Siyonizm – Medya – Türkiye – Siyasi ihanet – Avrupa Birliği tuzağı – Analist olmak

<> Haklısınız oysa çok büyük bir başarı imiş gibi medya şişiriliyor

Medya anı yaşayan bir “Jewish microphone”dur.

Yani şu Avrupa ordusu dümeniyle zaten kurulmuş olan fiili bir devlet olan kürdistan (Kuzey Irak kürdistanı) üzerinde ne dümenler gelecektir Türkiye’nin başına bilseydiniz oturup kara kara düşünürdünüz.

Ama “Delalet ve hatta hıyanet içinde” olanlara PRİM/OY veren biz değil miydik?

Yine buyrun seçelim bu hükümeti. Yeni seçimde buyrun AYNI partilere reyinizi verin.

<> 99 Bilderberg toplantısında İsmail Cem’e ne dikte ettilerse dışişleri bakanımız harfiyen yapıyor.

 

İpekçi ailesi bu iş [için] burada…

Ta Ecevit Başbakan iken TRT müdürü yapmıştı ve bu onun ilk antremanıdır. Yani bilirsiniz İsmail Cem TRT genel Müdürü idi. İkinci iktidara geldiğinde ise onu DIŞİŞLERİ BAKANI yaptı… Çünkü DİREKT talimat alabilir…

Derviş gibi… Direkt Dünya Bankası Memuru ve IMF’nin Türkiye atanmışı.

Bunları konuşmayalım çok asap bozucu çünkü…

<> Haklısınız

Ama sular bulanmadan Durulamayacağından mecburen bu dönemleri yaşayacağız.

Özetle bu hükümette kaç parti varsa BİZİ  S A T T I , Atatürk’ün tersini yaptı, ABD değil ama AB MANDASINA soktu. Üzgünüm…

Avrupa hep dönektir ve dönecektir… Bizi İLK olarak Avrupa Birliğine alacaklardı ya… 2015’e kadar bizi dışarı attılar ve şimdi de diyorlar ki Bulgaristan ve Romanya ile birlikte gireBİLİRsiniz. Bizi sattılar yani.

Şimdi de Avrupa Ordusu imzası ile “Türkiye’ye ve komşularına değil” diye müdahale limitlerine imza attırdılar. Yani yarın Yunanlı yanında Avrupa Ordusu Kıbrıs, Ege, Balkanlar, Ortadoğu üzerinde bizi HACK’lama vaadini elinde tutuyor.

Atatürk kurtardı. Bu HÜKÜMET sattı.

Buyursun Kürdistan’a yardım kuvvetleri olan avrupa Ordusu. Bizi işgal etmeye buyurun. Bugünkü imzanın anlamı buydu işte…

<> 57. Hükûmet olduğu için mi sattı?

Evet, 19 üç ile çarpıldığı için. Uğursuz olduğu için.

<> Oysa tersiymiş gibi sunuluyor, diplomatik gaflet.

Tabii ne kadar tersiyle sunsalar da unutulmasın ki ben geopolitisyen bir Analistim. Ben bunu yemem, yutturamazlar… Boşuna mı rahmetli Özal beni “Danışman” aldıydı? Kitap yazdım diye mi?

Hayır… ANALİST olduğumu biliyordu, çok iyi biliyordu. Çok iyi yararlanıyordu. Ve istemeden beni stratejisyen de yaptı, ki en nefret ettiğim şey odur.

<> Cumhurbaşkanı olduğu dönemde değil mi?

Evet CB döneminde. (Daha önce gizlice buluşurduk. Buna başbakanlık bahçıvanları da şahittir.) “Benden şahsi bir şey istiyor musun?” diye sormuştu. “Gölge etme başka ihsan istemem” derdim ama şu iğrenç Türk sigaralarından dolayı gizlice satın aldığımız yabancı sigaraların alenen ve legal satışını istiyorum. Demokrasi buradan başlar” demiştim. (Ya da serbest piyasa ekonomisi)

[Soruyu soran] gittiği için biz yeniden konuya dönelim. Nerede kalmıştık?

Bu yanıtlar yeterli mi?

<> Bunlar yeter hocam.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 07/12/2001 (030/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 030 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

030-04-ab-imza-papa

Yorumlar