Zigzag – Hawking ve Aiberg hakkında – Thule, Hitler ve Siyonizm – Adem ve isimler

<A> biraz yorgunum müsade istesem?

Müsaade sizin [A]. Ama bir reklam yapmayı unutttum. “En iyi espriden Hans anlar.”

[B] neredesin? Vizeler falan mı var?

<> isim benzerliği, bu başka [candaş], ilginç tesadüf

Allah Allah. ;=) Beşer şaşar bendeniz… (Bu da anti reklam oldu)

<> 37 Zip-Zap mensubuyla görüşmeniz oldu mu, yani bütün kurulu toplayabildiniz mi, bizi Zip-Zap’lılarla tanıştırmak için?

Hayır 276’dayız… Kurala uymuyorlar: “Bağdadi de işin bir parçası, Evliya falan yoktur dinimizde” diyoruz ama işin içine evliyaperestlik sokup bizi de çok “Materyalist” buluyorlar…

Mrs.cp çok mekanikmiş, soğuk demir gibi kitaplarını yazıyormuş, buz tutuyormuş okuyan… Miss.ccp ise Fazla deşifreymiş, çok sevgi sözü tekrarlıyormuş, çok basit anlatmaya çalışıyormuş. “Sen onlara gideceğine, bırak onlar bir basamak sana tırmansınlar” diyorlar…

Ben de sunturlu bir e-mail (aslında bir manifesto) çektim. “Herkes eşittir. Kimse kimseye inip çıkamaz. Kibir yok.” dedim, “Ben ayağımla tıpış tıpış gidiyorum bakkaldan sigara alıyorum. Bilgi-bilim de böyledir: Manevi/virtual bir değer karşılığında satın alınır ve satılır” dedim…

Buradaki satıştan amacım ARZ-TALEP meselesi ve de aslında Hanifliğin ilk kuralı olan ÖZVERİYLE paylaşmak… Kasmadan, kısmadan, kesmeden, küsmeden, (nefret) kusmadan paylaşmak. O ilahi bir imecedir…

<> Sonuçta bu üyelerin hali ne olacak, yani disiplin kurulu veya başka tür bir organ yok mu? Üyeliklerini kim onaylıyor veya devamını sağlıyor?

 

Zigzag (ZickZack, SiegSaga, ZipZap) bir ÖRGÜT değil ki? Mesela şurada bir düzine insanız… Bizim bir örgütümüz yok ki? Birbirimizi çok seviyoruz ama bir örgüt ve organları yok… ZigZag da böyle…

Çünkü zamanında içimizden başkaldırılar çıktı… Thule örgütü ile Rose Croix sapıkları ZigZag’dan kopanlardır. Thule adını (Zül okunuyor) bile götürdüler bizden Thule Nazi örgütüne dayandı. Çünkü Antisemitik idiler. Ama sonunda Naziler de Alois Hiedler’in adamı olunca yağmurdan kaçarken doluya tutuldular ve tam bir Masonik kucağa düştüler.

Bunlardan ikisi-üçü ZigZag ÖRGÜTÜ içinden idi. İşte ÖRGÜT‘ün bu  Z A R A R I  var…

Adam geliyor ve içten seni ele geçiriyor. Ama ortada bir örgüt olmayınca (Sevgi örgütümüz yeter bize) kimse ele geçiremiyor.

<> Ancak bu gelmeyen veya cevap vermeyen üyeler ne olacak, çünkü gördüğünüz gibi bizim onlarla kontak kurmamız halen çözülmedi.

Yani [candaş], biraz daha beklemeliyiz. Çünkü Zip-Zap’ın amacı 104-114 ortak noktası olan 110’da buluşmak…. Tabii biliyorsunuz bunlar 3:110, 104 ve 114.

<> Bekleyelim, ancak o üyelere de bildirelim ki biz, 110’da çoktan bekliyoruz. Gurbetçiler olarak doğu dalında doğup batı dalında yeşeren Hanifleriz! Yani biz ne batıdakilerin ne de doğudakilerin olmadığı 110’u çoktan bulduk.

Evet, bu ayrı-gayrı olmamalı… Ben iki tarafın da KÜLTÜ>R>ÜNÜ ileri derecede bilen bir bileşkeyim. Onlar kadar batılı, Türk kadar doğulu ve ikisinin ortası da illaki İSTANBUL BOĞAZI’dır. (Mukaddes emanetler de diyebilirsiniz) 110 İstanbul’dur… Olursa oradan/İstanbul’dan çıkmalıdır.

<> 110 istanbulu açar mısınız?

Evet, Adem  T Ü M  nesnelere   İ  S  İ  M   vermeyi beceren TEK akıllı varlıktı. O bizim genetik babamız…

O halde bizler sadece 50 komut ezberleyen Alman kurt-köpekleri değiliz… Bizim dağarcığımız= Atamızın tüm çocuklarının (kibiri [ki biri] de biziz) dağarcığıdır…

Atam’ın ağzı, burnu, gözleri AYNI yerde duruyor… Kimsenin karnında gözü ya da sırtında dili yok… Bu demektir ki: Tüm insanlar aynı atadan gelmiştir. Bu demektir ki: Tüm insanlar aynı akıllı yapıdan ve ata mirasından kaynaklanmıştır. Tüm insanlar akıllıdır. Maymundan akıllıdır…

<> kibiri = ki biri

Evet: Ki biri sen ve ben gibi… Hem Q hem f yazınca böyle oluyor işte… Aslında F klavyede kalmam gerekli, öbürünü unutmalıyım beynimden atmalıyım.

Türkçe bilgisayar için en iyi dil. (Şu I, ı İ derdi olmasa) Mesela AŞÇI yazacaksın, Asch-tscher yazıp Aşçı diye okuyorsun. Eğer Bavyeralıysan AşÇA diye de okuyabilirsiniz.

<> 🙂

<> tsch=ç

Evet, DSCH=C. Cici diyeceksin mesela dschidschi.

<> 🙂

<> Herkese hayırlı geceler

İg. Bye.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 19/12/2001 (034/11)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 034 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

034-11-thule

Yorumlar