Ayda, uzayda, gezegenlerde namaz – Kuran ile dost olmak – Tabuları yıkmak

<> Bu arada Japonlar sizin uzayda Ramazan yorumunuzu çok beğendi. Kimin fetvası diye soruyorlar.

Sağol… Ama zaten onlar Kur’an’da yazılıydı. Kureyş (yaz), Kurayza (kış) gibi….

<> Öyle mi? Nerede?

Değişik ayetlerde var: Yasin, Fussilet, Rahman, hatta Ali İmran vb. Ay’ın “MENZİLLERİNİ” anlatan ayetlerin tamamı “Uzaydaki namaz statüleri” ile ilgili…

“Ay secde ettiğinde” der… Ay secde eder mi? Etmez. Oradaki insanlar koloni halkı dünyanın EVRELERİNE bakarak namaz-oruç vb. ikame ediyorlar. Yani AY dünyaya secde etmiyor. Ay’lılarımız Dünyanın evrelerine bakarak ve de dünyayı “KIBLE” tutarak secde ediyorlar….

Ben sana onları tevil ettim sadece…

<> Teşekkürler

Kur’an’ı beğenmen çok iyi. Onun DOSTU olduğuna işaret. Yani Kur’an’ı SEVDİĞİNİ yeni bir anlamda ve bağlamda sevdiğini ve artık tiryakisi olduğunu hissediyorum. İşte bu HANİFLİK alametlerindendir. Kur’an’ın lezzetini aldın bir kere artık onu bambaşka bir gözle okuyacağından eminim.

<> İnşa Allah hakikaten öyle birisi oluruz.

<> inş

Abi bana bulaşmayacaktınız. Al şimdi eski adına hiç bir yere gidemezsiniz. Eskiler size lezzet değil “Suçluluk duygusu” verir artık… Lezzeti BİLİMsel HANİFLİK verir. Bu din, bu Kur’an ÇOOOK farklı artık. Bana bulaştınız, böyle oldunuz.

<> Evet

;=)

Eski tabuları yıkın kurtulun. Artık kuluçkadan çıkmak zamanı, Kozadan çıkıp uçmak zamanı. Taassub ve bunun pompası olan Hadislere artık dönmeyiniz. Şeytanın ayetlerini değil Allah’ın ayetlerini biz inceliyoruz. Hizbuşşeytan’dan değil Hizbullah’tanız biz. (Tabii bu cani takımı da kendine Hizbullah diyor. Nefretle kınıyorum.)

Kafaya koydum hayyalessalati.

<> İyi salatlar

<> Gerenimoooo

Geronimooooooooo. Allah’ıma emanet olun.

<> Amin

Ölüme devam ederiz. Ölmeden ölmek çok önemli çünkü. İçinizi karartmayacağım. Ölümün AMACINI yazacağım. Mekanizmasını inş.

<> İnş

ominoreg

Bu da gök çekimi (Levitasyonmuş mahsuscuktan geronimo’nun tersi)

<> h. sabahlar

h.s.

Gönül dostları kolay ayrılamıyoruz.

<> buyrun…

<> önden…

Bu sefer yukarı düşüyorum ominoreggggg

-sohbetin sonu-

Hans von Aiberg, 24/12/2001 (036/23)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 036 anasayfasına dön | sonraki CHAT’i (037) oku

036-23-ay-evreleri-kuran-dabbet

Yorumlar