Yaratılış – Hologram – Matematik – Kehf ve Rakim – Topoloji

<> Yedi Cennetin ve Yedi Cehennemin ‘fiziki’ yönlerini bir kitapta toplasanız?

Tabii… Artık biz Ortağız… Bu bir ortak karardır ve Cennet-Cehennem (Sabıkun-Sekar, Arasat da dahil) yeni kitabın konusu olabilir inşaallah…

<> Kitaplar artık peşpeşe gelirler inşallah

Evet Milat demek KİTAP demek. Madem 53 yıl kazandık (İNŞAALLAH yarından daha önce gerçekleşti) o halde artık yeni kitaplar ve yeni bilim dalları zorunlu olarak üstlenilmiştir.

[] 2017 notu: Bahsedilen kitaplar bazı sorunlardan dolayı yayınlanamadı

Hani o potansiyeli daha önce ufaktan ima ediyordum. (Hologramlar=Halü-gramlar, Hole-gramlar, Halow-gramlar, Hollow-gramlar, Holly-gramlar, holygramlar, Whole-gramlar.) Bunların her biri bir KEHF (Topoloji bilimi).

Oysa 2053’te bunlar açıklanacaktı. Kimse bilmeyecekti ya da tek olarak HOLOGRAM kelimesini bilecekti. Topolojik olarak Halo (Halau ve Holoistik uzaylar).

<> Cennet ve Cehennem’den bahsederken; Peygaberimiz bile Cennet ve Cehennem konusunda bu kadar çok ayrıntılı bilgi vermemiş, artı olarak cennet ve cehennem gerçekte teşvik unsuru ve/veya yönlendirici unsurlar olarak ele alınması gereken şeyler değil midir? Yani as’lolan cennet ve cehennemden ziyade, insanları umacı korkularıyla korkutmaktan ziyade Yunus-Emre yaklaşımıyla yaklaşmak daha doğru olmaz mı? Allah ve İnsan yaklaşımıyla?

Allah RESTİNİ çekmiştir: “Kul hakkıyla gelmeyin, kul hakkı CEHENNEME ODUN ve bekleme azabı” gerekçesidir diye…

Allah zalim değildir elbette, zalim olan bizim NEFSİMİZE yaptığımız işkence = Zalim biziz, nefsimize zulmeden biziz. Ya da zulmetmeyen ehli Cennet de biziz…

<> Hocam topoloji tam olarak nedir?

<> Topoloji ile matematik birdir, biri rakam diğeri çizgisi

Evet: TOPOLOJİ=KEHF=MAĞARA. Yani  R A K İ M ‘in (Rakamın matematiğin, aritmetiğin) GEOMETRİSİ’dir.

<> Kartezyen olarak mı? Yoksa bir hacim-alan olayı mı?

Hayır kartezyanizm bir bileşen (component) Cebir skalasının artı eksi enine giden eşeline, bir de dik soyut sayı (imajiner artı ve imajiner eksi cebiri) boylamı çiziyorsak bu ANALİTİK için yeterlidir.

Ama şimdi 53 yıl sonraki bir bilim bulgusunu getiriyorum: biri somut diğeri soyut ARTI buna dik baktığınızda gözünüz ile kağıt arasındaki dikme…

Burada cebir analitik olamıyor… Synthetic oluyor…

Bilinç boyutu devreye giriyor. Yani Hologramı (Laser teknolojisiyle elde edilen üç boyutluyu) bir de EKSİ üç boyutlu olarak çizebiliyoruz.

Bu boşlukta insan değil. Dolulukta bir İNSAN BİÇİMİNİN OYUĞU anlamına geliyor.

Geceleyin beyazlar giymiş bir insan objektife poz veriyor… Bunun negatif diasında BEYAZ bir fonda “SİYAH GİYMİŞ” bir insan göreceksin.

Beyaz fon=ETHER=Esir’dir. Yani bir DOLGU maddesidir.

Ondan bir oyuk açmış ve o boşluğa insanın matriksini (Kalıbını) oymuşsunuzdur. Bu pozitif dünyada insan = quantlar topluluğu (Diapozitif) ve boşluk ise adı üzerinde vakum/boşluk.

Ama bunun tersi dia negatifte ise evren bir alçı bloku… İnsan ise, oradan bir OYUNTU yani boşluk…

Çünkü Takyon sisteminde QUANT yoktur.

Işıktan hızlı sistemde quantlaşma yerine bütünsellik=Küll=Globularlık, tümellik vardır.

Işıktan hızlı sistemde kesinlikle belirsizlik ilkesi yoktur, her şey determinedir. (Böyle olunca da hesabımız görülüyor ve herkes gideceği yeri KESİNKES biliyor.)

<> Bu arada hocam kısa bir ara verebilir miyiz?

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 11/11/2001 (019/05)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 019 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

019-05-ether-kehf-oyuk

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar