Lynx 666 Deccal – Futuroloji – Wemb – Adler-Mehdi

Bu arada sizin bir ödeviniz vardı. Deccal=Lynx. Lynx’in linklerini bulabildiniz mi? Lynx=Vaşak=666.

<> Bobcat (Felis rufus or Lynx rufus)

666 ile arayın. Çünkü o Vaşak bir kuzuyu (Hızır) öldürecek. Ama Hızır tüm mühürleri açacak. 7 Mühür.

<> Seven Seales

Evet 7 Mühür.

<> Tevrat Danyal bölümü, İncil Vahy bölümü

Bu konuya girmeden önce Lynx-666 bulunmalı. Şi’ra 666 sayılı istasyon. Paralel evren kapısı. Oradan giren Lynx-666 ve orada yapılan Armageddon savaşı. Army=Ordu, Arma=Donanma, Geddon=Şira yıldızı ileri karakolu.

Bu karakol Nur-36. ayetteki “Büyutin=Koloni evleri”… Burada 40’lar meclisi var. Başkanı da Hızır.

<> “Revelation 13:& and further…” Orada “the beast”in tanımı yapılmış.

İşte o yaratık (Beast) bu Lynx’dir ve Sphynx’e Şİ’RA’dan girecektir. Arş’ın ayağının BİR bölgesinden.

Bu arada resmi dağıtıyor musunuz? Açıklamaya o resimden gireceğim de oyalanıyorum.

<> İsteyen varsa bende mevcut

<> www.apostle.org/lectures/revnot13.htm The “Beast” is represented as a “leopard” who has the “feet of a bear” and the “mouth of a lion.” He is a man; he is connected with ten kings when he appears, and this ten-king-kingdom that he reigns over will appear in the Mediterranean area. This Beast is connected with the “dragon” and gets all the power that the “dragon” has, because when he comes up this time, he is the Devil incarnate. When Judas appeared the first time, Satan merely…

<> Ten Kingdom. Neden Dozen değil?

Çünkü Oniki değil 10. Neden mi? 10 tanesi büyük konfederasyon, iki tanesi TURİZM devleti. Yani Enternasyonal parkland’ı.

Şöyle de diyebiliriz: On devlet BloCamPact=Blok+Kamp+Pact.

İki tanesi de Blue+Camp(ing+international)Park ve BlueCamPicknicKamPark.

Karışık kelimeler ama biri Antilland diğeri Atolland diye de biliniyor. Amazon bölgesi ve Güneydoğu Asya-Pasifik bölgesi anlamında… Ten kingdom: neden dozen değil? sorusunun yanıtıydı bu.

<> Blue camp = Amazon-G. D. Pasifik? Ve neden mavi kamp diye geçiyor? Denizden mi?

 

Amazon herkesin; özel bir devlet değil, Turizm devleti.

Tüm yağmur ormanları ile birlikte… İşletim hakkı oranın gerçek sahipleri olan Yucatan Mayaları’ndan başlayarak Amazon İnkaları’na kadar olan etnik grup… Mülk onların kalan herkes turist… Yani o Kızılderililere ALACAKLARI geri verilecek.

Katledildikleri vb. Hatırlayınız, “Ey Zülkarneyn onlara (bu Kızılderililere) ister iyilikle ister zulüm ile davranırsın….” ayetinde ikinci şık seçildi maalesef ve bunlar katledildi. İspanyol, Portekiz ve USA süvarileri sayesinde(!) kökleri kurudu…

Amerika onlarındı zaten Mehdi geri verdi… Veya geçmişte Alias Adler vermişti ama Alois Hiedler verdirmedi.

İşte bu zaman savaşları böyledir. Oldu mu olmadı mı? Olacak mı? Olmuş muydu? Bunlar aklınızı karıştırmasın diye isterseniz üzerinden atlayalım.

<> Adler gelecekte mi yaşıyor?

Adler sanki “Hızır”ın öldürdüğü çocuk gibi artık o yaşamıyor gelecekten kaçan hergele Alois Hiedler’dir. Adler’in yerine gelecek olan  M E H D İ ‘den ibarettir. 10+2 Dozen düzenini söylerken onu kastettim aslında.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 12/12/2001 (032/02)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 032 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

032-02-666-beast

Yorumlar