Ölüm – Yaratılış – Nitelik ve Nicelik – Karadelik ve Akdelik – Küçük ve Büyük kıyamet – Uyku ve ölüm

“Göğü, kitap dürer gibi durduğumuz zaman, yaratmaya ilk başladığımız gibi katımızdan verilmiş bir söz olarak onu tekrar var edeceğiz.”

GÖĞÜ (Ruh=Gök oluyor artık… Çünkü MADDE=ARZ değil artık)

kitap (Hesap defteri) gibi düreriz…. diyor ayet….

Ve de uzay-zaman yani gök bir SAYFADIR. Hücreler (Atomlar ve bunları oluşturan kuantlar) ise birer DEMİR TOZU. O Demir tozları CANSIZ olarak kağıdın üzerinde serpilmişler.

CANLI denen şey, o kağıdın altındaki (Görünmeyen) mıknatıs (Akı çizgileri, seyelanlar). O mıknatısın AKI ÇİZGİLERİ (Üç boyutlu hologramı) Kağıdın altında olmasına rağmen kağıdın (Uzay-zamanın) üstündeki Rastgele serpilmiş demir tozlarını (Hücreleri vb.) organize ediyor…

Yani görünmeyen bir NİTELİK (Quality) görünen (Şu evrenin maddesi) görünen NİCELİĞİ (Quantity) bir plan-proje gibi taslak gibi, kroki-eskiz gibi ÇİZİYOR

Bu doğumumuz idi… Ölümde ise kağıdın altından “MIKNATIS” çekiliyor… Demir tozları yeniden darmadağın oluyor… (Ceset çürüyor)

Ve Enbiya-104’de Allah’ımız buyuruyor ki:

“Sizi ilk kez nasıl yarattıysak”

Nasıl bir ilahi mıknatıs çizgileri ile “TOPLADIYSAK” aynı biçimde altınızdaki mıknatısı çekeceğim=Öleceksiniz. Ama bilin ki…

“Nasıl sizi İLK kez yarattıysam ve bundan da ACİZ değil idiysem, yine ÖYLEce ve yeniden yaratacağım. Bu bir VAAD’imdir” buyuruyor Allah…

Bu da KÜÇÜK KIYAMET…

UYKU da KÜÇÜK ÖLÜM… Hergece “CANIMIZ” alınır… Allah dilerse SABAH bırakır… Bu ayeti biliyorsunuz daha önce de değinmiştim.

GECE=KARADELİK, KARAKABİR.

GÜNDÜZ=AKDELİK.

Biz en başta bir mıknatıs çizgileri idik. Ortada çekeceğimiz demirtozları yoktu. Allah’ımıza “Kalu, bela” dedik… Yani “O’nun bizim Rabbimiz olduğunu” tasdik ettik. Sınav başladı.

Sınav gereği bu ahitleşme bize “İLK NEFES İLE UNUTTURULDU” ve SON NEFES İLE HATILATILA+CAK.

Yani demir tozları=OL emriyle yaratılan bir niceliğe Mıknatıs AKILARIMIZ  Ü F L E N D İ . (Zaten evrenlerin tümü de böyle yaratıldı.)

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 24/12/2001 (036/02)

Not: Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 036 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

036-02-elektro-magnetik-bedenlenme

Yorumlar