Ölüm – Yaratılış – Karadelik-Akdelik – Evrenler

Nihayet ben HANS, slm ves Slm. Çok yakın bir dostu kaybettik. Ama bu konuyu örtmek isterim. Life goes on…

<> Hoşgeldiniz… Başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin.

Evet ve SON NEFES’i gözlerimle görmüş bir kişiyim. C’est la vie. Ölene değil kalana üzülüyorum. Giden şimdi acısız ve ağrısız kuşlar gibi uçuyor (Göğe düşüyor, gökçekimi) zaman/ışık hızından da hızlı, ağırlığı 70 kg değil, sıfır gram değil; ağırlığı şimdi sıfırdan da 70 kg. küçük. Göğe düşüyor… Ya da uçuyor (Bize göre). Hiç bu kadar HAFİF ve ÖZGÜR olmamıştı.

<> Konumuz ölüm olabilir mi hocam?

Konumuz ölüm olabilir aslında. Allah’a (iyi ya da kötü) döndürülme konusu olabilir… Fakat eğer kasvetli derseniz biz yine önceki konularımıza dönelim.

<> bence kısa da olsa değinilmeli biraz

Öyleyse biraz değinelim:

Bildiğimiz yaşam şudur:

“Kendine sığmayan kendi hacmine sığmayıp, başka bir uzaya sığan” varlığa KARADELİK denir. Biz de öyleyiz: Ruh olarak evrenlere sığamayan fakat şu dünyaya “Sığabilen” birer karadelik…

Eğer sıfır gramdan ağırsanız sizi bir AKDELİK iter… O akdelik RAHİM’in en ucundaki PENCERE’dir… O zaman DOĞMUŞ BULUNUYORSUNUZ. Adınız canlı….

Cenin, bebek, çocuk, ilkgenç, genç, olgun, yaşlı vb.

Sonra ölüm!… Bu kez sizi bir AKDELİK yutmuyor KARADELİK=KARA KABİR, mezar yutuyor. Toprak ile toprak (silisyum) kül ile kül (Karbon) olacak olan +70 kg’ı bırakıyoruz.

Büyük kıyamet Enbiya 104’de yazılı: Onu rica etsem yazar mısınız?

<> 21-Enbiya/104: Göğü, kitap dürer gibi dürdüğümüz zaman, yaratmaya ilk başladığımız gibi katımızdan verilmiş bir söz olarak onu tekrar var edeceğiz. Doğrusu biz yaparız.

Göğü=Bu evreni. (Gök BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZ GÖK=EVRENİMİZ)

kitap (Paralel evrenlerden)

bir TEK SAYFADIR. Biz bu sayfada yer alırız

Ve bu sayfa EĞRİDİR (Çekim etkisiyle eğrilmiş uzay-zaman)

Eğrilik kavramı kuvviret, tekvir ve Kürre kelimelerinde ve ilgili ayetlerde açıklanmıştır. Evren düz (ÖKLİD) değildir. Ya Tekvir (Semer biçiminde) kıvrılmıştır. Ya da Kürre (Riemann) biçiminde…

KVR kök kelimesinde teKViR, KUVviR ve KURRE (Küre) var…

“Göğü, kitap dürer gibi durduğumuz zaman, yaratmaya ilk başladığımız gibi…”

YİNE AYNI ŞEKİLDE İADE EDERİZ=Yaratırız diyor ayet…

Karadelik uzay-zamanı büzüyor ve hatta kağıt külah gibi (Rahman-33) kıvırıyor. Böyle bir külahın ÇAPLARI oluşuyor (aktarıssemavat). Bunları incelemiş, yazmıştık ve hatta çoğumuz biliyor olmalı…

Bunun adı BÜYÜK KIYAMET

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 24/12/2001 (036/01)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki CHAT’i (035) oku | 036 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

036-01-karadelik-olum

Yorumlar