Dörtlü Evrenler – Kader – Zaman savaşı – Tarihi değiştiren Siyonizm – UFO – SSCBnin yıkılması

Kaderin değişmesi de bir KADERDİR. Hatta bunun da değişmesi bir kaderdir. YANİ şu: En son seçilen HAKK olan doğru asıl KADERDİR.

Yuşa’nın anne ve babası eğer HAYIR duası etmeselerdi, bu da Arş ve Levh’i sallamasaydı. Ve de Hızır da Levh görevlisi olarak bunu görünce:

A (Musa Yuşa’yı öldürdü)

B (Hızır daha önce yuşayı öldürdü)

AB (Chaos)

0 (Kimse öldürülmedi)

Kur’an’da sık geçen İKİ bağ savaşları da bu esas üzerine yapılır. Yani A ve B ihtimalleri arada bir “Vektör ihtimal” ve DOĞRUNUN galebe gelmesi (Sıfır ihtimali).

Bu iki bağ mensuplarına “İki zamanlı” deniyor. Bu geleceğin dilinde >>> 2KAPI anlamına geliyor. Yani Zülkarneynler de ÇİFT (iyi ve kötü bağ).

2 Kapı Siyonistler için JB (Joackin ve Boaz), iki sütun olarak belirlenmiştir. (Jaeckin ve Boas vb. diye de yazılıyor)

Bunun karşıtı olan WEMB için Two-Doors diye biliniyor ve Tudor diye “isme saklanılıyor”. Yani ZulKarnEyn’in bir tür geleceğe dönük çevrimi ve/veya geçmişe taşınmış ismi!

İşte bu DÖRT (kangrubu gibi) ihtimaller ALEMLER evrenleri geçmişe gelen tüm Tudorlar’ın diğer JB’ler ile savaşımından ibaret.

Dünyada tarihe müdahale edilmeseydi: dünya bilinen bir geçmişi ve geleceği yaşayacaktı. Ama JB ÖNCEDEN geliyor, Tarihe müdahale ediyor, Tarihi değiştiriyor.

Mesela tarih şöyle değişiyor: Tüm Dünyanın çoğu (Tüm Asya, Tüm Afrika, Tüm Güney Amerika ve Doğu Avrupa ile önasya) KOMÜNİST olduruluyor. (ABD, KANADA, Batı Avrupa ise Efendiler)

Yani Dünyanın gidişatı diyelim ki A ise, bunlar gelip Yahudi efendi egemenliğinde bir komünist kıta devleti kuruyorlar, dünya devleti… Herkes yüksek yahudi menfaatleri için köle olmuş.

Derken ikinci bir Bağ geliyor (VAMP’a karşı WEMB). Yani Tudorlar geliyor. Bunların da olası amaçları elbette WEMB’i taaaa Hitler döneminde kurmak! (Adler döneminde veya…)

Şimdi Musa, Yuşa ve Hızır öyküsü gibi bir serüven başlıyor: Yuşa kaybolmuştu ya….. Onun yerine ADLER (İleride Mighty olacak kişi) kayboluyor! Yerine Alois grubu (Hiedler) konuyor.

Tarih’in tüm dünya komünist kaderi yerine bir karşıt güç dengesi geliyor ve Komünizm:

a) hem lokal (SSCB, Çin vb.)

b) hem de yıkılma vaadi ile birlikte TARİH değiştiriliyor.

(Nitekim okuduğumuz B tarihi budur >>> Komünizm lokal kaldı-kısıtlandı ve de Komünizm yıkıldı. Kızıl Çin bile HongKong, Macao modelini kendine seçti. Yani HongKong Çin’i elde etti. Bugün ortalığı kasıp kavuran Çin mallarının nedeni HongKong ekonomik politikalarıdır.)

Mathias Kızıl meydana uçağını indirdiğinde, tüm generallerin bomboş ve soytarı olduğu anlaşıldı. 17 yaşındaki bir genç bir pırpır ile Kızıl meydana iniyor ve bütün o sovyet savunması hiçbir şey duymuyor.

<> Glasnost Perestroika’ya rağmen yıkıldı mı yoksa yıkım için bu da mı bahane idi?

Ya o uçakta H bombası olsaydı [candaş]? Fly to Moscow. 😉

Bütün generaller değiştirildi, orduya güven sıfırlandı. “Bu orduyu biz de yeneriz” diyen glasnost çıkışlı macera+perestroika başladı. 😉

<> Mathias Rust

Evet. Mathias Rust koca SSCB’yi yıktı. 😉 😉 😉

<> http://en.wikipedia.org/wiki/Mathias_Rust

<> http://www.weht.net/WEHT/Mathias_Rust.html

<> kim bu genç? yaptığının farkında mıydı?

Bu genç Finlandiya’dan kalktı, buraya kadar normal. Ama aynı dönemde bir WANEN ihbarı vardı. 1N M.Rust’u kamufle etti, taaa Kızıl meydana kadar. Son anda gördüler uçağı. (Kızıl meydana asker girmesi bile yasaktır. Kendi askerleri bile giremez, değil uçak.)

Wanen’ler Ay’a bile astronotlarımızı indirdiler, bir uçak indirmişler, çok mu. 😉 😉 😉

Evet. Rusyanın sonunu getiren Herr Rust idi. O bir genç, aşırı genç, adrenalin sporlarını seviyordu, hani extreme sports denen. O hazırdı, Wanen de bunu fırsat bildi. Deli gençlik işte. ;))))

Niye güldüm biliyor musunuz? Mathias 17 yaşındaydı, ama WANEN içindekiler daha doğmamış deli gençlerdi…

Mathias genç seçildi, niye? 17 yaşındaki bir silahsız genç serüvenciye, yaşı gereği ölüm cezası falan verilmez, uluslararası platform bunu burnundan getirir rusyanın. Hapiste bile tutamadılar. Ama o genç mesela 20 yaşında olsaydı kurşuna dizerlerdi. Wanenler işini bilir. 😉

Ölüm tehlikesi var mıydı? Evet ama olsa bile Wanen onun idamını engelleyip kaçıracaktı. (Manisa milli parkına)

Mathias Rust ile WANEN geçişi aynı GÜN ve SAATTE oldu.

(Dünyanın her yeri ile merkez Spil arası her zaman 24 dakikadır. Bu hız ile ilgili değil, uzay yürüyümü daima 24 dakikadır.) Yani Mir’ac da 24 dakika sürdü.

24 dakikayı bir yerden daha hatırlıyor musunuz?

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 30/08/2004 (248/06)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 248 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

248-06-mathias-rust

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar