınız, o TV’ler dolusu ilahiyatçılarınız bilmiyor.

Ama biz biliyoruz, 2 rekat olduğunu! Çünkü Kur’an’ı bizden başka okuyan YOK!

Canına okuyorlar Kur’an’ın. Mumyalamışlar duvara asmışlar, “OKU”mamak için… Canına canına okumak için!

İşte HANİFLİK üzerinize  F A R Z  oldu! Mecbursunuz artık protest olmaya! Din bana kurban olsun, ben Hanif Etiğe kurban olurum. İslam şirktir, Haniflik Allah’a DOSTLUKTUR!

<> rabbi zıdni ılma; rabbi zıdni ılma; rabbi zıdni ılma

Amin candaşım.

Amin. Şu kelime ne kadar evrensel, ne kadar güzel, ne kadar kutsal… fakat namaz içinde OKUMAK namazı bozuyor. Ne kadar ince bir din.

Ama namazın dışında avuçları açıp yakarmak amin amin demek öyle sevab öyle sevab ki! Ne kadar ince bir din. Bu inceliği görmediler ve göstermediler.

Halen anlayamıyorum?????? Bir daha söylüyorum: “Bunları anlamayı niçin 14 asır sonra BANA bıraktılar?” Bu kadar Müslüman alim-malim neden bunları görmedi? Niçin ben? Halen anlayamıyorum?

Bu kadar müslüman ve bilgin gelip geçti, bu kadar evliya, kutub, bu kadar mezheb imamı, bu kadar medrese öğrencileri, halifeler, İmamlar, bunlar NEREDEYDİ? Neden ben??????

Oysa onlar yazmalı, ben okumalıydım. Onlar doğuştan müslümandı, ben ise ne önceki ne sonraki hayatımda doğuştan müslüman değildim. Sonradan müslüman oldum.

Ben müslüman olduğumda bir çırak gibi, bizim bu chatlerde yazdıklarımızın milyon kitab olarak bana sunulması gerekmez miydi?

Şuraya bakar mısınız? Dağdan gelip bağdakini kovarcasına bunları ben yazıyorum! Ve en sevimsiz sıfatı taşıyorum: Kıyametin ilk alametinin adını…

Bu Kur’an’da geçmeseydi, bu isimden resmen nefret ederdim. Ama Dabbe olmak kader oluverdi.

İyi de halen o soru: NİYE BEN?

Neden mesela Ömer değil, Ebubekir değil! İmamı Rabbani, İmamı Gazali değil! NİYE BEN?

14 yüzyıldır onlarla AYNI KUR’ANI okumuyor muyuz? Farklı bir Kur’an mı okuyorum ben? Aynı kitap değil mi? 7 kat muşambaya sarılan aynı kitap değil mi bu?

Neden Kur’an başkalarından sakladığını bana gösteriyor, bunu da anlayamıyorum. Ve hep o soru: WHY ME?

 

<> 9-Tevbe/33: Hüvellezı ersele rasulehu bil hüda ve dınil hakkı li yuzhirahu aled dıni küllihı ve lev kerihel müşrikun

<> Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz. Allah istedi.

Zaten benim böyle bir DİLEĞİM yok. Benim dışımda DİLEYEN ALLAH var. Yani ikimiz de diliyor değiliz. Ben HİÇ DİLEMEDEN bu duruma düştüm.

<> Ama İbrahim’in duası var. Bu dinin ortaya (batın’dan zahir’e) çıkartılması için duası var.

Evet. Onun milletindenim bu doğru!

<> O ayetteki RSL de sen değil misin? O dini tüm dinlerin üstüne Zahir kılmak için.

O gün gelince Dabbetül Arz çıkar ve batını aşikar eder. Ama sizin batın dedikleriniz benim için BİLİNEN bir şeyler. Yani bildiğim şeyler.

Acaba batın, başkasının bilmediğini bilen mi oluyor? bunu da bilemiyorum.

Yukarıdan aşağıya veya dijital veya her türlü okuyorum.

İyi ama BUNLAR BENİM için  b a t ı n  değil doğrudan İLİM! Batın kelimesi göreceli mi?

Hans von Aiberg, 23/05/2004 (229/07)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 229 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

229-07-furkan-30

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar